הנדסה...

• פותח הנושא dr
  • פורסם בתאריך

dr

New member
הנדסה...

הנדסה קרבית ראשונים תמיד... כומתות כסופות אנשים זהב...

ity

New member
הנדסה קרבית(כאילו שיש הנדסה אחרת

כומתות כסופות אנשים מזהב(או פלטינה,אלומיניום, מגנזיום ועוד סוגי מתגכות שונות ומשונות)

ity

New member
איזה גדוד אתה?

איזה גדוד אתה כי אתה 605 יכול להיות שאני מכיר אותך..אם אתה במסלול..

dr

New member
במקור...

אני מ601 הייתי מפקד ב605 ועכשיו אני בקק"ץ.

אם כבר מדברים על הנדסה../images/Emo59.gif../images/Emo122.gif

אז אולי תגידו לי איך היציאות שם? בטירונות ואחרי הטירונות? למשל 2\14 לזה אני מתכוון. ואם לא אכפת לכם לספר קצת על הטירונות אם היא קשה , כמה כושר עושים שם ודברים כאלה .

טירונות הנדסה קרבית

אז ככה: אני מתייחסת לגדודים, בהנחה שהשאלה היתה עליהם. אורך הטירונות הוא 4 חודשים בבסיס אי שם בדרום הארץ. מבחנית היציאות: כשאני הייתי בטירנות אז היתה רוטינה בין הגדודים, היו כאלה שסגרו 12/2 והאחרים 18/3 ואז התחלפו. מבחינת כושר, המד"סים הראשונים מתחילים ממש מרמה קלה ולאט לאט זה עולה. אני לא יודעת לספר לך יותר מיזה כל הרמה המדויקת של הכושר בגדודים אבל יש דברים שהם ברורים כמו: במשך הטירונות יש 3 בר אורים: התחלה, אמצע וסוף. המד"סים בעקרון נבנים ע"פ סרגל מאמצים כשמי שמעביר את רוב המד"סים זה הסגל שלך (מפקדים) כאשר מד"סניקיות מעבירות מידי פעם מד"סים. כמובן לא לשכוח את הבוחן מסלול המפורסם.

gili17

New member
איך זה להדריך שם?

הדרכת הנדסה קרבית זה תפקיד טוב? איזה דברים אפשר להדריך? יש אצלכם מדיכות ניווט? ובקיצור, כדאי? חברה שלי מיועדת לזה, והיא קצת עם חוסר מוטיבציה...

אהמ...

אני לא יודעת להגיד לך ממש, אבל בגדול מדריכות הנדסה קרבית מדריכות חבלה, לפי מה שידוע לי אין שם מדריכות ניווט - זה קשור להדרכת חי"ר.

Fudghe_boy

New member
10 אצבעות לי יש , כל אחת שלמה

כי אני במודיעין ולא בהנדסה , תפסיקו להתפוצץ לנו בבסיס יא מוהנדסים.

נשק 60 מעלות, מקסימום אצבעות

על ידית האחיזה... וואי, כמה שירים היו לנו בטירונות על הגדודים, מצד שני גם להם היה מלא שירים עלינו
.

dr

New member
אתה במודיעין...

ומדבר על בלאי? מתי תפסיק להיות צעיר ותבין שלכל אחד יש תפקיד?

dr

New member
צר לי לאכזב...

אותך אבל אין דבר כזה... סתם לדעת מה הפזם???

dr

New member
שלום לך...

מה נראה לך שאני לא מכיר את צה"ל? הכל בחברווות.

למעלה