הנגשת אתרים

david_st1

Member
שלום לכולם,

נכון להיום אני משקיע בחברת userway הישראלית שמתעסקת בהנגשת אתרי אינטרנט לבעלי מוגבלויות.
בנוסף יצא לי לשמוע על עוד חברה שמובילה בתחום הנגשת אתרי אינטרנט בשם user1st (החברה פרטית ועד כמה שהבנתי ולאחר בירור קטן היא לא מוכנה לקבל השקעות חיצוניות בשלב זה).

כל תחום ההנגשה וההקלה על בעלי מוגבלויות ברחבי האינטרנט מאוד נוגע אליי, מלבד להיותו חשוב זה גם תחום שתופס תאוצה עם מבערי רגולציה שמטיסים את האתרים לבצע שינויים באתריהם שמא יחטפו תביעות מלקוחות פרטיים וקנסות מהחוקים המשתנים זה עתה ברוב המדינות.

אני יודע שיש עוד חברה מובילה בארה"ב ששכחתי את שמה שהיא לא מעניינת כמו userway וuser1st מבחינת כמות הלקוחות וגודלם ולכן היא פחות רלוונטית אבל רציתי לשאול אם אתם מכירים עוד חברות התעסקות בנושא? פרטיות ישראליות או ציבוריות ישראליות/אמריקאיות, לא משנה.. לעיתים מאפשרים להכנס כמשקיע אנג'ל (אני נחשב למשקיע כשיר בישראל בלבד).

david_st1

Member
שלום גם לך, איש מוזר :)

במקרה, אני נמצא בסביבת משקיעים מתוחכמים, כלומר מכיר באופן אישי כ-15 אנשים כאלה.
אף אחד מהם לא ירד לפורום דומה לזה עם השאלה דומה לשלך.
מדוע?
מפני שהם עובדים עם המומחים ויועצים, כי זה מקצועי, יעיל וחוסך המון אי-הבנות.
ממליץ לך לעשות זאת גם, אם הנך משקיע אמתי(ולא אחד שמנסה להכין קרקע ל-PUMP הבא במניית USERWAY)...

נ.ב.

nihil sub sole novum​

מעניין לדעת למה אתה חושב שאני מוזר?
ועצם זה שאני מגיב שואל בפורום הזה הופך אותי למשקיע פחות מתוחכם?
רק שתכיר ותדע שמי שהפנה אותי לפורום הזה משקיע הרבה יותר גדול ממני והוא שואל ומתייעץ כאן בחופשיות.
אני לא רואה בושה לרשום כאן גם אם השווי שלי הוא X כסף אז אל תקטלג אנשים, בטח שאינך מכיר אותם אישית.

לגבי מה שרשמת על userway, משקיע בה מאז שהכרתי את החברה ולא רואה דבר פסול בזה שאני רושם עליה ושואל לגביה שאלות להעמקת הידע שלי בה, או בכל חברה אחרת.

שאלות קשורות אבל לא בנושא:
*מה ההבדל בין אכיפה לתביעות בנושא נגישות אתרים? זאת אומרת אני יודע מה ההבדל אבל איך זה מתבטא בפועל בגישה ובשירות שהחברות האלו מספקות לאתרי אינטרנט?
*מדינות אירופה קצת מאחור בנושא הנגישות, לפחות מאחור ביחס למדינות ארצות הברית. יש צפי להתעוררות שם בנושא? ואם לא מתי אתה חושב שזה יחל גם במדינות האירופאיות?
*יש חברה גדולה עם אתר יחסית גדול שמשתמשת בנגישות של יוזר ואי או User1st שאפשר לשלוח כאן לראות איך זה נראה בפועל? הבנתי שזה מתחלק בין חברות שמשלמות ובין חברות שמשתמשות בחינם, אם אפשר לשלוח גם וגם זה יהיה מעולה

david_st1

Member
שאלות קשורות אבל לא בנושא:
*מה ההבדל בין אכיפה לתביעות בנושא נגישות אתרים? זאת אומרת אני יודע מה ההבדל אבל איך זה מתבטא בפועל בגישה ובשירות שהחברות האלו מספקות לאתרי אינטרנט?
*מדינות אירופה קצת מאחור בנושא הנגישות, לפחות מאחור ביחס למדינות ארצות הברית. יש צפי להתעוררות שם בנושא? ואם לא מתי אתה חושב שזה יחל גם במדינות האירופאיות?
*יש חברה גדולה עם אתר יחסית גדול שמשתמשת בנגישות של יוזר ואי או User1st שאפשר לשלוח כאן לראות איך זה נראה בפועל? הבנתי שזה מתחלק בין חברות שמשלמות ובין חברות שמשתמשות בחינם, אם אפשר לשלוח גם וגם זה יהיה מעולה
לגבי השאלה הראשונה והשניה אני אענה לך, לגבי השלישית יש לך דאטה של לקוחות גדולים שמשלמים בכל מצגת שלהם, מוזמן לבדוק בעצמך :)

