הנה אלבום מומלץ

epitaph

New member
מפרגנים, מפרגנים...

יש מספיק הודעות לכווווווווולם (למרות שלא יזיקו לפורום רוק עוד כמה הודעות). בכל מקרה, גידלתם ילדים למופת שלא ישאירו אתכם לבד בזקנתכם, ואם הם ישאירו אתכם לבד אז מקסימום מלנכולי יחליף לכם את הקטטר.

giloni

New member
או שנבוא אצלך

ונעשה קצת בלגאן לילדודים. נביא את הכדורים האדומים והצהובים ואת המד לחץ דם וקדימה... יקי

melancholy man

New member
שדות דולצימר לנצח...

הכנס בדיחת ג'קי מקשי כאן (לא שנגמרו לי, אבל פיזרתי מספיק כאלה כאן בשנים האחרונות, בשביל שמי שרוצה יוכל לבחור אחת שמצחיקה אותו). מעבר לכל השרשור הזה, שכל קשר בינו לבין פאנטנגל מקרי בהחלט עד עכשיו, רק רציתי להוסיף, בקטנה את השם שלי בסוף מה שכתבת ולחתום על כל מילה, יופי של דבר!, תשמעו פאנטנגל, כדאי לכם, והאלבום הזה, הוא ממש הבא בתור אחרי Basket of light יחד עם Sweet Child (עומד בשורה אחת עם גלגלי האש של קריים ואומה גומה כאחד מאלבומי ה"חצי הופעה" הכי טוב בהיסטוריה), אחרי זה, ההתמכרות מובטחת.

פסססטט..יקי, אם אתה רוצה את התקליט

יש באוזן ב 45 ש"ח. ומדובר בתקליט השני הכי טוב של הפנטנגל לטעמי האישי, וטוב עשו טראנסאטלנטיק שסוף סוף הוציאו אותו.

giloni

New member
הוא מחכה לי

כך אני מקווה, בחנות קטנה ומטריפה ליד היקב... וכמוך, גם אני סבור שמדובר בתקליט השני הטוב שלהם (אחרי סלסלת האור וקצת לפני ילד מתוק) יקי

למעלה