אני בהלם!../images/Emo2.gif
אני יושב לכתוב הודעה בנוסח -''אתגר לרוקחי הליקרים''עכשיו שתבינו,רציתי לכתוב את זה כבר בנובמבר שנה שעברה רק פיספסתי את העונה אז חיכיתי בסבלנות לשנה הזאת (צ'ואי אתה זוכר? סיפרתי לך על האתגר שאני רוצה לזרוק לפורום,רקיחת מירטו די סרדיניה) בקיצור,איך שאני יושב לכתוב אני רואה את ההודעה הנוכחית ולפני שאני פותח אותה אני חושב לעצמי''מישהוא אחר מאתגר את הפורום,מעניין באיזה עניין...'' בקיצור רילומאן,גנבת (או השלמת) לי את הרעיון... אז הנה הסיפור:יש לנו חברים מסרדיניה,האי האיטלקי (המדהים יש לומר) הם חיים כאן באנגליה אבל נוסעים לבקר משפחה כמה פעמים בשנה,אצלם בבית אנחנו טועמים ממיטב המטבח הסרדיני,וכבר שנים מודעים לליקר שהוא גאוות האי -מירטו די סרדיניה(ליקר נהדר! ),חבר שלי אמר לי שעושים אותו ''מאיזה שיח''אבל הוא לא זוכר את שמו,כשטעמתי אותו בפעם הראשונה כמעט לפני עשור ידעתי שזה הדס אבל הייתי צריך להיות בטוח..לפני שלוש שנים בדיוק ,בסוף נובמבר הצטרפנו אליהם לביקור בסרדיניה,אכלנו טוב,שתינו טוב,מסקנו זיתים אצל המשפחה ואז עצרנו בצד הדרך ורוי חברי הצביע על קבוצת שיחים עבותה מלאה פרי שחור וקרא בהתרגשות ''זה שיח המירטו וזה הפרי ממנו עושים את הליקר''...לא התכוונו אבל היינו באי בשיא עונת פרי ההדס''הדס אמרתי לו,הדס,מירטל באנגלית'',קטפנו בערך שלושה ק'ג ורוי וסלבטורה הכינו מזה יותר מעשר ליטר ליקר מירטו מד-הים! אז הנה האתגר מונח לפניכם,ורילומאן בשבילך זאת גם תשובה לאתגר שלך.. קטפו את פרי ההדס בהמוניכם,כן הפירות השחורים-סגולים שאף אחד בארץ הקודש לא מצא להם שימוש בחמשת אלפי השנים שעברו ומחר יהיה כאן מתכון לתפארת! אני עדיין בהלם מהמקריות... הערב אני חייב לעצמי שוט מירטו חגיגי ,החיים מלאים הפתעות.. מוש