הנהההההה חזרתייי

הנהההההה חזרתייי

ועכשיו התמונות.. עוד 38 תמונות מהיום כיף שלי עם מאיוש ב-23.9 למי שלא זוכר... היום הכי מאושרת בחיי והנה עוד כמה הוכחות לכך.. כדי להקל עליכם , רגיל, חח ליד כל תמונה הסבר .. תהנו אבל נאי מודיע מראש חברי'ה האיכות לא משו כי אלו תמונות שפיתחתי וכדי להכניס אותן למחשב אז צילמתי אותן ע"י המצלמת אינטרנט שלי ככה שהתמונות בחושך כקצת מטושטשות באור רואים יותר טוב אבל עדיין לא איכות מושלמת המקורי מושלם חחח והוא אצלי שמור וממוסגר חחח תהנוווווווווו

אוקי יש עיכווב קטן

בגל שכשהכנסתי למחשב אז צילמתי את זה גדול מדי.. תכף מוש (אביבוש) מקטינה ילאת התמונות ואז אני אכניס אותן בגודל האפשרי.. תחכו עוד טיפה חח מושי לאב יו

טוב בינתיים ה=פ=ת=ע=ה

עד שהתמונות יהיו מוכנות ישל יהפתעה.. בעיתון רייטינג שיצא אתמול היה מאיושששששששששששש בתמונות כובשות בייחוד אחת מעלפתת רצחחח יניבי בטוח יאהב אותה חח זה מהפסטיגל חח משו מטרףףף מטרףף אין אין קניתי את זה חח והחלטתי לצלם את זה ולשים לכם פההההההההההההה את 2 התמונות בעצם 3 כי את התמונה מעלפת עשיתי מרחוק ומקרובב קבלו ותהנוו

והנה הראשונה

זאת כתבונת על כל הקטע של המופע של צביקה פיקה בקייסריה... ומאיוש שםם מככבת להה.. מלכה שלי תראו איזה יפה

7

חשבנו שהצלם לא צילם אותנו חח אז שנינו עם הידיים ככה חח כאילו "נו, המ נסגר?" חח מאיוש כבר הדביקה לינשיקה של שעה חח זכיתי דווקא ;)

10

שיחת בנות .. חח פה נראהלי עדיין ירדולי כמה דמעותאז מאיוש ליטפה לי כזה תשיער כזה צחקה קצת כי היא כל הזמן עושה יל"המ את בוכה?" חח תפסיקי לבכות..ואז מסתכלת לבמאים ועושה כזה "איזה חמודה. .חח" וצוחקת וזה נראהלי יה הקטע הזה אם נאי אל טועהה

11

פה זאת ממש הייתה שיחת בנות שלי ושל מאיוש חח .. היה כל כך כי.. עצוב להיזכר בזה אני כל כךמתגעגעת כי מהיום עברו 3 שבועות מאז =/

13

ממשיכות לפטפט.. אל תשאלו אותי עלמה .. אני כבר בקושי זוכרתת . .אבל היה כיףף סיפרתי לה מלא דבריםם ... וגם ראיינו אותה

למעלה