הנהלת הפורום

אביבים

New member
הנהלת הפורום

בס"ד בס"ד שמתי לב שיש בפורום זה כוונה ברורה לסתום פיות להבעת דיעה נוגדת,, אני חושב ששלילה הבעת דיעה לוקה בחוסר סובלנות, פוגעת בחופש הביטוי והדיבור בפורום זה כמו כן אני בטוח שיש למנהל פורום זה יד ורגל במחיקה תגובתי על"הירהורים לחילול שבת" ומתוך ניסיון שמרתי אצלי את מה שכתבתי עם כל התגובות בפורום אני מבקש ממך להחזיר את תגובתי מכיוון שזו פגיעה בחופש הביטוי הדיבור במדינת ישראל, מה שכתבתי אתם ורק אתם הנהלת הפורום יכולה למחוק וזאת מבדיקה עם הנהלת תפוז אי החזרת תגובתי זו תגרור אחריה פניה להנהלת תפוז ופניה לכל ערוצי תקשורת בישראל להבהיר להם את חופש הביטוי של פורום חוזרים בשאלה???

"הנהלת הפורום" מגיבה

1) פורום זה נפתח על מנת להקים קהילת תמיכה וירטואלית לקהילת היוצאים והיוצאות בשאלה. 2) הפורום אינו נועד לשמש במה לוויכוחים בשאלת קיומו או אי-קיומו של של אל מסוג כלשהו. 3) בפורום ניתנת אפשרות ליוצאים וליוצאות המשתתפים בו באופן קבוע, להעלות ולהחליף רעיונות בנושאים שונים גם אם הם אינם קשורים ישירות למהות הפורום. 4) על פי מיטב הבנתי, חופש הביטוי פירושו שתינתן לך האפשרות לומר מה שאתה רוצה אך אין פירוש הדבר שניתן לך לומר זאת בכל מקום שתרצה. בדיוק כפי שאני אינני יכול ואינני רוצה להציב תמונות פורנוגרפיות בפורומים חרדיים, כך איננו רוצים לקבל לכאן הודעות הטפה. 5) אתה מוזמן לפנות לכל מי שתמצא לנכון. אם תרצה, אני יכול לעזור לך ולהעביר אליך את מספרי הטלפון של כל מערכות כלי התקשורת בישראל.

בס"ד בס"ד בס"ד

אני חוזר ומסב את תשומת ליבך למטרות הפורום! הפורום הוא פורום תמיכה ליוצאים בשאלה! זאת אומרת תמיכה באלו שלא רוצים לקיים מצוות. תמיכה באלו שלא מאמינים כבר באלוהים ובמשה עבדו! האם אתה חושב שהתגובות של שנמחקו מתאימות למטרת הפורום? האם מה שכתבת בא לעודד ולתמוך ביציאה בשאלה? כמו שלא תכתוב הודעה בזכות אכילת בשר בפורום צמחונות. וכמו שלא תכתוב הודעת שטנה נגד הומואים בפורום בנים בלבד!

כשתיתן לי עמוד בעיתון יתד נאמן

לכתוב בו מה שבא לי, תמורת תשלום מלא. אני יענה לך. לדעתי האישית אתה צודק, ודבריך היו צריכים להישאר, ואתה כבר יודע את דעתי בעניין. מכאן ועד שאתה תבוא ותטיף לחופש ביטוי הדרך רחוקה. אתה, שאם אני רק ידבר עם הבן של חבר שלך לשניה אחת, תזדעק גיועלד, אתה שבשום אופן לא תאפשר מיסוד של מפעל מיסיונרי דוגמת "ערכים" המטיף לכפירה בתורתך, עוד יש לך פנים לבוא ולדבר???? מה עובר עליך?

גוזל

New member
ומה עם המודיע ???../images/Emo3.gif

האם אפשר לשים שם מודעה של חבד -משיחסיטים????? אולי כדאי להקים עיתון של יוצאים בשאלה???? פורום זה נחמד אבל צריך תוספת!!!!! אני מאמין באמונה שלימה שהבורא יתברך שמו מתגלג מצחוק כל פעם כאשר הוא קורא את השולחן ערוך או שומע את הנוכלים שמדברים בשמו

למעלה