הנגנים בהופעה הם...

רינה ד

New member
הנגנים בהופעה הם...

יוני פוליקר, חיים רומנו ונועם אטלס נשארים הנגנים החדשים שמצטרפים הם: לאוניד דצלמן (קלידים ואקורדיון) ואמיר פינטו (כלי הקשה) אגב ההופעה בעוד שבועיים איך אני מתרגשתתתתתתתתת...

מה יש נגנים חדשים? רומנו לא יהיה?

איך רומנו לא יהיה הוא תמיד היה עם פוליקר לא נראה לי שהוא לא יהיה בהופעה

yakir500

New member
יש לך סעיף ראייה?

את לא רואה שהיא רשמה חיים רומנו?

קרן ב1

New member
העיקר, הזמנתם כבר כרטיסים???

כי אם גם הפעם אתם רק מדברים ולא מגיעים ורינה ואני מייצגות את הפורום לבד, אני הורגת אתכם...

ira87

New member
אני אדע אם אוכל להגיע להופעה

רק בשבוע הבא, לצערי. מקווה שיהיו מקומות נורמליים, כי אם יישארו מקומות רחוק מדי, אז אני מוותרת מראש. אני לא יודעת עדיין אם אני סוגרת שבת או לא, ואדע רק שבוע הבא. אם לא אגיע, אז תהנו גם בשבילי.

illani

New member
../images/Emo3.gif

מה פתאום מיצגת את הפורום לבד ?? נראה לך? אני כבר קניתי כרטיסים וסופרת כל שעה עד להופעה.

ספי סול

New member
נו היא כתבה לך שהוא נשאר!!!

הוא נשאר עם יהודה הוא יגיע להופעה והוא ינגן על גיטרות ובוזוקי! הבנת...?????? ורינה תודה על רשימת הנגנים...שיחקת אותה! אני לא מכיר את לאוניד אבל אם אני לא טועה אמיר פינטו היה המקישן של דיויד ברוזה וסחתיין עליו שעכשיו הוא יופיע עם יהודה... שבת שלום שיהיה לכם!

ספי סול

New member
מה קרן עברנו לאיומים? חחח...ורינה-

ורינה- אם כבר הבאת רשימת נגנים יאלה כתבי גם את רשימת השירים שיהיו בהופעה...שאם נבוא וקרן לא תהרוג אותנו אז שנבוא כבר מוכנים

היי קרן

אוחח אהבתי את החתימה שלך מאוודדד! שלום חנוך הוא אהבתי השנייה ו"אל תקרא לי עם" זה אחד האהובים עליי!!! חוצמזה... לאחרונה פחות נעים לקרוא בפורום של הגדול מכולם..וחבל. לאתר של סלקום נכנסתם כבר?
הורדתי את כולםםם

קרן ב1

New member
אם איומים זה מה שיביא את האנשים...

כשהייתה הופעה בפסטיבל התמר כולם התלהבו ואמרו איזה יופי, ובסוף אף אחד לא בא, וגם בהופעה באוניברסיטת תל אביב לא ראינו אף אחד מהפורום. אין לי מושג איך אתם מצליחים להחזיק מעמד כל כך הרבה זמן בלי הופעה, ואיך אתם מצליחים להישאר בבית כשאתם יודעים שיש הופעה!! אז קדימה, תזמינו כרטיסים, זה באמת לא יקר הפעם (ולמי שיש סלקום זה עוד יותר זול) וספי, אתה לא צריך את רשימת השירים מראש כדי להיות מוכן, בתור מעריץ של פוליקר אני מצפה ממך לדעת את המילים של כ-ל השירים בעל-פה!!!

קרן ב1

New member
היי סוריאליסטית

אמנם אין לי דיסקים של שלום חנוך אבל יש לו כמה שירים שאני מאוד אוהבת, ו"אל תקרא לי עם" הוא אחד מהם... הוא גם מבטא את ההשקפה הפוליטית שלי די במדויק, לכן בחרתי בו כחתימה שלי. גם מחכים למשיח יצירה גאונית לדעתי. לא נכנסתי לאתר של סלקום ולא נראה לי שאפשר להוריד רינגטונים למכשיר שלי, נראה לי שאפשר רק לאלה מהדור החדש (השלישי אולי?...) והמכשיר שלי הוא מדור הפלמ"ח בערך. ו... תגידי, את באה להופעה? למרות שמר גומות לא יהיה?...

illani

New member
איך אפשר

לאהוב את יודה ולא להכיר שירים שלו ??

רינה ד

New member
סדר השירים שיהיו בהופעה-

נו מה נראה לך ספי שאני מקבלת מיילים מיעקב ושכל יום הוא מספר לי מה קורה בחזרות...??? מה שאני יודעת שיהיו שירים שכולנו מכירים וגם שירים חדשים שעדיין לא שמענו!!! אז לא כדאי לכם לפספס יהיו גם שירים חדשים!!! ואני מנחשת שיהיה טרנס אוריינט ומקווה שיודה ישיר את חכי לי סלוניקי ואת שיר אחרי הגשם ואת חולם בהקיץ (וכאן אני אפסיק כי הרשימה של השירים שבא לי לשמוע בהופעה כ"כ ארוכה) יהיו גם שירים חדשים!!! אמרתי כבר...?

קרן ב1

New member
אם כבר עושים רשימה

ואם אנחנו הולכים על יוונית, אז אני דורשת גם את קללת הים ואת עיר בשלכת!! יאאאאאאאאאאאאא אני מתהההההההההההההההההההההההה

ספי סול

New member
מה רינה את לא..? ואת יודעת כמה שירי

חדשים הוא ישיר בהופעה...?????????

למעלה