הנה אני!!!
ר רינתי15 New member 26/4/06 #4 זאת אומרת אל תפתחי סתם הודעות חדשות.. תעשה באיזשהו הודעה הוסף תגובה ותוסיפי לשם תתמונה שלך
T topagency2 New member 28/4/06 #9 מדהימה תני לנו קצת פרטים עלייך גובה גיל משקל צבע עיינים ושיער ואם יש לך ניסיון בתחום הדוגמנות?
א אילנה ק תזכרו את השם New member 28/4/06 #10 בנו נשמה... היא כבר חתומה ברוברטו...היא דוגמנית מהממת...כנס לפרטים שלה יש קישור לאתר ברוברטו עם התמונות המהממות שלה...
בנו נשמה... היא כבר חתומה ברוברטו...היא דוגמנית מהממת...כנס לפרטים שלה יש קישור לאתר ברוברטו עם התמונות המהממות שלה...
ו וווששייי New member 28/4/06 #12 חופשי נרדמת והפסדת את התמונות שלה רוץ מהר לראות אותם ברוברטו כל תמונה פשוט פצצה ושוב שיהיה לה ==ב==ה==צ=ל=ח===ה= וווששייי היה פה שבת שלום לכולם האמת שיש שם תמונה שהעמוד בראש שלה לא אהבתי אותה אבל דלגו
חופשי נרדמת והפסדת את התמונות שלה רוץ מהר לראות אותם ברוברטו כל תמונה פשוט פצצה ושוב שיהיה לה ==ב==ה==צ=ל=ח===ה= וווששייי היה פה שבת שלום לכולם האמת שיש שם תמונה שהעמוד בראש שלה לא אהבתי אותה אבל דלגו
ב בובה מושלמת20 New member 29/4/06 #14 אני חושבת ש... בנו התכוון ש mariush66 תרשום קצת פרטים על עצמה, היות ורשם את תגובתו מתחת להודעה שלה, ולא לזהבה, שכבר חתומה ברוברטו, אבל שיהיה...
אני חושבת ש... בנו התכוון ש mariush66 תרשום קצת פרטים על עצמה, היות ורשם את תגובתו מתחת להודעה שלה, ולא לזהבה, שכבר חתומה ברוברטו, אבל שיהיה...