הנה אני בא...

EverMan

New member
הנה אני בא...

בית להיא, מחנה פליטים הולך ברחובות מרגיש את ההדים אלף חנויות, אלף מרכולות, אלף מסעדות - וכולן סגורות ערבים בסדר, מחבלים בחדר הם שם ישלמו בלי נדר. אחרי ערפאת, עזה דעכה מהר מיום ליום ביירות נהייתה חמה יותר חברים עזבו, או התקרבו לבורא - ים דם. מחשבות על עזיבה, שלוש שניות לקח לי לקבל את ההחלטה. אורז ת'חפצים לתוך המזוודה, מהמחנה לעיר בכיוון העלייה. ביירות ! הנה אני בא. אני מגיע ! הנה אני בא באתי להזיע - הנה אני בא כי, את היחידה אני נשבע. עליתי במישור החוף. אוי איזה שוק, אני הולך לחטוף. ועכשיו שאני בבירות סוף סוף, האויר דחוס ומפציצים בלי סוף. וואי, כמה קסאמים, התפוצצו לי בידיים. אחרי שנתיים בצל של נסראללה, לא מזהה את עצמי יא אללה. כל היום מתבזבז על לוחמה, חום, פיצוצים ,על מה !? אז נפל האסימון, גן עדן היה לי בידיים מחשבות על עזיבה, שלוש שניות לקח לי לקבל את ההחלטה. אורז תמטענים לתוך המזוודה, מהעיר למחנה בכיוון הירידה בית להיא! הנה אני בא אני מגיע! הנה אני בא באתי להציע, את, כל המטענים שנשארו. חזרתי לעזה פה האויב ידוע ובדוק. תן לי רוגע, תן לי שקט, לא יזיק איזה פיהוק מתי פעם אחרונה נכנסתי לבית חנון, לג'בליה אל השוק ... הנה אני בא... הנה אני בא ... ביירות ! הנה אני בא אני מגיע! הנה אני בא באתי להזיע! הנה אני בא כי, לא תישארי בעמידה.

יחים2

New member
איך נתנו לימני קיצוני כמוך,

לנהל פורום של מפלגת העבודה???

EverMan

New member
שתוקפים אותי - אני מגן על עצמי.

אין שום סיבה לא למחוק את לבנון מהמפה. הם פתחו באקט מלחמתי כנגדנו - אנחנו מגנים על עצמנו. לא יותר. ובטח שלא פחות.

יחים תקים את פורום מרצ מחדש

הפורום של העבודה זה לא לאנשים כמוך אתה צריך פורום שמאלני קיצוני חולני שיהלום אותך

reddem

New member
שים לב יחים2

שמתי לב שכאשר שני מעריצי יגאל עמיר : "המחנה הלאומני " ו "עמק הבכא" תוקפים את השמאל , מרגישים מיד שהם מגיעים לאורגזמה! מי שמתעניין בהיסטוריה של המאה העשרים יכול למצוא הרבה דוגמאות זהות מהעבר!

Haemek

New member
שאלה, בלי שום רמזים, אבל רלוונטית

אתה ערבי ישראלי, אחד שיודע טוב עברית, נכון? כי אם אתה "שמאלן דואב שכל מוסר העולם מונח על כתפיו", אני יכול להבין שאתה סתם מופרע ואין לך מושג מה קרוה מסביב. אבל אם אתה ערבי ישראלי, ומסתתר תחת איצטלה של שמאלן דואב וכו, מעשיך הינם מעשה בגידה בישראל וישראל תבוא חשבון איתך. כי למרות שאתה חוב שאתה מסתתר די טוב מאחורי הכינוי, זה לא בהכרח נכון.

reddem

New member
'עמק הבכא'

אני הרבה יותר פטריוט יהודי- ישראלי ממך ! !(לדעתי אתה לא פטריוט!) כחייל קרבי במלחמת לבנון נתקלתי באנשים כמוך ,שהיו ימניים רק בתאוריה אבל פחדנים בקרב! אני איש שמאל מתון(אני בטוח שאתה לא מאמין לי!)שרצח רבין גרם לי זעזוע עמוק- מאז הרצח אני מתעב את אנשי ימין שהם ימינה ממיכאל איתן- בעיקר אני שונא את הכפות הסרוגות והמתנחלים!! אגב, אין בי אהבה גדולה לחד"ש-מפלגה שצפון קוריאה וסין הלא דמוקרטיות הן מודל!!!

gershon17

New member
אתה איש שמאל מתון

ששונא מתנחלים ובכלל אנשים עם כיפות סרוגות? מה עם כושים? אתה שונא גם כושים?

חחח REDDEM איפה היית קרבי במקלט ???

עאלק קרבי.הכי קרבי שאתה יכול להיות אי פעם בחיים שלך זה שהדף יחתוך לך את היד חתיכת אפס אם באמת היית קרבי אז זה מעלה שתי שאלות: 1.עד כמה יכולה להיות הרמה נמוכה בהצה"ל כדי לקלוט ליצנים כמוך 2.האם היותך "קרבי" (במונחים שלך) מקנה לך זכות להחליט עבור שאר המדינה איך וכיצד לפעול. לדעתי במונחים שלך קרבי זה בטח שירות של כמה ימים באיזה מקום קצת יותר עויין משאר המדינה ובכך אתה מצדיק את היותך קרבי מתוך כל ה"ניסיון" שלך אתה קובע מדיניות שלמה. כל המ שנותר הוא להכריז עלייך כחייל המעוטר ביותר בצה"ל משחרר המזרח התיכון החדש ולתת לך פנסיה של 300000 שקל לחודש כי פעלת למען המדינה. גועל נפש.................... נ.ב כמה אפשר להיות מטומטם כדי להודות ש"רצח רבין גרם לך לשנאת אחרים" כמה קל להכליל על כולם מתוך אדם אחד. ואתה כמובן תמהר לעשות זאת כל עוד זה תואם מראש את האוכלוסיה שהגדרת לעצמך לשנוא. אגב,ה"מתנחלים" והכיפות הסרוגות עשו למען המדינה הזאת יותר ממה שאתה ומשפחתך אי פעם עשו או יעשו. למעשה כל ילד קטן עם כיפה סרוגה כבר עשה ותרם למדינה יותר ממך בהרבה. תארוז את עצמך (כמו שלאה רבין ז"ל אמרה בזמנו) ותטוס לנו מהעיניים ומהר.

