הנה אנחנו

שמופית

New member
הנה אנחנו ../images/Emo9.gif

היתה לנו בדיקה מצויינת. העוברון נופף בידיים וברגליים וזה מדהים כמה פרטים אפשר לראות, כשהאורך שלו הוא כולה 8 ס"מ. אממה ? השובב החליט לחבק את חבל הטבור עם הרגליים, וכמה שלא לחצנו והסתובבנו ואכלנו מתוק, הוא לא הסכים לתת לנו להציץ. בסוף, הרופאה הצליחה לגנוב הצצה חטופה והיא אומרת ש 95% שזו
בת !!! אז אנחנו נורא נורא מאושרים, אבל עדיין לא בטוחים במאה אחוז (אני זוכרת את המקרה של רונה25, שגם לה אמרו בת ובסוף זה בן כמו שהיא חשבה...).

../images/Emo57.gif איזה יופי../images/Emo57.gif

האמת איך שבאתי הביתה מהעבודה רצתי לראות אם כבר רשמת איך היה לךץ אני שמחה שהיתה לכם בדיקה טובה
ושהכל יעבור ככה
ובשביל הפרוטוקול אני הימרתי שזה

Ronnie*

New member
איזה יופי!

שמחה לשמוע שהבדיקה היתה מוצלחת... זה נשמע ממש מרגש וכיף. מקווה שהעקשנ/ית הקטנ/ה ייתן לראות יותר בפעם הבאה...

דפי26

New member
אני שמחה שהכל בסדר../images/Emo140.gif

למרות שהעובר שלך קילקל את הטוטו..... בכל אופן תבדקי ותראי שאני הימרתי שזאת בת

nikit1

New member
טוב לשמוע שהכל בסדר../images/Emo57.gif

מתי תדעו בוודאות את המין?

שמופית

New member
בוודאות ? כנראה שבלידה ../images/Emo4.gif

בסוף פברואר יש לנו סקירה מורחבת, ואני מקווה שאז הוא/היא יהיו יותר שיתופיים ויסכימו לגלות לנו....

rona25

New member
קודם כל המון מזל טוב על הנסיכה

והכי חשוב שהסקירה יצאה טובה!!! דבר שני - אם מדובר בבן אז לפעמים אפשר לראות בולבול באולטרהסאונד חודשי, כחלק ממעקב ההיריון הרגיל, עוד לפני הסקירה המורחבת בשבוע 23-24 בבירור! ז"א שאם לא תראו בולבולון אז ככל הנראה זו בת על שידוך כבר חשבתם? כי אם לא יש את מיק מיקון החמודון שלנו שהוא חתיך לא נורמלי ובא ממשפחה מצויינת....

משעשע/ת הילד/ה../images/Emo6.gif

לדעתי זה פשוט טריק כדי לקבל מתוקים ושוקולדים... לא נורא - העיקר שהכל נראה טוב והילד/ה בריא/ה!!! נשמע ממש חוויה! אני אגב לא השתתפתי רשמית בטוטו אבל התכוונתי להמר על בת... אז אני עדיין מחזיקה בדיעה הזאת.... נחכה ונראה...

איזה יופי אני שמחה לשמוע שהכל בסדר

ולא משנה מה יש לכם העיקר שההריון ימשיך להיות משעמם ותקין

ayush

New member
איזה יופי !!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo68.gif

שמחה לשמוע שהכל בסדר וששלומית הקטנה כבר מעכשיו עושה לכם בית ספר....

fila

New member
שמופית../images/Emo24.gifהעיקר שהכל בסדר

ותקין
איזה באסה להשאר ככה במתח

daldan

New member
שמופית ../images/Emo24.gif

קודם כל הכי חשוב שהכל תקין, ולגבי אם זה בן או בת, כמו שאמרת אפשר יהיהלדעת סופית רק בלידה
, אז צריך לחכות בסבלנות לא? (אני מכירה מקרה שבו אמרו להורים בוודאות שיש להם בן בכל הסקירות ובסוף בלידה הסתבר זו.. בת).

למעלה