הנגן הזה משגע אותי :)

הנגן הזה משגע אותי :)

תגידו העברתי קבצים לנגן סנסה קליפ, העברתי תמונות הגעתי למחשב ואני פשוט לא יכול להעביר אותן בשום דרך אל מחוץ לנגן או אפילו לצפות בהן איך לעזאזל אני עושה את זה???

tweeg

New member
באיזה שיטה העברת?האם ניסית לראות באותה שיטה?

"ואני פשוט לא יכול להעביר אותן בשום דרך אל מחוץ לנגן או אפילו לצפות בהן איך לעזאזל אני עושה את זה???" האם הם לא נראים,או שאי אפשר להעבירם? יש הודעות שגיאה כלשהן?

הם נראים

אני מניח שאתה מכיר את שיטת העברת הקבצים בסנסה, רק דרך המדיה פלייר 11 אלו קבצים שהעתקתי אל תוך הנגן עצמו ללא המדיה פלייר אצל חבר שלי הם מופיעים בתיקייה, אך לא ניתן לפתוח אותם ולא ניתן להעתיקם למחשב בשום דרך משום מה תוכל לעזור לי? אתה יודע כיצד?

tweeg

New member
אתה מניח לא נכון

לסאנסה יש דואליות של העברת קבצים,ובשיטה השניה אפשרי להעביר כdok לכל דבר הקבצים לא יתפקדו טוב עם המחשב במצב השני כאשר הם הועברו במצב הראשון תחליט על השיטה שנוח לך,תמחק הכל,ותעבוד רק איתה שינוי מצבי usb בקליפ:להחליק את המתג להולד,ללחוץ על המרכז ולחבר לusb

וואו וואו רגע !!!../images/Emo13.gif

למה הכוונה? כיצד אחליף את השיטה? העברתי להולד ולחצתי על העיגול המרכזי בסנסה קליפ וחיברתי ליואזבי...אין שום שינוי תוכל לפרט יותר בבקשה?

tweeg

New member
תשובה

אין שום שינוי?אין כונן חדש? יכול להיות שאתה אמור לעשות לחיצה ארוכה עד רגע החיבור (אם אני זוכר נכון) אני לא מוצא במדריך איך מחליפים מצבים

הצלחתי

אבל זה אומר שלא אוכל להעתיק את התמונות? אהיה חייב למחוק הכל? זה מציג לי כDOK את התיקיה שבתפוסתה כ950 מגה אך אינו מציג הקבצים המועתקים

tweeg

New member
כפי שאמרתי קודם

תחזיר את כל הקבצים מהנגן למחשב,בשיטה שהם הועברו ואז תעביר את כל הקבצים בשיטה אחת ותישאר אם השיטה שנוחה לך ואל תערבב בינהם (מנסיון לערבב דברים זה לא טוב,צריך להתמקד על דבר אחד,למשל בירה,פורים שמח
)

טוויג, תודה רבה חבוב

זה קודם כל 2. הבעיה עליה דיברתי היא שאי אפשר להעתיק למחשב מהנגן באמצעות השיטה הישנה אבל כנראה שזה מה שנגזר שיהיה לך חג שמח מלא חיוכים ואחלה של חיים....נגב באהבה !

tweeg

New member
../images/Emo6.gif

הגדר בבקשה "שאי אפשר להעתיק למחשב מהנגן באמצעות השיטה הישנה" אתה רואה את הקבצים במדייה פלייר? תנסה לשאול פה: http://forums.sandisk.com/sansa/board?board.id=clip בנתיים תקרא את זה

עזוב אותך טרבלשוטינג

פתרת לי הרבה כאב ראש כעת כשהחלפתי לדיסק און קי כבר מחקתי...את נתמונות כבר אביא בדרך אחרת תודה רבה

למעלה