הנבואה התגשמה!!!!!

ויימס

New member
דווקא יש כמה חתיכים בטכניון.

משהו כמו שבעה בערך. כל הבנות אומרות על איזה מתרגל באלגברה ש"הוא ממש טוב", ומקבלות חיוך זגוגי. ויש גם איזה מתרגלת בשפת C שהכיתה שלה תמיד מפוצצת ללא שום סיבה. אה, וממש קל להתחיל עם אנשים בטכניון. "סליחה, מאיזה פקולטה אתה?" "אפשר את המחשבון שלך?" "אתה יכול להסביר לי את התרגיל הזה?" "אולי נלמד ביחד או משהו..." היהיהי...

ויימס

New member
אני?!

אני הנדסת חומרים- כימיה. ומה שהולך לקרות שבוע הבא כאשר אשתעשע באשלגן כרומאטי וחומצה גופריתית זה מאוד... הממ... גילדת האלכימאים.

מ א ג ר ט

New member
את מזכירה לי

את הבת זוג שלי לשעבר בכימיה, שנהגה לערבב את כל החומרים ביחד, ואז לשים מעל ללהבה...

The Mad Hatter

New member
אצלינו אין ווירדוז...:(

באחת ההרצאות בכימיה המרצה הזכיר משהו שנקרא "ני" (אני חושבת שזה סוג של כח, לא בטוחה) והוא אמר את זה לא ברור, אז ביקשו שיחזור על דבריו ואז הוא התחיל לומר "ני! ני! ני!". הסתובבתי כדי לראות אם עוד מישהו מצא את זה משעשע והבנתי שאני כנראה היחידה שמחייכת בטמטום. טוב, לא משנה. נחמד מאד לראות את שם המשתמש שלך בתדירות כזו גבוהה שוב!

TheBursar

New member
כולם מדברים על כמה הטכניון טוב

וכמה כיף שויימס אבדה בינות מישורי החלל/זמן הלא יציבים שם... אני לא חושב שזה כ"כ כיף. זהו. עכשיו בניגוד למבחר העלוב של האפשרויות הפתוחות בפניה בטכניון, אצלנו בבן גוריון המבחר עצום! (לשני המינים!) וחוץ מזה - מי זה "כל חברי הפורום" שלומדים בטכניון?! (חוץ מויימס)

למעלה