הנבחרים של השנה

WarrenG

New member
הנבחרים של השנה

בוא נבחר את האמנים/שירים/אלבומים/קליפים של השנה יאללה אנשים תבחרו את אלבום השנה שיר השנה קליפ ראפר ראפר חדש (פריצת דרך)

EmGee

New member
הנה שלי

אלבום השנה - the eminem show שיר השנה - it takes more קליפ - הפסקתי מזמן לראות mtv ראפר - אמינם תגלית - פרדרו סטאר

WarrenG

New member
הבחירות שלי..

אלבום השנה - nas - stillmatic 2. dmx - the great depression 3. ludacris - word of mouf שיר השנה - nas - one mic ludacris - saturday(ooh ooh קליפ השנה - nas - one mic dmx - i miss u ראפר השנה - nas eminem (למרות שאני לא אוהב אותו הוא מאוד הצליח השנה) ראפר חדש G-Dep מפוצץץץץ בכשרון

WarrenG

New member
יותר מידי nas????

מה לעשות? stillmatic האלבום הכי טוב השנה - בין הטובים בשנים האחורונת וone mic שיר ענקקקקק סגנון שונה מיוחד מסר יש בו הכל וקליפ מדהיםם

הנבחרים שלי

אלבום השנה: "האור והצל" שיר השנה: "הפרד ומשול" קליפ השנה: "WITHOUT ME" ראפר: NELLY ראפר חדש: LUDACRIS

WarrenG

New member
בלי ראפרים מהארץ

זה לא חוכמה יש רק את סאבלימינל ומוקי

NO-BLESS

New member
עם כל היופי של בחירת דיסק, אלבום,

וכו´... בא גם עצב קטנטן. היפ הופ היה די מחתרתי על לפני כמה שנים, פרצו למיינסטרים והרבה מהלהקות\הרכבים\ראפרים שאנחנו מכירים פשוט התמסחרו מידי... השירים כבר לא יפים, אין רצון למסר כמו אז, הביטים ממוסחרים מידי. שירים יפים, נכון, אבל כשזה הופך קיטשי ונועד כדי למכור לא מילים\רגש אלא רק נועד למכור כדי לעשות כסף נטו, זה מגעיל("מתעללים בך בשביל איזה וילה עם נוף"). אגב, אם כבר מזכירים את סאב,קחו דוגמא להפרד ומשול. שיר יפה, בגירסתו הישנה. המטרה למכור, המטרה לדחוף, גם אם זה אומר לעשות את זה כמו בריטני ספירס(בלי דיס)?

EmGee

New member
ובקשר להפרד ומשול

בגירסה המחתרתית היה ביט שלקוח מאיזה שיר קנדי ולכן היתה בעיה של זכויות יוצרים להשתמש בו בהפצה מסחרית אז הרכיבו ביט חדש בשבילו (לפי דעתי פחות טוב)

Mc Bang

New member
אוקי...

אלבום - האור והצל, סאב והחבר´ה שם עולים רמה, ולא, זה לא ליקוק או התחנפות, זו האמת! קליפ - Cleaning Out My Closet של אמינם, מעביר מסר בצורה חזקה וקצת מחרידה! ראפר - אהההה... אמינם...:) ראפר מתחיל - כבוד לארכיון שבדיסק של סאב ולכלא 6 אני מקווה שיצא להם דיסק ט-עים! מקווה שלא שכחתי משהו :)

למעלה