הנדסי מיואש.

roni f

New member
הנדסי מיואש.

אני הנדסאי מחשבים. סימתי בהצטינות עם ממוצע כמעט 90. עד כה לא הזמינו אותי לשום ראיון באף מקום. מיואש לגמרי. נכון שאין לי נסיון אבל אני מתכנת מעולה לדעתי. חבל שלא נותנים לי הזדמנות להוכיח את עצמי. לא מתיחסים להנדסאים וזה חבל. לדעתי יש טובים ומוכשרים יותר ממהנדסים שלא יודעים כלום. חבל מאוד שזה המצב. אני קורא פה בפורום מהנדסים שסימו תואר ולא מוצאים עבודה וזה לא עושה לי חשק להמשיך ללמוד ולשלם הרבה כסף כדי להשלים תואר שלא יעזור לי הרבה. מיואש מאוד. מי שמתכנן ללמוד להנדסאי מחשבים אני לא ממליץ לו. כל ההשקעה והשעות הרבות שחרשתי כדי לשלוט בשפות תכנות לא עוזרים לי. הנדסאי לא נחשב. אף אחד לא מתיחס אליך.

michal29

New member
reply to roni f

Good Morning, we are two partners lloking for a programmer who know asp,sql, jave . what we have is a project on a go. what we can offer you is little now but later a lot. this project is privately funded. all of us are participating for low cost now and know that this project will succeed, so if you this appeals to you please contact us at : [email protected]

nahsh

New member
זה לא אתה או התואר - זה ה"מצב"

אף אחד לא מוצא היום עבודה. בחברה שבה אני עובד, אנחנו תישעה הנדסאים רק מאותו מחזור באותה מכללה, ויש פה עוד כמה. אבל התקבלנו לפני כשנתיים, והרבה מים עברו בירדן מאז (אפילו שהייתה בצורת).

dannykalfon

New member
ובכן אתה צודק חלקית אבלל

מי מחפש בכלל הנדסאים יש הרבה זה רמה נמוכה בכלל לצערי הרב האנשים מחפשים מהנדסים לא הנדסאים לצערי בחרת במקצוע חלש שכל העצלנים הולכים לשם מצטער שירדתי עליך אבל אני בסה"כ מציאותי לידעתך אני מהנדס תכנה ועובד בחברה

Lard

New member
dannykalfon אתה טמבל

מקבלים אנשים לפי יכולת . אני מכיר מהנדסים לא מעט שעם הידע שלהם הם יכולים לנגב את התחת . תאמת אנשי המחשבים הכלים ביותר לא למדו יום בחייהם , או עשו את התואר באו"פ בזמנם הפנוי .

ekampf

New member
נכון

את רוב הדברים לומדים לבד ולא באוניברסיטה... המטרה של התואר היא לתת לך את הכלים הבסיסיים לעשות את זה...

dannykalfon24

New member
באאאמת LARD?

אני התקבלתי לחברה ללא ניסיון איך תסביר את זה אם אני טמבל אז אני גא בזה זה לא בושה

ויכוח מיותר לחלוטין תהיו רציונאליים

אדון דני הנחמד.....סתם לידע כללי ולהורדת הפרופיל שלך....זה שיש לי תאר שני בהנדסת תוכנה ואני יזם היי טק לא עושה אותי טוב יותר מאף אחד אחר!!! אדם נמדד על פי יכולתו המקצועית ולא על פי השכלתו הכללית. אני אישית מעסיק במיזם חדש הנדסאים ומהנדסים וההאמן לי ההנדסאים לא נופלים ברמתם מהמהנדסים!!!

jolp1

New member
מן הסתם, זה כנראה לא אתה...

או´פ = אוניברסיטה פתוחה יש מנחה לקורס בשפת C בשם דני כלפון..

למעלה