הנהגת בוגרים...

idanshaf2

New member
הנהגת בוגרים...

אז אחרי שעניתם על הסקר עיבדתי את התוצאות ומה שגיליתי זה שחלקכם מבינים שהנהגת הבוגרים זה הגוף הכי חשוב בתנועה.. אבל חלקכם מאמינים שהם סתם משועממים שנפגשים בכפר המכביה וחבל... אני אישית מאמין שלהנהגת הבוגרים יש פוטנציאל כח גדול מאוד, דוגמא לכך ניתן למצוא בשרימכבי שאורגן על ידי הנהגת הבוגרים. אילולא הנהגת הבוגרים לא היה שרימכבי... בנוסף אני מאמין שבקורס העשרה קיבלתם כלים רבים שאני מקווה שכיוונו אותכם למקום הנכון, במיוחד שכבת השביעיות שעברה שינוי מאוד חשוב בקורס. שינוי שאני מקווה ישאר לאורך זמן.. בנוסף הרצאות של יקיר שגב הייתה מעוררת השראה, ראיתי שרבים מהבוגרים הקשבו בתשומת לב ולקחו את הדברים ברצינות רבה... אני מקווה שהשינוי התחיל ואני מקווה שנראה את השינוי בעתיד... מקווה שתבינו את עוצמת הכח שטמון בכם.. אתם הבוגרים מנהלים פה את העיניינים... השאלה היא רק האם אתם מוכנים לקחת את זה לידיים!!?? מקווה שתתקדמו בדרך הנכונה...

חזק ואמץ. ../images/Emo13.gif

חחח זה סתם דרש לומר את זה.

assafein

New member
אני יודע מה זה אבל...

בסקר ראיתי את האופציה והייתי חייב ללחוץ על זה

idanshaf2

New member
אם אתה יודע מה זה...

אז למה אתה לא הולך לזה?? אתה לא חושב שזה משהו מספיק חשוב ששווה להשקיע בו?? אתה לא חושב שלסניף שלך מגיע ייצוג ברמה הארצית??

assafein

New member
אני חושב שמגיע יצוג אבל זה לא אפשרי

כי אני לא יכול ללכת
עכשיו ברצינות, אני חושב שלא שולחים נציגים מהסניף שלנו כי זה קשה לנו להגיע... זה לא כמו כל סניף שיש שבעיות או שמניות ולחלק יש רשיון ואפשר לטפוס טרמפ איתם... אנחנו רק חמשושים+ הרכז שאני מניח שאם היה גר בישוב היה עושה מעגלים כדי לקחת אותנו אבל הוא לא גר בישוב... אני בטוח שהסניף עוד יקבל יצוג, אבל לא השנה או שנה הבאה...

idanshaf2

New member
אבל פה אתם מפספסים

אם אתם רוצים ייצוג הגיע הזמן שתתחילו להשקיע.. וואלה גם כשאני הייתי בוגר היה סיפור להגיע לכפר המכביה.. אבל מסתדרים כי זה חשוב!! כי זה גוף שהוא נטו בוגרים בשביל הבוגרים אז כדאי שתתחילו להפעיל אותו... הכח בידיים שלכם!!

assafein

New member
מסכים איתך בקשר למה שאמרת...

אבל!!! אני כרגע לא בטוח שאני מגיע ליום פעילות שלנו. וגם השנה לא התנדבתי ללכת כי היה לי כל יום כמעט אימון של הקבוצה והפסדתי השנה הרבה אימונים בגלל התנועה... אז שנה הבאה הכל פתוח כי אני כנראה לא אוכל ללכת לאימונים לפחות לא בשלב מוקדם של העונה אז הכל פתוח... בכל מקרה אני לא זה שהתנגד/יתנגד להנהגת בוגרים, פשוט אמרתי שזה גירד להצביע מה שהצבעתי בסקר

yaelhr

New member
אז יש לי הצעה קטנה../images/Emo3.gif

אסף, נופר היא הנציגה שלנו בהנהגה (של סניף מודיעין
) היא מגיעה לשם בשני אוטובוסים, לתחנה המרכזית בתל אביב ומשם לכפר המכביה. ובגלל שמודיעין ונעלה במילא נוסעים באותו קו אוטובוס לתל אביב, נציג שלכם יכול לנסוע ביחד עם נופר, וככה פתרנו את הבעיה של להגיע לשם
מקווה שזה איכשהו ידרבן אתכם להצטרף. (אגב, הייתי בישיבה אחת של הנהגת בוגרים, במקום נופר, והיה ממש כיף><)

איזו נופר../images/Emo35.gif

הוניגמן
גמאני הייתי בישיבה של הנהגת בוגרים, על שרימכבי. נראה כי ההנהגה היא גוף חשוב בתנועה, אך לא כולם מודעים לכך, וכן- לא לכולם יש את הזמן והכוח ללכת לשם. צריך להעביר פעולה ארצית שנוגעת להנהגת בוגרים. מי מתנדב

Guy90

New member
הערה...

