הנדסת אנוש

הייבי

New member
הנדסת אנוש

בזמן האחרון נתקלתי בשם "הנדסת אנוש" פעם אחר פעם.. ורציתי לדעת מה לומדים כדי להשתלב בתחום היכן יש עבודה בזה אם בכלל? כל השאלות הרגילות..

Kiru

New member
אני מכיר 2 אפשרויות

1. הנדסת תעו"נ. בת"א יש התמחות ספציפית בהנדסת אנוש, אולי גם במקומות אחרים. 2. פסיכולוגיה. יש פסיכולוגיים אירגוניים (אולי גם קוגניטיביים?) שמתמחים בהנדסת אנוש.

הייבי

New member
../images/Emo51.gif זה 2 יותר ממה שאני מכירה

הנדסת תעו"נ נשמע לי כמו כיוון לא רע.. אבל קיוויתי שיש מסלול יותר הומני לתחום הספיציפי הזה... אין לי ראש להנדסה כל כך... (לפחות לא לכזו נורא מתמטית..)

Kiru

New member
../images/Emo13.gif

אם את מחפשת הומני, מה רע בכיוון של פסיכולוגיה? הנדסות הן תמיד מתמטיות, אבל תעו"נ היא הכי פחות מתימטית מביניהן.

הייבי

New member
חס וחלילה חס ושלום

אם יש מקצוע שאני לא אלך ללמוד זה פסיכולוגיה.. אני לא מפחדת ממתמטיקה, בכלל לא. יש משהו מרתיע בתואר שיש לו הנדסה בתואר.. ואני יודעת שזה סותר משהו את תחום הנדסת אנוש- אבל בסופו של דבר הנדסת אנוש היא הרבה יותר יצירתית מאשר מדעית.. (לפחות הכיוון שאני מתעניינת בו, אם בכלל)

הנדסת אנוש

מסלול הנדסת אנוש. נלמד בחוג להנדסת תעשיה תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה להנדסה מידע נוסף במוסד תשס"ה נלמד במסגרת מדעי ההתנהגות, הדגש במסלול לפסיכולוגיה תעשייתית. מידע נוסף ראו מדעי ההתנהגות. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 04/8292111 קרית הטכניון 32000 טכניון חיפה מידע נוסף במוסד תשס"ה בחוג לפסיכולוגיה: במגמת פסיכולוגיה מחקרית - התמחות בפסיכולוגיה קוגניטיבית והנדסת אנוש. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה למדעי החברה מידע נוסף במוסד תשס"ה מגמת הנדסת גורמי אנוש במסגרת הנדסת תעשיה וניהול. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, פקולטה למדעי ההנדסה, באר

למעלה