הנדיב,פרק 25

Thats

New member
הנדיב,פרק 25

פרק מספר 25 בשעה מאוחרת יותר, עת התקפלו בני וכנופייתו מהמקום, זנבם בין רגליהם ומוטי התאושש מעט מהמכה שספג בפניו, פינו האמריקאים את החדר מלבד ביג ג´ו. מיקה שהציצה החוצה דרך החלון ראתה בחוץ שני וואנים אמריקאיים גדולים. שני בחורים מהצוות עמדו על העת ליד הרכבים כשהאחרים נכנסו פנימה. כמו בסרטים, חשבה. Hello my friends (שלום חברים) אמר ביג ג´ו. Hello Big Joe (שלום ביג ג´ו) ענה מוטי. I know You are kind of afraid of me but I am like a puccicat. You see? My middle name is ´DADDY´ Big Daddy Joe (אני יודע שאתם מפחדים ממני אבל אני כמו חתלתול. השם האמצעי שלי זה "אבא"). ביג ג´ו חייך ועיניו נצצו. דומה שהוא נהנה מאוד מהסצינה שהתרחשה קודם לכן בחדר. What do You want from us? (מה אתה רוצה מאיתנו?) שאלה מיקה. I came to offer You a job, A big one. To play in the real world rather than playing in your mud (באתי להציע לכם ג´וב, ג´וב גדול. לשחק בעולם האמיתי במקום המשחקים בערימת הבוץ שלכם). Till now, I can manage by myself (עד כה אני יכול להסתדר בעצמי) אמר מוטי וידע כי הוא לא משכנע אפילו את עצמו. ביג ג´ו גירגר בקול צחוק נמוך. You are too damn smart to speak like this (אתה הרבה יותר מידי חכם מכדי לדבר כך) You see, We in the Mafia, Try to work only in legal ways now. No threats,No conditions, We just want the best soldiers with us. (תראה, אנו במאפיה, עובדים עתה רק בדרכים חוקיות. אין איומים, אין תנאים, אנו רק רוצים את החיילים הכי טובים שיהיו איתנו). Listen Mika (תקשיבי מיקה) פנה לפתע ביג ג´ו You owe us nothing because of “BENNY THE SHARK", OK? See it as a gift from us, with no obligations (אתם לא חייבים לנו בגלל "בני הכריש", אוקיי? ראי זאת כמתנה מאתנו, ללא כל התחייבות). Try to speak with your smart boy and convince him that our solution is the best way for You. The best potential for You, Mika (נסי לדבר עם הבחור החכם שלך ותשכנעי אותו שהפתרון שלנו הינו הדרך הטובה ביותר עבורכם. הפוטנציאל הגדול ביותר בשבילכם, מיקה) You are very close to a point in which You will find yourself being chased like rabbits by bad and mean people (אתם קרובים מאוד לנקודה בה תמצאו את עצמכם נרדפים כמו ארנבות ע"י אנשים רעים ורשעים). בשלב זה ביג ג´ו כמעט ולחש. I want to see You two among us. Tonight we will watch your apartment so you can rest now, but my suggestion is that tomorrow morning You will find a new secret place where to hide. (אני רוצה לראות את שניכם בינינו. הלילה אנו נשגיח על דירתכם כך שתוכלו עכשיו לנוח, אולם מחר בבוקר אני מציע לכם שתמצאו מקום סודי חדש כדי להתחבא בו). Meanwhile, Here is my card. You can call me anytime you want. Don’t worry, wherever You will hide , We will watch you. We have the technology. (בינתיים, הנה כרטיס הביקור שלי. תוכלו לצלצל אלי בכל זמן שתרצו. אל תדאגו, היכן שתסתתרו אנו נשגיח. יש לנו את הטכנולוגיה). ביג ג´ו צחק שוב, קרץ בעינו למיקה ונעלם כשהוא סוגר אחריו את הדלת. THATS ALL FOLKS

למעלה