הנה אני

נעמצי

New member
הנה אני ../images/Emo9.gif

בלי גבס- יאיי בלי עייפות- ישנתי אשכרה 5 שעות ברצף לשם שינוי ועם כרטיסים ל -נירנברג. מוסיקה, מוסיקה, מוסיקה 3 ימים. מובן שיהיה מסע אחר ההוא עם השפם בשביל הסטיה האישית....... תתנהגו יפה :)

נעמצי

New member
פראולין.

אמנם אני שבורה ואמנם אני כבר בת 16 ואמנם אני הולכת לסבול מכאבי ראש כל החיים אבל עדיין אני לא נשואה ( או שכן.....? מה עשיתי אתמול. אהמ.....)

d b s 1 6

New member
נעמונה ליזה

בבוואריה לא אומרים פרויל? כי עם המבטא האיום שלכם ככה זה נשמע

נעמצי

New member
שקט מיסטר שאנטי

לא נתחיל לרדת על המבטא הברלינאי רייט? כאילו- שמעתי אתכם, ראיתי אתכם, הספיייייייייייק לי. ולא אומרים פרויל. רק הטורקים . איכסה טורקים. ויוה נאצים.

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עם ה"ראיתי אתכם, שמעתי אתכם.... הספיייייייק לי" חחחח גדול!

Emc2

New member
אני אומר לך שהולך להיות מעפן ../images/Emo3.gif

נעמצי

New member
זהו ש......

לא ממש כאילו- לא שווה פאקינג 175 יורו אבל היה די נחמד במיוחד שהייתי עם חברים והיה צחוקים וכיף

d b s 1 6

New member
175 יורו שילמת על זה?

את פרייארית או מה? על נירנברג?? עוד כצת והיית נוסעת לדבלין, עוד כצת והיית נוסעת איתי לסביליה. מה 175 יורו על נירנברג? נירנברג... אז מה אם יש שם את האצתדיון??

נעמצי

New member
די להישמע כמו ערן אוקיי?

נהניתי. כן- היה לי כיף. אמנם המוסיקה לא היתה משהו - אבל היה כיף בכללי. מוי כיף :) ולסיביליה ניסע... אבל זה רק בנובמבר לא? קודם אתה בא לפה לאוקטוברפסט לא?? סיביליה....... גאד צריך כסף לכל ההופעות האלו........

Emc2

New member
מה שנכון נכון

באמת לא דיברנו שנה איש :) בכל מקרה נעמה יצאת פרייארית... היית באה ושואלת אותי הייתי נותן לך כרטיסים בחינם (שלושה).... אבל לא שאלת, אז הפסדת

למעלה