הנהההההה חזרתייי

35

הנה פה מאיוש הריבה את הפוסטר שלי באמצע ההופע הוהחמיאה לי כבר סיפרתי לכם על זה. אבל הנה עוד תמונה מהרגע המרגש הזה.. תראו את העיניים היפות האלו שמבצבצות להן מעל לפוסטר שלי =) איזה אושר..

36

והנההה אחרי ההופפעההה ביקשתי ממאיוש תמונה אחרונה ביחד ותראו איך האי שוב בחרה להצטלם איתי. לא סתם חיוכים ..אלא שוב בפעם השנייה או השלישי היא רוהצ לנשק אותי חח .. כפרה עליה תראו איזה שפתיים אוך כמה שנאי אוהבת אותהה.. ואיך היא מחבקת אותי עם הידדד בתמונהה שיוו בא לילבכות רק מלהיזכר בזה..

37 אחרונה חביבההה

זהו זה כבר בתוך הג'יפ השחור.. דבירתי עם מאיוש ובדיקו כשצילמת יאותה כי עמדתי ממש על החלום הוא היה פתוח ודיברתי איתה וכשצילמתי אותה אז היא זזה חחח .. אבל יצאלי האיפרו השיערו והעגיל חח גם טוב.. קיצור אנשים זהוו... נגמרו התמונותת והנה נגמר לואלבום 3 של מאיוש שיש ליכבר.. איזה כיף זה.. !!! אני מקווה שאהבתם ונהנתםםם מושי , או אביב בשבילכם.. חחח אני אוהבת אותך הכי בעולם תודה תודה על הכל...... רק שתדעו שאביבוש הקטינהל יאת כל התמונות עם המון סבלנותתת ככה שהכל בזכותההה שהתמונות פהה אז יאללה תודה למושי שלי.. המדהימהה שעזרהלי המון!!!!!! וזהווו חבריהה עברו 3 שבועות מאז הפגישה עם מאיוש.. ואני כולי מלאת געגועים... זזתי לישון ככה עם חיוך בגלל האלבום תמונו תהחדש שנוסף לי עכשיו חח =) לילה טוב לכולםםםםםםםםם אוהבת אותכם ואת מאיוש שלי ביי

k a b o o k

New member
מ-ו-ש-ל-ם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מאיה מדהימההההה בתמונות
, היא כל כך יפה בתמונות זה הורסססס
. כן, גם את דיקו'ש
ויווווווו, אתם ראיתם ת'תמונה מהפסטיגל
ואווווווווווווווווו
, היא כל כך מושלמת
דיקו'ש, מאיזה עיתון זה
- אני חייב לקנות
והתמונה מההופעה של צביקה פיק מהממת, מאיה ממש מהממת, אין לי מילה אחרת יותר מ: יפה כל כך

Cm 2004

New member
לדקלה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gifכנסי../images/Emo41.gif

קודם כל תמונות יפות
דבר שני... אני רואה מצלמות עם בום וזה... למה צילמו אתכן? לאיזה ערוץ? תוכנית?

תמונות מושלמות!!

דיקלה מאמי תודה על כל התמונות הן מדהימות בייחוד שיש שם שני אנשים מקסימיםםם את ומאיוששש חולה עלייך... וגם תודה לאביבוש המאמיי שהקטינה חולה עלייךך

RiniRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifיוווווווווווו../images/Emo70.gif

מושלמת מושלמת מושלמת מושלמת מושלמת מושלמת מושלמת מושלמת מושלמת
איןן יותר מושלמת ממאיהה.. את תותחית דיקוש את פשוט פצצה גם את יצאת יאפה
מתה עלייך בובע
לכולם, אני בפריז
פרטים אצלי.. חח

חחחח תודה מתוקים

שמחה שאהבתםם =) אני פה יושנת עם התמונות חחחח אני שומרת עליהן טובב.. כבר אלבום שלישי שמילאתי של מאיוש חח שלי ושל מאיוש חח

melody100

New member
ווואי מאמי איזה מושלמות באמא שלי!

וואי פשוט מאושרת אני!

למעלה