הנדיב,פרק 19

Thats

New member
הנדיב,פרק 19

פרק מספר 19 בני הכריש מעולם לא הישלה את עצמו שהעניין עם מוטי כל כך פשוט. היה משהו סמוי בקשר בין קרמניצר למוטי. תגובותיו של מוטי הראו שהוא הופתע מצעדו הישיר והבוטה של קרמניצר עת שלח את הכנופיה למקום עבודתו. מה שברור היה לבני הוא שהחוב או ההסדר עליו רמז עוזרו של קרמניצר והיווה את הסיבה לביקורו של בני הכריש אינו ממש קיים וכי קרמניצר פשוט השתמש בו למניפולציות שלו. מוטי לא חייב כסף, אבל קרמניצר מעוניין בהסדר עם מוטי, מה זה כבר יכול להיות? הרי מוטי לא נראה טיפש בכלל וגם היה ברור כי "כניעותו" של מוטי היתה מלאכותית, בזה בני היה בטוח. הוא ידע לחוש פחד אצל יריביו וכאן לא היה פחד אלא רק מצוקת הרגע, מעין תמרון שביצע הלה כדי לצאת מהמצב הלא צפוי. יתרה מכך, בחור מבריק שכזה יעבוד בחצי משרה במקום עבודה מחורבן שכזה? אז מה לכל הרוחות רוצה קרמניצר ממוטי? מוטי הוא איש מחשבים, אולי זה העניין? אולי מוטי הפריע לקרמניצר באיזה שהוא עניין? אולי הוא פגע בנקודה חלשה של קרמניצר? אולי הוא פיתח איזה שיטה לפיצוח ההגרלות של מפעל הפיס? האם זה העניין? שחוק קל עלה על פניו של בני הכריש כשהבין שזה כנראה מה שקרה ואם כך, החליט, עליו לחקור בעניין גם את קרמניצר עצמו וגם את מוטי. הוא לא ייצא אידיוט בכך שישרת את האינטרסים של קרמניצר המנוול בלי שהלה ישתף אותו בחגיגה, הו לא! אם למוטי יש שיטה וקרמניצר רוצה את עזרתי חשב בני הכריש, הרי שעל קרמניצר לשלם לי הרבה יותר כדי "לדכא" את מוטי או כדי להגיע עימו להסדר. מה שבטוח יהיה נחמד לסחוט ממוטי את סודותיו. עכשיו צריך לנוע מהר, במזומן ובגדול. קרמניצר שיכור אם הוא חושב שאעבור על כך לסדר היום. Thats all folks לאתר הבית ולסיפור מתחילתו: www.thatsallfolks.t2u.com

Thats

New member
הנדיב, פרק מספר 20

פרק מספר 20 דלתו של מר קרמניצר נפתחה בתנועה חדה והדלת נטרקה על הקיר. קרמניצר, שהיה עסוק בנמנום קל הזדקף בבהלה וראה את מוטי נכנס כשמזכירתו האישית רודפת אחרי הבחור. "לא יכולתי לעצור אותו" מלמלה בפחד. "בוא כנס בחורי, בוא כנס" קרא מר קרמניצר בחיוך רחב למוטי ונופף בידו למזכירתו להתנדף מחדרו. מוטי הביט לשניה בלשכה הענקית ובשולחן הבוהק החף מכל חפץ להוציא שעון חול יקר עשוי מזכוכית פורצלן דקיקה. הוא התיישב מול מר קרמניצר ואמר. "הבאתי איתי טיוטת הסכם שעליה אני אחתום, ככתובה וכלשונה, בלי אף שינוי. אם זה מתאים לך, זה מתאים גם לי". "בוא נראה" פכר מר קרמניצר את אצבעות ידיו ושקע במסמך. הסכם בין: מפעל הפיס לבין מוטי כהן א. מוטי כהן מתחייב בזה לא להשתתף יותר בהגרלת צ´אנס לסוגיה השונים. ב. מוטי כהן מתחייב לא להעביר כל ידע שיש לו בנושא הגרלת צ´אנס לאף צד ג´. ג. מפעל הפיס יעביר פיצוי חד פעמי של 2.8 מליון ש"ח לחשבון הבנק של מוטי כהן בנוסף לסכום קבוע של שלושים אלף ש"ח בחודש מכאן ועד להפסקת פעילות של תוכנית צ´אנס על ידי מפעל הפיס או עד להסכם אחר שיחליף הסכם זה או עד להסכמה הדדית בכתב על ביטול ההסכם. כל התשלומים יינתנו כצ´ק פתוח ללא שמו של מוטי כהן כמוטב. ד. במקרה של הפרת ההסכם באופן חד צדדי על ידי מי מהצדדים יקבע פיצוי מוסכם של מליון ש"ח לצד הנפגע. הקובע בעניין יהיה בורר (שופט בדימוס) המוסכם על שני הצדדים. הפיצוי לא יפסיק את תקפותו של ההסכם בשום צורה שהיא אלא יתווסף לו. על החתום מוטי כהן מנכ"ל מפעל הפיס בשם מפעל הפיס עיניו של מר קרמניצר נעורו לחיים. הוא היה משוכנע כי הנהלת מפעל הפיס תעמוד בהסכם. אחרי הכל, תשתיות כבדות והשקעות ענק בפרסום ובמיחשוב הושקעו בתוכנית צ´אנס ולכן ההנהלה תגבה אותו במאבקו לשמירת והמשכיות תוכנית ההגרלות. סעיפי החוזה לא היו כל כך לרוחו משום שהם היו ישירים מידי ובוטים. גם הקנס הכבד שיושת על מי שיפר את ההסכם לא מצא כל כך חן בעיניו אולם במחשבה נוספת חשב, זה הרע במיעוטו, ועתה, ישב מול מוטי כהן שאמר לו כי הוא יעזוב את המשרד עם החוזה חתום או לא, אולם לעולם לא תינתן לקרמניצר ההזדמנות הנוספת לחתימה על ההסכם. ביציאה ממשרדו של מר קרמניצר כששתי עותקים מתוך הארבעה חתומים בכיסיו של מוטי, גחן ללחוץ את ידו של המנכ"ל אך אבוי, בתנועה מגושמת מידי ניתז לפתע שעון החול היקר והעדין והוטח לעבר הרצפה שם נשבר למאות רסיסים כשערימת החול מפוזרת על שטיח הקיר היקר להחריד. Thats all folks

