הנה אנטרפרייז

Lu Tze

New member
תמונה יפה

היו לי המון תמונות בסיגנון הזה (עם הסברים טכניים) במחשב הישן אבל לא העברתי אותן לחדש :( אתה יכול להעלות עוד תמונות כאלה?

n i v1

New member
הנה אנטרפרייז

מה- אתם אוהבים כאלה? מה דעתכם להתחיל לסרוק קצת תמונות ולשתף?

סליחה על הבורות שלי אבל ...

בתמונה מעלים השוואה לאקירה .... לאיזה אקירה הם משווים .. כי אני מכיר סרט מנגה שנקרא אקירה אבל זה במצוייר ואין שמה חללית כזאתי ..

Lu Tze

New member
לא קשור לסרט המנגה (ושם "אקירה"

זה בכלל שם של ילד) ניב, thanks, אבל התכוונתי לדברים יותר "טכניים" לא ביקורת על העיצוב.

והינה D האהובה מכל...

ואם תרצו עוד תמונות רק תגידו. אני פשוט לא רוצה לשרשר בלי סוף.

אתר פיצוץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חרשתי כל הלילה את האתר ..... הורדתי את כל התמונות כמעט ..... אהבתי במיוחד את אחד הקישורים לתמונות של הסדרה בבילון 5 וגם של הסדרה בטלשיפ יאמטו .... אחחחח קפטן גוגול הרוסקי שהיה המפקד של יאמטו האגדית ... אחלה של סידרה משנות השמונים !!!

wranger

New member
לאנטרפרייז הראשונה הייתה אות?

או שהיא הייתה רק NCC-1701, וזהו? כי הם בטח לא תכננו כבר מההתחלה לעשות סדרה של ספינות אנטרפרייז בסדר עולה.

wranger

New member
כאילו, duh?!

ראיתי את התמונה, אבל התכוונתי לשאול למה כבר מההתחלה קראו לה אנטרפרייז A? למה אין אקסלסיור A, או דפאיינט A, או וויאג´ר A וכו´?

בצל אל

New member
תסלחו לי..אתם בטוחים שאתם טרקרים?

לאנטרפרייז הראשונה, זו של קירק לא היתה שום אות. היא היתה פשוט ncc-1701. בסרט הראשון קירק מצליח להרוס אותה, ואז הוא מקבל כתחליף את האנטרפרייז החדשה ncc-1701A.

Chakotay

New member
אני טרקר לא טרקי

טרקי זה מישהו שהתחיל לצפות מהסדרה האורגנלית וטרקר זה מי שצפה מי הדוא הבא.

Lu Tze

New member
אני דווקא מכיר הבחנה שונה

טרקי זה מעריץ שרוף (האלה שבאים לכנסים בתחפושות) וטרקר זה פשוט אדם שמאוד אוהב את הסידרה. או אולי זה להפך, אנ´לא בטוח

n i v1

New member
ילדים- לא לריב

אני משתמש בטרקי ובטרקר מתי שנוח לי כך או כך זה אותו דבר ואתם יודעים את זה i´m a trekki and a trekker

למעלה