Haemek

New member
אז תגיד לי מה קשור רצח רבין לשקרים

שאתה מפיץ כאן? אתה מוצץ דברים מהאצבע, מפזר שקרים, ממציא דברים והופך אותם לעובדה? למה? מה אתה מנסה להשיג? אתה הרי פוגע בשמאל יותר ממה שכל ימני יכול לפגוע, מה אתה מרוויח מזה? והמפלגות הערביות הן לא שמאל ישראלי, הן ימין פלסתיני, הן מהוות חלק מהמאמץ המלחמתי נגד ישראל.

reddem

New member
"עמק הבכא", תגובה אחרונה , אחרונה!

קיים בי חשש גדול , שאנשים עם דעות כמו שלך ושל נושא כליך הביריון העילג "המחנה הלאומני-סנשו פנשה" וכמובן המתנחלים , האיחוד הלאומי, ש"ס ,ישראל ביתנו והאגף הימני קיצוני של הליכוד, יתפסו את את השילטון ויקימו דיקטטורה פשיסטית-קלריקלית. מי שהתעניין במלחמת האזרחים בספרד(1936-9 ), יודע שכאשר גנרל פרנקו השתלט על מדריד בסיוע של היטלר ומוסוליני, הוא הוציא להורג מאות אלפי אוהדי המשטר הרפובליקני, כנ"ל גנרל פינושה בצ'ילי שחיסל בשנות השבעים עשרות אלפי אזרחים צ'יליאנים. אני מאמין באמונה שלמה שאותה הנהגה פשיסטית שתתפוס את השלטון בישראל תנהג באופן זהה כלפי מתנגדיה! אני גם מאמין ששילטון כזה יוביל לחורבנה של המדינה היהודית-ציונית!!! לדעתי יש הרבה מהמשותף בינכם לבין החיזבללה-חמס: משיחיות ,תמיכה בכפיה דתית, לאומנות , המדינה מעל לכל וזילזול בנהלים דמוקרטים -מערבים . אם אתה מגדיר את עצמך כאדם משכיל , היתי ממליץ לך לקרוא שני ספרים שכתב פרופסור זאב שטרנהל: 1. "המחשבה הפשיסטית לגווניה" 2. "לא ימין ולא שמאל". אני משאיר לכם את הבמה- יותר לא אתווכח ! לסיום: אני מקווה(לא בטוח כלל!) שבכל זאת הכוחת הדמוקרטים (כמו היום!) ימשיכו להנהיג את המדינה עוד שנים רבות!

Haemek

New member
מסכים לכל מה שכתבת

השאלה שלי אחרת: למה אתה מתנהג בדיוק כמו המשטרים שאתה כל כך סולד מהם, כמו המשטר הקומוניסטי, שאחראי להכי הרבה הרג ורצח מאז ומעולם, אתה משקר ומסלף וממציא עובדות ומפרסם "פראבדה" (אמת ברוסית). זה שאתה קורא ספרים, זה לא בדיוק הופך אותך לבר סמכא לאמת, ולפי מה שנראה, אתה מפיק את הלא נכון מהספרים שקראת הרי מה שאתה עושה זה בדיוק מה שעשו כל המשטרים הנלוזים שאתה כל כך סולד מהם? אז מה הטעם? שוב, אתה מביך. תפנים. או שתצטרף למשפחת העמים, או שתעלם מהפורום, אתה לא תורם, רק מזיק.

REDDEMM אתה דמוקרטי ?????כמה שקרים

כנראה שאם אתה מספר לעצמך הרבה שקרים אתה בסוף גם מאמין להם. אתה טוען שאתה דמוקרטי ???אתה הכי לא דמוקרטי שיכול להיות. תקבל את החלטת הרוב המוחץ של המדינה להמשיך במלחמה הזאת שנגרמה אך ורק באשמת איראן סוריה חיזבאללה ויתר כוחות השחור של המוסלמים. אתה אחד האנשים העלובים ביותר שקיימים עלי אדמות ואם אתה באמת יהודי אז אני יכול להגיד לך שאני בהחלט מבין מאין נובעת השנאה והפחד ליהודים ברחבי העולם. אתה הוא הכיעור היהודי בהתגלמותו שמפחד מעצמו ומשכניו ומאויביו מפחד מלעמוד על שלו מפחד מהצדק ומוכן להקריב את עצמו ילדיו ומשפחתו למען עוד תקופה קצרה של שקט. כמו שטענתי קודם אני טוען גם עכשיו אתה צריך טיפול דחוף ביותר במרפאה לבריאות הנפש.

אני חושב שיש מליוני סיבות

"לא למחוק את לבנון מהמפה": מליוני לבנונים חפים מפשע. ובכלל, ההתלהמות המיליטריסטית הזו היא מגעילה למדי. מלחמה היא דבר נורא ואיום, והיא הותירה ועוד תותיר הורים שכולים, אלמנות ויתומים, בשני הצדדים. לפעמים אין ברירה אלא להלחם, אבל בוא לא נעשה מזה חגיגה.

למעלה