שמתם לב שרק 11 השתתפו בסקר? ועוד לפי מה שאני רואה פה שחלק לא הצביעו את מה שהם חושבים באמת... עידן-למרות שכבר "ניתחת" את התוצאות, נראה לי שהן לא מקפות כל כך הרבה, כי אחרי הכל, 11 בוגרים הצביעו מתוך 500-1000 בוגרים?

idanshaf2

New member
אני לא צריך סקר בשביל לדעת

מספיק לראות את ישיבות הנה"ב שמתוך 18 סניפים מגיעים 3 נציגים.. לפי דעתי זה בושה לכל הבוגרים..כמה בוגרים יש בתנועה 500?? ומייצגים אותם 3 אנשים?? מה יהיה?? מתי תתחילו לקחת קצת יוזמה.. זה נורא נחמד תמיד להגיד שצריך שהכוח יהיה אצל הבוגרים.. ושאתם רוצים להנהיג.. אז תתחילו להנהיג כבר!!

Guy90

New member
אוקיי....עידן-

באמת כשמגיעים 3 נציגים מתוך 500 בוגרים זה באמת עלוב...אני מסכים איתך.. ואני חייב להודות, כמו שגם אתה יודע, שאני לא בהנהגת בוגרים-גם כי אין לי זמן ולא בא לי כל כך, אבל זה לא רלוונטי, כי אתה יודע שאני רוצה ללכת לצוות הזה של המחנאות, ורואים את הזלזול של הבוגרים בקשר להגעה.. אבל זה לא בקשר אליי- לא הייתה לי הזדמנות להתרשם מהנהגת בוגרים, אז חשבתם אולי שמשהו בראש של הנהגת בוגרים דפוק? כמו ששמעתי שהראש צוות או מה שזה לא יהיה(שכחתי איך קקוראים לזה) לא מודיע על ישיבות, וכו'... אז תחשבו על זה....

idanshaf2

New member
יכול להיות

לא יצא לך להתרשם מהנהגת בוגרים.. כי אין הנהגה!! מי אתה רוצה שיארגן דברים?? 3 אנשים... אז הנה שרימכבי היה הזדמנות להתרשם מהנהגת בוגרים.. לגבי הראש.. לא יודע.. זה תפקידם של הבוגרים שחברים בהנהגה להחליט... אבל בשביל זה צריך חברים!! ולפי דעתי כל הכבוד שיש מישהו שלוקח אחראיות על הצוות הזה בלי לוותר למרות שלאנשים לא אכפת

Guy90

New member
אבל עדין, הבנתי שיש אנשים,

ופשוט היושב רא הנהגת בוגרים לא מודיע להם על ישיבות, או שעתיים לפני! קח לדוגמא את אלה, שכל פעם, ובאמת מלא פעמים הייתי שמוע אותה מתלוננת על זה שכפיר לא מודיע להם בכלל על ייבות שמתקיימות, אם בכלל... סליחה על האצבע המאשימה, אבל זאת הייתה רק דוגמא מתוך הרבה שבטוח שקרו... ואמורה להיות גם איזה מבוגרת מהנהגה ארצית בהנהגת בוגרים, לא? היא צריכה לדאוג שהיושב ראש יעשה את שלו, ואם הוא לא עושה את שלו, אז היא גם צריכה לעשות משהו!

idanshaf2

New member
קודם כל נעשה סדר

הנהגת בוגרים הם כרגע באחראיות מחלקת הדרכה ארצית. באופן עקרוני גם יעל וגם יוסי מלווים את ההנהגה. זה נורא נחמד לבוא ולהאשים אבל אם ההנהגה והבוגרים חושבים שיושב ראש הנה"ב לא טוב אז אולי כדאי שתחליפו אותו! אבל אם אין לכם הנהגה אז מי אתה רוצה שיחליף אותו? בעוד כשבועיים אמור להתקיים שבו אמורים לדבר על כל הבעיות אבל אם לא יבואו נציגים מכל הסניפים אז לא יהיה סמינר. בקיצור אם יש לכם כל כך הרבה טענות תעשו משהו! אתם רוצים להחליף את היו"ר תחליפו אבל שוב בשביל זה צריך הנהגה כי 3 אנשים זה לא הנהגה. וחוץ מזה בינתיים לא ממש שמעתי על מישהו שרוצה לקחת את האחראיות הזאת עליו.. אז אני אישית מאמין שאתם צריכים להגיד תודה שיש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו

Guy90

New member
המשך...

אתה אומר שאם יש 3 אנשים בהנהגה אז מי אנחנו רוצים שיקח את האחריות? ואני אומר לך שה-3 האלה מגיעים ורק שלושתם רק בגלל שהוא לא מודיע על ישיבות וכו' לכל השאר. אבל ככה זה רק איך שאני רואה את זה, ורק בגלל שזה מה ששמעתי, ככה שאני לא מציג את זה כעובדה. לסיכום, מה שאני אומר זה שיש רק 3 אנשים בגללו - בגלל שהוא לא מיידע את השאר. וגם לא הטלתי שום אשמה על מישהו מהמבוגרים- אבל אם הם רואים שאנחנו הבוגרים לא בסדר, הם גם היו צריכים לעשות משהו בנידון, לא?

למעלה