הנבחר בתוכנית...

ברק 188

New member
הנבחר בתוכנית...

איתן שוורץ המקצוען, עם זו גם "תרבות" אז בהצלחה.

ברק 188

New member
זה מה שקורה מקלדים

מנייד קטן ועושים כותרת גדולה ובכפלות, לכן יש פה מנהל שימחק ויתקן לפרפורציות הנכנות ולשישור המדויק.

טומי*

New member
איתן שוורץ ...בחירה נבונה...

איתן ללא ספק יוכל לייצג אותנו, מול קהל עוין ותקשורת דורסנית

מאריקה

New member
גבר אשכנזי חילוני

זה תמיד מתכון מנצח. תשימו לב שהשאירו אשה אחת (ואם אפשר גם שחורה מה טוב. ככה הורגים שני ציפורים במכה אחת שיהייה ייצוג לכולם) ואז יש דתי וחילוני. הכל מתוכנן ככה שיהייה יצוג למגזרים. הרי בסופו של דבר לא באמת ידענו מה קורה בכל השיחות ובכל התחרות ובאמת למה הורידו את מי שהורידו. נתנו לנו מרק מבושל וערוך לשולחן. אבל מה זה משנה - היה מתח, הרבה ריטינג ופרסומות כל שתי דקות. וההסברה? נו באמת, זה הרי לא רציני. כל הארגון הזה שנתן את החסות... וזה לא מה שיציל את ההסברה. ההסברה הטובה ביותר - מעשים מוצלחים של ממשלת ישראל...א אפשר למכור לוקשים.

עב

New member
הישראלי ה"ממוצע"

מיהו הישראלי "הממוצע"? שימו לב שהוא גבר, אשכנזי, חילוני, די מסודר בחיים וגם די צעיר. ועכשיו צאו וחשבו: כמה יש כאלה? אולי 10% מתושבי ישראל. ובקשר לתכנית - אנחנו בקושי צופים בטלוויזיה ואת השגרירים לא ראינו כלל. מילא, יהיו עוד תכניות שלא נצפה בהן...

ברק 188

New member
עב-לא מאוחר התוכנית הבאה "החמה"

דרוש מנהיג וביננו גם מי שלא מסתכל טלוזיה חושב אחרת ? ושאלה של אחד ממכם אבל מה- קצת רדוד וגם חלוד, מישהו פה רואה את הסידרה "24 בערוץ 10" ? אני רואה ! אוי..ל לב'ושה שה..שה.. (שהשכנים לא ישמעו) מבטיח לא לגלות שאני מפה.

אלהלה

New member
אחלה סדרה 24../images/Emo13.gif

הפעם לא רואה אותה כי זה ממש מאוחרררררררר לי אבל בסבב הקודם הקפדתי
מלא מתח ומרתק.......... נראה אולי יהיה המשך

ברק 188

New member
אלהלה...

באמת אחלה , עכשיו עונה שניה ולא פחות מוצלת ניתן יהקליט ולראות שנוח לך .

למעלה