הנדסה קרבית

מכיוון שהבסיס באמת רחוק,יוצאים

בהסעה מאורגנת מוקדם מאוד ביום שישי אבל לא מגיעים הביתה לפני 10-11 ולפעמים אפילו יותר מאוחר. ביום ראשון צריך להגיע לבאר-שבע בשעות הבוקר ומשם מסיעים חזרה לבסיס.

שששאנל

New member
תראי בקשר ליציאות

גם מידע שליוגם במבחינה הגיונית אין סיכוי שיצאו ב 4 מתי הם יקומו? קצת הגיון זה תהליך היציאה הביתה זה הדרכת יציאה וכו'.. אני חושבת בשש הם יוצאים בערך על האוטובוס או מהבסיס לאילת שזה קרוב או מאילת, אבל לא יותר מוקדם . חיילים שמשרתים שם באמת קשה להם הנסיעות ואני מכירה כמה שכבר הפכו לנוסע המתמיד בארקיע :) כמו כן אין שיכוי שיסיעו אותם לבאר שבעכי הצבא םשוט לא כזה. ביום ראשון הם נפגשים באילת או בבסיס והשעה היא גלובלית בערך עושים את החישוב כמה זמן יקח להם בערך ב 11 בטח הם יצטרכו להיות שם ותוןשבי הצפון צפון יות רמאוחר.

giuliana

New member
התקשר ב-06:30 שהוא יוצא עכשיו

מהבסיס. אני נורא מתרגשת. תודה על הכל.

mars4

New member
ברוכה הבאה. בהצלחה לבן

שרות קל עד כמה שאפשר וקידום מהיר בסולם הדרגות.

little moon

New member
ברוכה הבאה, הנדסה זה אחלה ../images/Emo13.gif

ידיד טוב מאוד שלי היה מפקד בהנדסה, מכל הסיפורים והחוויות שהוא עד היום מספר נשמע כאילו זו היחידה הכי מובחרת, אקסלוסיבית ומדהימה בעולם
והרגשה כזאת יש רק לחייל שמאוד נהנה עם היחידה שלו... לא לדאוג, תוך שבוע הם כבר נהיים משופשפים כמו חיילים ותיקים. עד שהוא יגיע הביתה הוא כבר יוכל להסביר לך בדיוק כל מה שתירצי לדעת.

מאקי

New member
הילד שלנו בשריון

הוא התגייס במרץ וגם הם ליד אילת הם הולכים לישון מאוד מוקדם ביום חמישי שלפני יציאה... אבל מאוד מוקדם. ויוצאים מוקדם באוטובוס לבאר שבע.. בסביבות 11 הוא כבר בחיפה בתחנה ביום ראשון אנחנו מורידים אותו לרכבת של 7 ומשהו והוא מגיע לבאר שבע משם הם לוקחים מונית משותפת למחנה יד נתן הם צריכים להיות שם בסביבות 10.30 יש עוד מקומות של ועוד חיילות אבל זה בעקרון... אני מקווה שהוא יבוא מחר..... אני חושבת שמלחמה מעצימה את הסיטואציה... כמו לידה במן מלחמה.. יש הרגשה של כמה מסלולים שמסתובבים אחד בצד השני.. עולמות שלרגע נפגשים.... אם הוא לא יגיע ראי אם מי מחבריו כן מגיע ושלחי לו אולי צופר.... שימי לב .... זה שבוע קשה בשבילו.... ואני מאוד מקווה בשבילך שיתאקלם מהר וטוב..... היום למשל אני יודעת שאין מה לחכות בכלל... אחרי הצום הם יצאו למסע של לא יודעת כמה... כהנה לשבוע הבא.. למסע כומתה. אנחנו... הלילה נתפלל שיהיה לו אחלה... שיסחב ויעזור כמו שצריך.. ויגיע בבקר לבסיס עם חיוך. אתמול כתבתי שהוא קיבל חבילה לשבת ששלחתי ביום ראשון בבקר... צריך לדעת לתכנן את מועדי המשלוח.... זה מגיע לאילת ושם הבסיס אוסף עבורם............. שיהיה לכם קל ואנחנו פה

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה

גם ביתי משרתת באיזור (עודכחצי שעה דרומה....). מסתבר שהם מתרגלים לנסיעה הארוכה, ארוכה הזו. מאוד יעיל לנסיעה היא הכרבולית (כרית מלאה כדורי קלקר), הבת שלי מדווחת שינים עם זה נהדר בהסעה. בהצלחה לבן

adishay16

New member
צוקי עובדה

כן, אני קצינה בבסיס. הבסיס נמצא כ-50 דקות מאילת- בצוקי עובדה או בית הספר להנדסה צבאית. זה אחלה בסיס, מפקדים מצוינים!!! וחיל שעושה עבודת קודש. אולי בהתחלה יהיה קשה, אבל לאט לאט מסתגלים. הוא יהיה שם 8 חודשים- טירונות ואימון מתקדם. ישנים בחדרים עם מזגנים והאוכל השתפר פלאות. בקרוב יהיה טקס השבעה בבסיס, בו תהיה שיחה עם המפקד ומפקד הבט"ר (בסיס טירונים) שמניסיון מאוד תרגיע אותך... אני יכולה לספר עוד הרבה- אם יש לך שאלות אני פה :) שיהיה בהצלחה!

ענת מחץ

New member
בני שנה בהנדסה קרבית

החודש מלאו שנה לגיוס של בני בהנדסה קרבית, הוא עשה טירונית בצוקי עובדה , בסיס בסוף העולם שמאלה. מאוד מרוצה מהשירות, יחס המפקדים מדהים. בני נפצע במהלך השירות והיחס שקיבלנו מהחיל בכלל וממפקדי הבסיס בפרט מדהים!!!!

giuliana

New member
אתם כל כך חמודים

תודה רבה רבה על כל ההודעות והמידע. מתחילה להתרגל במשך היום אך בלילה הדמעות והדאגה והגעגועים.... בעבודה ובסביבתי לכולם יש בנים גובניקים והם לא נותנים לי תחושה טובה- הם בכלל בעולם אחר - אז יש לי רק אותכם....תודה לכולכם

למעלה