הנהלת הפורומים שלום

Unimportant

New member
הנהלת הפורומים שלום

אתמול עברו מעל 20 חברי פורום אייאואל בכדורגל ז"ל לפורום המקביל של תפוז. מהרגע הראשון הרגיש "על ה@ש", מנהל הפורום, בצורך להפגין סמכותיות בצורה מתנשאת וחריפה, וניהל ויכוחים חריפים עם מנהיגי המעבר. היום הגיע הדבר לשיא כאשר חברי הפורום גילו שמשתתף ותיק בפורום באייאואל לשעבר חזר לכתוב לאחר הפסקה, ומין הסתם בפעולה הכי מתבקשת שיש בירכו את שובו ושאלו האם יחזור לכתוב בקביעות. מנהל הפורום, שכנראה לא מבין שבפורום יש קהילת חברים ולא רק תוצאות של הונדורס בקופה אמריקה ופסק בורר שלא שולם, מחק את כל ההודעות. יצויין שבבוקר ניהל מנהל הפורום דיון ארוך עם בחורה בשם ליבנת על גבי דפי הפורום, בו דיברו השניים על מתי הם נפגשים, כמה היא אוהבת אותו וכו´. מנהל הפורום כנראה חושב שהוא נישא מעל חברי הפורום האחרים. צביעות מחליאה. אגב, לאחר מכן נמחק גם דיון בו מתנגדים חברי הפורום למחיקה. אח"כ חסם מנהל הפורום את גישתו של חבר אחר לפורום לאחר יום אחד בלבד בו הוא בפורום (!!! ממש נותן צ´אנסים), וכשהתלונן האחרון גם הודעתו נמחקה. אנו דורשים להחליף את מנהל הפורום (ממליצים בחום על אלדד הרמן כמחליפו). אי אפשר לקיים דיונים בצורה כזאת ובושה מבחינתכם שאתם נותנים לכאלה אנשים לנהל אצלכם פורום.

kirk hammet

New member
אל תקשיבו לו , במטותא.

החדשים מאייאואל הגיעו והיישר נטפלו אליו ואל המנהל , הרגישו כאילו יש להם זכות יתר בגלל שהם יותר פעלתנים וכותבים אלפי הודעות (שברובם חוזרות על עצמם) בתוך דקות . הוא חסם אחד מהם שבכל הודעה כינה אותו בכל מיני שמות ואם לומר את האמת גם אני הייתי חוסם אותו אם הייתי מנהל של אותו פורום.

Raanan B

New member
גם אני הייתי חוסם את אחד מהקומץ

אבל מצד שני הוא קיבל חרא בפרצוף כמו כולנו מאדון על האש. ובוא תסביר לי, מה לא בסדר בהודעה של אלון? למה אתה חושב שאתה תיקבע להנהלת הפורומים למה להקשיב ומה לא? מי פה חושב שיש לו זכות יתר עכשיו?

Unimportant

New member
שקר וכזב

אף אחד לא נטפל למנהל אלא להפך, הוא נטפל אלינו מהרגע הראשון. לא יודע מאיפה המצאת שאנחנו חושבים שיש לנו זכויות יתר אבל זה בטח הדבר הכי מצחיק ששמעתי מזה זמן רב. אנחנו לא פעלתנים אלא פשוט מעל 20 איש שעברו לפורום חדש וזה ברור שיהיו המון הודעות. האדם שכינה אותו בכל מיני שמות כביכול פשוט קרא לו פעם אחת בכינוי "מניאק", שימחוק ויזהיר אבל אחרי יום אחד לחסום לו את הגישה לפורום??? יום אחד??? תאמין לי שאני לא ממעריציו הגדולים של הבחור שנחסמה גישתו אבל המינימום שבמינימום זה לחכות יותר מיום אחד. חוץ מזה, מעניין שלא התייחסת לטענות העיקריות שלי אלא נטפלת לשטויות, מה עם כל ההודעות שהוא מוחק בלי שום הצדקה כשהוא בעצמו פותח דיונים אישיים בפורום? התגובה שלך טיפשית ולא עניינית, אתה מסוגל ליותר.

kirk hammet

New member
בקיצור

את כל הבעיות היה ניתן לפתור אם שני הצדדים היו מקבלים אחד את השני יותר בהבנה. וזה בהחלט לא היה פעם אחת. ואותו אדון קומץ התנהג הרבה פעמים כמו פרא אדם , סלח לי על המילה. ובהחלט יש שם אנשים שאני חושב ומאמין בכל ליבי שיעלו את רמת הפורום , הוא לא בדיוק האיש שהייתי מצביע עליו.

