הנהגה מתי מתחילה ההנהגה בחיפה והכנס הקרוב?
ע עטלף77 New member 13/9/02 #2 אני מניח שההנגה תתחיל אחרי החגים.. והכנס הראשון הוא בחנוכה. לפי מה ששמעתי גם הכנס בחנוכה יהפוך השנה לכנס ארצי במתכונת של כנס פסח (שיש יומיים ארציים וחלק מהמחוזות מוסיפים לעצמם עוד יום).
אני מניח שההנגה תתחיל אחרי החגים.. והכנס הראשון הוא בחנוכה. לפי מה ששמעתי גם הכנס בחנוכה יהפוך השנה לכנס ארצי במתכונת של כנס פסח (שיש יומיים ארציים וחלק מהמחוזות מוסיפים לעצמם עוד יום).
C cupid17 New member 17/9/02 #3 לאן השנה יוצאים? גיא מה המצב? תגיד אתה יודע לאן השנה יוצאים? ומי אחרי על ההנהגה בחיפה?
ע עטלף77 New member 17/9/02 #4 נתחיל מזה שאני לא גיא אלא גל ../images/Emo9.gif ונסיים בכך שאני כבר סיימתי את הפעילות שלי ככה שאני לא יודע את הפרטים. אני מניח שיודיעו בבתי"ס (ואם מישהו יידע הוא יכתוב גם כאן בפורום) על ההנהגה.
נתחיל מזה שאני לא גיא אלא גל ../images/Emo9.gif ונסיים בכך שאני כבר סיימתי את הפעילות שלי ככה שאני לא יודע את הפרטים. אני מניח שיודיעו בבתי"ס (ואם מישהו יידע הוא יכתוב גם כאן בפורום) על ההנהגה.
B black hock New member 18/9/02 #5 גל...בקשר לחנוכה... מה אתה יודע עליו כבר (חוץ מזה שזה אולי יהיה ארצי)? ואמממ אם מישו יודע מתי/איזו מתכונת שיפרסם פה
גל...בקשר לחנוכה... מה אתה יודע עליו כבר (חוץ מזה שזה אולי יהיה ארצי)? ואמממ אם מישו יודע מתי/איזו מתכונת שיפרסם פה