הנה אני המחודשת.. למרות שהסתפרתי היום <!!> הנה התמונה שלי לפני ואחרי P:
G Girly Girl New member 1/4/02 #1 הנה אני המחודשת.. למרות שהסתפרתי היום <!!> הנה התמונה שלי לפני ואחרי P:
G Girly Girl New member 1/4/02 #2 אה ד"א ראיתי את הפרסומת לבראטס בעיתון ערוץ הילדים וזה ממממהההההממממםםםםםם ומוזר כי בקרביץ אין! ~גירלי גירל~
אה ד"א ראיתי את הפרסומת לבראטס בעיתון ערוץ הילדים וזה ממממהההההממממםםםםםם ומוזר כי בקרביץ אין! ~גירלי גירל~
B BliNky New member 1/4/02 #5 ראיתי את הפירסומת בטלויזיה ~נה נה נה נה נה~ (סתם) אוי הן כאלה חמודות!!!!! אני רוצה! אני רוצה! אני רוצה!
ראיתי את הפירסומת בטלויזיה ~נה נה נה נה נה~ (סתם) אוי הן כאלה חמודות!!!!! אני רוצה! אני רוצה! אני רוצה!
G Girly Girl New member 1/4/02 #4 זה נראה מכוער ככה אבל קצת קשה לצייר את התספורת החדשה שלי.. זה מה שציירתי סתם מכוער P:
Y yaelushka New member 1/4/02 #6 בנות בנות!!! כנסו לפה שנייה--שאלה!? יש לי שא ה חשובה לי ולחברה שלי... מאיפה אפשר להשיג דולי מייקר? ועוד מעט אני יאשים פה את הדולי השלישית היפיפיפיפה שלי!!!!!!
בנות בנות!!! כנסו לפה שנייה--שאלה!? יש לי שא ה חשובה לי ולחברה שלי... מאיפה אפשר להשיג דולי מייקר? ועוד מעט אני יאשים פה את הדולי השלישית היפיפיפיפה שלי!!!!!!
Y yaelushka New member 1/4/02 #7 ויש לי עוד שא../images/Emo131.gifונת! מאיפה אפשר להוריד בודי בייסים?!!?!??!?!?!? אני רוצה!!! וכמה שיותר יותר טוב חיק
ויש לי עוד שא../images/Emo131.gifונת! מאיפה אפשר להוריד בודי בייסים?!!?!??!?!?!? אני רוצה!!! וכמה שיותר יותר טוב חיק