Raanan B

New member
אחד מהקומץ

הוא אומנם לא אדם שיעלה את הרמה אבל הוא מוסיף צבע לדעתי. בוא נניח שלפי החוק לרגע הוא באמת צריך להיות מושעה, אוקיי? זאת לא הנקודה פה. הנקודה היא הצנזורה שעל האש עשה לנו להודעות חד פעמיות שבירכו חבר פורום, זה לא תפס את הפורום, מדובר בשלוש-ארבע הודעות שנכתבו במקביל לאחרות. אי אפשר חניקה כזאת, אפילו באיראן יש יותר חופש דיבור!!!!!

Unimportant

New member
שוב אתה נטפל לעניין של אחד מהקומץ

במקום להתייחס לטענות העיקריות שלי לגבי הצנזורה שלו. תגיד לי, יש לך בעייה בהבנת הנקרא? כל מה שאמרתי בקשר לקומץ זה שחסימת משתמש זה למקרי חירום ולא אחרי יום אחד בלבד שמישהו כותב בפורום (ואפילו פחות מיום). והוא לא איזה מציף או ספאמר או משהו, פשוט אחד שהמנהל לא אהב את סגנונו. אז אחרי פחות מיום לחסום את גישתו? נראה לי לא פייר. זה הכל. אני לא מחסידיו של אותו "וואחד מהקומץ" אבל זה נראה לי קצת מוגזם. אבל בפעם האלף, זה ממש לא העניין העיקרי בטענותיי אלא הצנזורה, אין שום חופש לכתוב דברים שלא קשורים לכדורגל אפילו אם אין בהם רבע קללה (כמו למשל אומרים למשתתף ותיק אחרי הפסקה: ברוך שובך ושתמשיך לכתוב בפורום, דבר כזה "על ה@ש" ישר מוחק). פורום זה קודם כל חבריו ולא הנושא שלו, ואם פעם אחת חבר ותיק חוזר לכתוב ומברכים אותו אז זה מצדיק מחיקה? אח"כ כשמתלוננים על המחיקה אז מוחקים גם את התלונות, זה בסדר? זה שבבוקר היום מנהל הפורום דיבר עם אחת בשם ליבנת על גבי דפי הפורום והם דיברו על כמה שהיא אוהבת אותו ומתי הם יפגשו, זה בסדר שהוא מתדיין בנושאים כאלה על גבי הפורום אבל כשמברכים מישהו על חזרתו לכתיבה בפורום הוא ישר מוחק?? זו לא צביעות מחליאה? זו לא התנשאות מעל חברי הפורום האחרים? מספיק להטפל לשטויות לא רלוונטיות. העניין הוא הצנזורה.

Raanan B

New member
אני מסכים עם אלון

רק יצויין כי אנחנו לא "מנסים להשתלט" כמו שמשום מה טוען קירק (? מעניין למה...) ומהרגע הראשון שבאנו ולא הספקנו לכתוב כבר קיבלנו הערה מאדון על האש על רמת הכתיבה שלנו (ואני מדגיש, זה היה עוד לפני שבכלל כתבנו משהו אחד, רק הצגנו את עצמו כמקובל בנימוסים). שחר, אחד מהחברים בפורום דיבר עם נטע מהנהלת הקהילות שלכם שאמרה שתשמח לקלוט את אלדד הרמן (שמקבל תמיכה חד משמעית מכל חברי הפורום כמועמד לתפקיד). אגב, בנוסף גם אחד מהאש העיר שלא אכפת לו אם הוא לא יהיה מנהל פורום וזה לא מעניין אותו גם, כך שבאמת לדעתי האישית הצעד המתבקש הוא החלפתו באלדד. רענן.

ליטן א

New member
מסכים במאה אחוז אתך. רק כמה תיקונים

1. עברו יותר מ 20 אנשים לפורום. 2. הם עברו לאחר שתואם עם נטע על המעבר לפורום ולכן לא היה שום צורך מצד המשתתפים הקבועים של הפורום הנ"ל להתנפל עלינו. 3. אלדד הרמן לא רוצה לנהל את הפורום, לכן סיון (המכונה real kfar saba cf) תנהל את הפורום, שוב - על פי הסכמת רוב משתתפי הפורום. 4. מקווה שתענו לבקשותינו במהרה, ובחיוב...
צהוב עולה ליטן

למעלה