הנדסת תוכנה
שלום לכולם,
בהתלבטות די קשה ללימודי המשך..
סיימתי הנדסאי תוכנה בממוצע 84 ומאז יצא לי לצבור קצת ניסיון בהייטק בתור מתכנת אבל בטכנולוגיית פיתוח פחות פופולארית להיום.
מאוד נמשך לתחום ההייטק, לומד ומתרגל כמעט כל יום שפות פיתוח חדשות\קיימות.
נרשמתי למכינה אך עדיין יש לי אפשרות לבחור באיזו הנדסה אני רוצה ללמוד.
אני מתחיל ללמוד מכינה בגיל מאוחר יחסית גיל 26 זאת אומרת אתחיל את לימודי לתואר בגיל 27 ובמקרה הטוב אסיים לקראת גיל 31 את לימודי תואר.
עולות לי המון שאלות בנוגע לתחום האם בכלל שווה להשקיע מאמץ רב, על מנת להיות מחוסר עבודה בגיל 40-45?
האם הסטיגמה הנ"ל עדיין קיימת בהייטק למרות שהטכנולוגיות התפתחו והתקדמו?
אולי בכל זאת כדאי לחשוב על לימודי הנדסה אחרים, איך תחומים הנדסה אחרים מאופיינים ביחס למציאת עבודה בגיל מבוגר יחסית?
האם עדיין יש לי סיכוי טוב להתמודד על משרות פיתוח ביחס לגיל צעיר יותר של מועמדים להתחשב בעובדה שלמדתי הנדסאי וצברתי כמעט שנה ניסיון בהייטק?
אשמח מאוד לקבל כל ייעוץ והכוונה. תודה ויום נעים.
שלום לכולם,
בהתלבטות די קשה ללימודי המשך..
סיימתי הנדסאי תוכנה בממוצע 84 ומאז יצא לי לצבור קצת ניסיון בהייטק בתור מתכנת אבל בטכנולוגיית פיתוח פחות פופולארית להיום.
מאוד נמשך לתחום ההייטק, לומד ומתרגל כמעט כל יום שפות פיתוח חדשות\קיימות.
נרשמתי למכינה אך עדיין יש לי אפשרות לבחור באיזו הנדסה אני רוצה ללמוד.
אני מתחיל ללמוד מכינה בגיל מאוחר יחסית גיל 26 זאת אומרת אתחיל את לימודי לתואר בגיל 27 ובמקרה הטוב אסיים לקראת גיל 31 את לימודי תואר.
עולות לי המון שאלות בנוגע לתחום האם בכלל שווה להשקיע מאמץ רב, על מנת להיות מחוסר עבודה בגיל 40-45?
האם הסטיגמה הנ"ל עדיין קיימת בהייטק למרות שהטכנולוגיות התפתחו והתקדמו?
אולי בכל זאת כדאי לחשוב על לימודי הנדסה אחרים, איך תחומים הנדסה אחרים מאופיינים ביחס למציאת עבודה בגיל מבוגר יחסית?
האם עדיין יש לי סיכוי טוב להתמודד על משרות פיתוח ביחס לגיל צעיר יותר של מועמדים להתחשב בעובדה שלמדתי הנדסאי וצברתי כמעט שנה ניסיון בהייטק?
אשמח מאוד לקבל כל ייעוץ והכוונה. תודה ויום נעים.