הנה אני!!!!בריאה ושלמה...

יערית

New member
הנה אני!!!!בריאה ושלמה...

היי, אני שלמה תודה לאל, הרבה תודה לכם חברים שלי,על האהבה,על הדאגה, על הטלפונים,על המילים המרגיעות. יש לי הרבה מה לכתוב ממה שראיתי,ממה שחוויתי, הכאב רק מגיעה לגופי זה אתה,כאבים בכל הגוף מרגישה רק עכשיו,אני הייתי פגועת הלם,הדף,וכמה רסיסים בגוף(המוח המרוקאי שלם). רק דבר אחד יש לי לציין בפניכם! נולדתי מחדש היום! הילדים שלי הם מהות החיים שלי,החיים ניתנו לנו במתנה,צריך לחיות אותם ,כי המחר הוא לא נודע!!! אוהבת ... בתקווה שאחזור לעצמי.. יערית. המחר לא ידוע!

KONFUZ

New member
:) :cool: :) :cool:

העיקר שאת בריאה ושלמה! וכל המוסיף למה שכתבת עכשיו גורע! אכן נולדת מחדש.

noam011

New member
יערית

העיקר שאת בריאה ושלמה ואת איתנו בטח לא יהיה לך קל לשאת את כל המחשבות החוזרות כמו בסרט בראש ולתפוס שאת היית שם כל כך קרובה מזעזע שיהיה לך לילה טוב עד כמה שאפשר שינה טובה בטח לא תזיק לך עכשיו (אני מקוה שאת לא הולכת לעבודה מחר)

יערית יא ממזרית

אני מרגישה שותפות-גורל גדולה איתך, לכן גם כתבתי לך מייל. אני חושבת שקיבלת מתנה נפלאה - היכולת לחוות את החיים במלואם, לנצל אותם ולהפריד עיקר מטפל. לדעת מה באמת חשוב בחיים. החוויה שעברת, כמה שהיתה מזעזעת, לימדה אותך המון, ודווקא על משמעותה של האהבה. ודאי שלא תחזרי לעצמך. תהיי הרבה יותר חזקה, מודעת לעצמך ולסביבה. תהיי יערית משופרת. בעיקר תהיי. מחבקת אותך תמיד אוריאנה

יפעת*

New member
איזה מזל יש לי

שאני רואה כבר את האחרי, ככה לא הייתי צריכה לדאוג :cool: מאחלת לך שזו תהיה החוויה הגרוע בחייך. יפעת

למעלה