הנדסה ביורפואית

Shimiz

New member
הנדסה ביורפואית

שלום! הנני חייל משוחרר ואני נרשם בחודש הקרוב לאוניברסיטה. אני מאוד מעוניין להירשם להנדסה ביו רפואית ואף משפר מחר את הבגרות באנגלית. כרגע הממוצע עומד על 101 ופסיכומטרי 725. הנתונים כרגע לא מספיקים לי לביו רפואית אך לכל הנדסה אחרת כן. אחרי השתעשעויות רבות באתר מידעת הבנתי שהסיכוי להגיע לחתך הקבלה של השנה השעברה אפסי. ואלו שאלותי: 1. בכל מקרה אני צריך לעשות בחינת בגרות בפיסיקה/בחינת סיווג. אם אעשה את הבגרות בפיסיקה בקיץ, מה הסיכוי שיתחשבו בציון (שכמעט בטוח שאם יתחשבו בו - אתקבל)? האם העובדה שאני מחזיק בתעודת לוחם עוזרת לי במקרה הזה? ("גמישות מלאה במועדי ההרשמה ועדכון נתוני בגרות / פסיכומטרי" בטכניון למשל כפי שכתוב באתר מועדון "יותר"). 2. פתוחה בפני האופציה ללמוד או בטכניון או בת"א. מה עדיף? האם ללכת לת"א חצי שעה מהבית או לגור במעונות וללמוד בפקולטה הנחשבת בטכניון? תודה! שימי

הנדסה ביורפואית

1. זאת עליך לודא ישירות מול מזכירות קבלת תלמידים חדשים. 2.אין פה תשובה נכונה אחת-אוביקטיבית .זה ענין שלך העדפות אישיות.חצי שעה מהבית זה גם להמשיך לגור בבית, כאשר לתפיסתי לפחות, פרק החיים הזה אינו רק לימודים, אלא גם התפתחות אישית , חיי חברה סטונדטיאליים וכו'.אבל כאמור כל אחד צריך להחליט מה נכון לו.

למעלה