מה יקרה אם תחשפי?
M Maldini Girl New member 20/1/14 #20 באופן כללי אני נמנעת מלתת על עצמי פרטים מזהים באינטרנט, כי הפרטיות שלי מאד חשובה לי. בעבר, בעיקר, הייתי כותבת בכל מיני פורומים שלא ממש רציתי שיזהו אותי בהם ומאז זה נשאר לי. אני בהחלט בהתלבטות.
באופן כללי אני נמנעת מלתת על עצמי פרטים מזהים באינטרנט, כי הפרטיות שלי מאד חשובה לי. בעבר, בעיקר, הייתי כותבת בכל מיני פורומים שלא ממש רציתי שיזהו אותי בהם ומאז זה נשאר לי. אני בהחלט בהתלבטות.
M Maldini Girl New member 21/1/14 #23 אז הנה גם אני התמונה מלפני שנה וחצי בערך מניחה שמאז הוספתי כמה קילוגרמים, אבל בסה"כ התמונה בתוקף.
K kagome10 New member 21/1/14 #24 הנה אני וזו פשוט התמונה הכמעט יחידה שלי שמצאתי כרגע במחשב הזה. יש לי עוד אחת, כמעט אותו דבר, רק עם חצאית שחורה. ואת הפנים שלי אני לא חושפת מטעמי אאוטינג. אבל בכל זאת בא לי להשתתף!
הנה אני וזו פשוט התמונה הכמעט יחידה שלי שמצאתי כרגע במחשב הזה. יש לי עוד אחת, כמעט אותו דבר, רק עם חצאית שחורה. ואת הפנים שלי אני לא חושפת מטעמי אאוטינג. אבל בכל זאת בא לי להשתתף!
ת תופין טופי New member 22/1/14 #25 ואני ואולי אתן זוכרות, כי כתבתי את זה פה כבר נראה לי שהורדתי בעצמי איזה 40 קילו. שיהיה יום מעולההה אינשאללה
ואני ואולי אתן זוכרות, כי כתבתי את זה פה כבר נראה לי שהורדתי בעצמי איזה 40 קילו. שיהיה יום מעולההה אינשאללה
ש שופעת למהדרין אחת New member 25/1/14 #42 הנה גם אני גם שידוכים הולך פה? אז אני אלמנה מחפשת גבר בגיל 55-60 מחיפה והצפון וכל הצעירים נא לחזור אל מתחת לסינור של אמא ולא לפנות אליי, טוב, חמודים?
הנה גם אני גם שידוכים הולך פה? אז אני אלמנה מחפשת גבר בגיל 55-60 מחיפה והצפון וכל הצעירים נא לחזור אל מתחת לסינור של אמא ולא לפנות אליי, טוב, חמודים?
ש שופעת למהדרין אחת New member 26/1/14 #47 גם יכול להיות אבל זה בעיקר בגלל שאני אימהית ומכילה ולא שואלת לעולם "כמה אתה מרוויח"?