Thats

New member
הנדיב,פרק 21

פרק מספר 21 בשעת לילה מאוחרת הוזעק פקד כגן למשרדו של מר קרמניצר. אמנם, בתחילה, הגיב פקד כגן ברוגז על שעה המאוחרת "היה לי יום עמוס, מר קרמניצר, זה לא יכול להידחות?" "כשתראה מה שיש לי לא תדבר ככה". ענה קרמניצר. סקרנותו של פקד כגן ניצחה לבסוף. האמת היא שעבר עליו יום נורא, שבו בין השאר שמע ממיקה, שותפתו בחצי השנה האחרונה, על כוונתה לפרוש מן המשטרה. פקד כגן היה בטוח שמיקה יכולה להתקדם יפה מאוד בשורות המשטרה. היה לה שכל, תושיה, היתה לה חשיבה יצירתית והגיון ובעיקר היא לא היתה פחדנית ולא עצלנית. היא היתה מוכנה תמיד ללמוד דברים חדשים ולקבל עיצה. כל מה שאמור היה לבנות אותה כחוקרת מעולה בתוך זמן לא רב. הרגיזה אותו העובדה שהיא הודיעה לו על הפרישה מהמשטרה בלא הסבר מניח את הדעת. "אם זה אני, תגידי לי, מיקה" אמר לה בשעת ארוחת הצהרים שלהם. היא חייכה אליו ואמרה "זה לא קשור לך, זה קשור בשינוי הכיוון שלי בחיים". "אז זה בגלל החבר החדש שלך?" שאל. "בין השאר" השיבה בקצרה, כאילו לומר שאינה מעוניינת לפרט יותר. "אין בעיה, מיקה, אני יכול לדבר איתו ולשכנע אותו בפוטנציאל שלך כשוטרת?" "לא, בשום אופן, כגן. שכח מזה". "מה עושה החבר שלך?" "מחשבים, הייטק" אמרה ביבושת והבהירה לו כי נושא השיחה הסתיים. מעולם לא התנהגה כך כלפיו, חשב פקד כגן, מי לכל הרוחות דורך לה על הזנב שהיא ככה עצבנית? הרהר. עתה, בשעת לילה מאוחרת, חצה כגן את שטיח הקיר העבה לעבר הכורסאות שממול לשולחנו של מר קרמניצר. כשהתיישב לבסוף נהם "כדאי שזה יהיה טוב". קרמניצר בחיוך מתוק הטיל לעברו על השולחן הבוהק מעטפה חומה. כשפתח אותה פקד כגן הוא גילה לתדהמתו סידרת צילומים של מיקה עם לא אחר מאשר מוטי. סידרת צילומים אחת צולמה כשמיקה עלתה על האופנוע של מוטי מאחור ונצמדה חזק למוטי, נראית כלוחשת לו משהו באוזן. השניה צולמה בבית קפה בשיחה עליזה בין השניים כשמעת לעת הם מתנשקים ומתחבקים קלות. כגן חש מרומה, הוא כל כך השתדל בשבילה והנה היא, מסתודדת עם הנחקר? איזה חוסר מקצועיות מצידה. ומה בדבר הפרת כל כללי ההתנהגות של שוטרים עם נחקריהם? עתה הבין הפקד באיזו דילמה נמצאה מיקה כל העת. הרי הוא, האידיוט, היה זה שגרר אותה לכל מוקדי התככים כנגד מוטי בלא לדעת שהיא שוכבת איתו בלילה? הזונה הקטנה! אני עוד אחטיף לה! Thats all folks

Thats

New member
לכל קוראי הפורום

אני ושרוף מתנצלים על התקלה הטכנית בימים האחרונים. אני מאחל חג שמח ושנה טובה לכולם. מי ייתן וסיפורי יישארו כולם על הנייר בלבד. בסוכות יש לי הפתעה קטנה בשבילכם, השלמות לסיפור 2010. יש למה לחכות. חה חה חה Thats all folks

למעלה