הנביא

אלון גל

New member
הנביא

אוי מתנחבלות נשות השומרון העליזות פרות בית אל העושקות את בני שכם העניים מה לכן כי חשקתן בחמדת ארץ זרה? שמעו את דבר הוי ויי יהוה אשליך בכן אש וגפרית ותדעו כי אני הוי ויי יהוה ואין אחר
 
וכך הבטיח להן המשורר!

זה מה שהיה שרון צריך לענות למשפחת סוחרי הקרקעות שרוצים להתעשר מעוד מלחמה! אני מבטיח לכם דם ודמעות ומלה שלי זו מלה, ואם אני מבטיח לכם דם ודמעות, אז כולם יודעים שזה דם ודמעות, שלא לדבר על זיעה. עוד מעט יהיה לכם רע מאוד, ומלה שלי זו מלה, ואם אני אומר שיהיה רע מאוד, אז תהיו בטוחים שיהיה רע מאוד, ואולי אף גרוע מרע. ללא שמץ תקוה תמשיכו לחיות, ומלה שלי זו מלה, ואם אני אומר שתמשיכו לחיות, אז כמה באמת ימשיכו לחיות, אך אל תשאלו בשביל מה. הבטחה/חנוך לוין
 

שרוף

New member
אל תאמר אחר כך לא ידעתי

אתה משתף פעולה עם מתחזה בניק ישראלי האדון הנכבד לו אתה טורח לענות הוא ערבי מתחזה מאום אל פאחם שמו תאופיק והוא מקבל כסף כדי להופיע פה בפורום ולשפוך את התעמולה והדמורלייזציה שלו פה בפורום. המשך כך ושתף פעולה נגד אחיך היהודים השנאה שלך כלפי המתנחלים מעבירה אותך על דעתך עד כי אינך מבחין באמת הפשוטה שגל הטירור האחרון אין לו שום קשר ישיר עם ההתנחלויות. בעתיד כשישכתבו את ההיסטוריה הקצרה של מדינת ישראל ואת הסיבות לכך שנפלה והתפרקה והפכה למדינת פלשתין פרק נכבד ורחב יכתב אודות אנשים כמוך שהיו חלק גדול מאוד בחרבונה של מדינת ישראל.
 
איך אתה יודע.....שרוף?

שמדובר בערבי? וחוצמזה, בעיית ההתנחבלויות אין לה קשר לאירוע זה או אחר, המתנחבלים מוצצים את לשד החברה ויש להוריד אותם!
 
התגובה שלך נפילה,להודעת הערבי הקללן

מעידה,עד כמה טיפש אתה,וההיתי אומר גם שבן עוולה. אנחנו מכירים את הקליינט הזה מזה חודשים. ערבי חבלן בן חבלן. נפלת בפח של הטימטום נאישי שלך. לבריאות.. מחכה שתתחיל להתפתל כסילון. מרק.
 
ככה אתה מתחיל היום....מרקון?

איפה הבוקר טוב שלך? תשמע, אני מוכן ללמוד מהניסיון שלך - תן עוד קצת פרטים על ``הערבי``, אולי תצליח לשכנע אותי!
 
למעלה