לגבי השאלה הראשונה, ההבדל בין תביעות לאכיפה מתבטא בכך שבעלי אתרים מוסיפים את התוסף החינמי של הנגישות לאתר שלהם כדי להמנע מתביעות של אנשים פרטיים.
אבל בפועל התוסף החינמי לא מגן בפני אכיפה ולכן זה בעיקר מה שיבדיל בין לקוח שלא משלם ללקוח שמשלם. (רק אציין שלא רק אכיפה מגבירה את המעבר וההמרה ללקוחות משלמים, יש עוד כמה פיצ'רים מעניינים שמבליטים את האתר משמעותית).

לגבי השאלה השניה, טעות בידך. המדינות האירופיות כבר החלו להאיץ ולקדם את הנושא בעניין הנגישות. ורק שתבין ... לפי הפרסומים בנושא, האכיפה באירופה תהיה קשה יותר מבארה"ב ולכן המעבר מלקוחות חינמיים ללקוחות משלמים יהיה מואץ יותר.

לא המלצה

לגבי השאלה הראשונה והשניה אני אענה לך, לגבי השלישית יש לך דאטה של לקוחות גדולים שמשלמים בכל מצגת שלהם, מוזמן לבדוק בעצמך :)

לגבי השאלה הראשונה, ההבדל בין תביעות לאכיפה מתבטא בכך שבעלי אתרים מוסיפים את התוסף החינמי של הנגישות לאתר שלהם כדי להמנע מתביעות של אנשים פרטיים.
אבל בפועל התוסף החינמי לא מגן בפני אכיפה ולכן זה בעיקר מה שיבדיל בין לקוח שלא משלם ללקוח שמשלם. (רק אציין שלא רק אכיפה מגבירה את המעבר וההמרה ללקוחות משלמים, יש עוד כמה פיצ'רים מעניינים שמבליטים את האתר משמעותית).

לגבי השאלה השניה, טעות בידך. המדינות האירופיות כבר החלו להאיץ ולקדם את הנושא בעניין הנגישות. ורק שתבין ... לפי הפרסומים בנושא, האכיפה באירופה תהיה קשה יותר מבארה"ב ולכן המעבר מלקוחות חינמיים ללקוחות משלמים יהיה מואץ יותר.

לא המלצה
אפשר בבקשה מקור לזה שמדינות באירופה מקדמות את הנושא ? אני לא מצאתי אזכורים בנושא
ואם הן מקדמות מה החשיפה של יוזר וואי בתוך אירופה?
ושאלה נוספת, תוך כמה זמן זה ישפיע על יוזר וואי בהנחה ונושא הנגישות יתקדם בקצב מהיר ברחבי אירופה?

david_st1

Member
האם זאת הפינה למשקיעים ישראלים העייפים?
או, לשאלות המכוונות ל-PUMP? :)

תקנים ידועים:

צפה בקובץ המצורף 86570

צפה בקובץ המצורף 86571

צפה בקובץ המצורף 86572
מעולה תודה.

ולדעתי המשקיעים כאן לא עייפים ולא עושים פאמפ - אנחנו בפורום שהמטרה כאן זה לחלוק ידע אחד עם השני... בין אם זה יוזרוואי, אלביט או אנבידיה לכל אחד מאיתנו יש יותר ידע מהשני באופן יחסי בכל חברה שהיא והמטרה היא לחלוק אותו ולא להשאיר לעצמנו

מסכים איתך לגבי הרגולטורים, ברור שכמו בכל תחום יש פה סיכון, אך לדעתי כמו שרשמת ככל שהזמן יתקדם יכנסו עוד רגולטורים שתומכים בכל תחום ההנגשת אתרים מה שיקדם את התחום ככל שהזמן יתקדם.
אני כרגע לא משקיע אך ממשיך לעקוב.

למעלה