הנדסת תעשייה וניהול

אליס1989

New member
הנדסת תעשייה וניהול

שלום רב!! ברצוני ללמוד הנדסת תעשייה וניהול באריאל. שאלתי היא האם בעתיד,במקומות עבודה ישמו לב לזה שהמקום נמצא בהתנחלות,האם ירימו גבה לזה שהמקום נמצא שמה וכביכול זה ימיני?!?!?! בחרתי ללמוד באריאל הנדסת תעשייה וניהול מכיוון שבתיכון לא למדתי פיסיקה ולכל מקום צריך פיסיקה ולמי שאין אז מציעים מכינה של שנה, ובאריאל מציעים לי מכינה ייעודית של שלושה וחצי חודשים. האם תואר באריאל ייחשב לי בעתיד כמו כמו תואר אוניברסיטאי?! (אריאל אמורה ביולי 2012 להפוך לאוניברסיטה) אודה לעזרתכם.

במענה לשאלה בנוגע להנדסת תעשייה וניהול באריאל

אליס שלום, ישנם חוקים ברורים בדיני עבודה האוסרים להפלות מטעמי מין, גזע, דת , דעה או מוצא , ניתן לפנות למקורות. לפיכך מקום שמצא שהפלה מועמד בשל היותו בוגר מוסד אקדמי מוכר בשל מיקומו , עובר עבירה ואפשרי שייקנס. לגבי לימודים במרכז האוניברסיטאי אריאל חשוב לציין כי התואר הנו תואר BSC בהכרת המועצה להשכלה גבוהה כבר שנים רבות. בוגרי התואר באריאל נהנים מהוראה אקדמית גבוהה בחסות סגל המחלקה להנדסת תעשייה וניהול הכולל 14 חברי סגל בכיר הכוללים הבכיר 6 פרופסורים, 8 בעלי תואר דוקטור. ועוד עשרות עוזרי הוראה לרשות הסטודנטים וחברי הסגל עומדות מספר מעבדות מתקדמות. רבים מבוגרי המוסד ( 12 אלף סטודנטים למדו בו בשנה האחרונה) המשיכו ללימודי תואר שני ודוקטורט ואחרים התברגו למשרות נבחרות. בהצלחה!

אליס1989

New member
היי

כפי שהבנתי גם בפורום בנענע אתה זה שפירסמת את זה. שאלתי היא האם התואר שאני מקבלת באריאל הוא תואר של אוניברסיטה או של מכללה?

אליס1989

New member
ועוד משהו...

אם ביולי 2012 אריאל לא תוכר כאוניברסיטה אלא תחזור להיות מכללה.. איזה תואר אז אני אקבל??

yzmot

New member
אני ההייתי מציע לך ללמוד מקצוע אחר

יש לי מספר חברים שעובדים אחרי לימודים של 4 שנים בבראודה בפקולטה להנדסת תעשיה וניהול ומרוויחים בין 6000 - 8000 בתעשיה אני לא כל כך אוהב את התעשיה ואת המקצוע הנדסת תעשיה וניהול זה מקצוע שגורר אותך לעבודה תובענית לעבודה בתעשיה ועבודה של שכירים לכל החיים ואני בונה על עצמאות כלכלית

למעלה