הנה אני יששששש סאמקקקקקקק געגעתי מאודדדד תביאו חיבוקים מלאן
ט טאKילה New member 3/8/06 #1 הנה אני יששששש../images/Emo3.gif סאמקקקקקקק געגעתי מאודדדד תביאו חיבוקים מלאן
א אני ליאור New member 3/8/06 #2 לולולולולולולולולולולולולולו יאללה בואי תביאי חיבוק תתחדשי הנסיך הגיע? געגעתי גם עכשיו דיר באלק בלי בעיות הא??? ליאור
לולולולולולולולולולולולולולו יאללה בואי תביאי חיבוק תתחדשי הנסיך הגיע? געגעתי גם עכשיו דיר באלק בלי בעיות הא??? ליאור
ט טאKילה New member 4/8/06 #4 ../images/Emo24.gif עכשיו אני מקווה שזה לא יעשה בעיות, ההוא היה מניוק ברמות.
א אני ליאור New member 4/8/06 #6 אז תראי טאKי בחיים כמו בחיים מניוק צריך להעיף לתמיד וזה החדש בטוח לא יעשה בעיות כי לא נופלים עם מניוק פעמיים... תהני עד הגג טאKי מהמחשב החדש ליאור
אז תראי טאKי בחיים כמו בחיים מניוק צריך להעיף לתמיד וזה החדש בטוח לא יעשה בעיות כי לא נופלים עם מניוק פעמיים... תהני עד הגג טאKי מהמחשב החדש ליאור
ח חיה בגונגל New member 3/8/06 #3 ישששששששש היא הגיעההההה מקווה שהעפת את הסורר מכל המדרגות געגעתי לך המונים
ט טאKילה New member 4/8/06 #5 ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif גמני געגע מלאנים
../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif גמני געגע מלאנים
J jud1001 New member 4/8/06 #7 טאKי..TTהצ'י..על הקומפיוקטר..../images/Emo41.gif תציבי לו גבולו מיידית... שלא יחשוב שיש לו בעלות עליך...
טאKי..TTהצ'י..על הקומפיוקטר..../images/Emo41.gif תציבי לו גבולו מיידית... שלא יחשוב שיש לו בעלות עליך...
י יערית 1 New member 4/8/06 #8 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif