הנבואה התגשמה!!!!!

Maladict

New member
הנבואה התגשמה!!!!!

ויימס נעלמה במעמקי הטכניון!!!!!! אנרכיה שולטת בפורום!!!!!!!!! הידד לדרקון!!!!! הידד למרצים!!!!! הידד לספריה!!!!!!!

מ א ג ר ט

New member
הידד!

בואו נעשה קצת בלאגן! לא משו רציני, ככה בקטנה. אפשר לפתוח הרבה שרשורי מי אני. מועאחעחעחעחע!

The Mad Hatter

New member
אני חושבת שזו קונספירציה...

לא זה שויימס נעלמה, זה שכמעט כל חברי הפורום לומדים בטכניון.

Athaclena

New member
יש לה שם מחשב

פשוט לא כ"כ עובד, או לא מתחבר לאינטרנט. כלומר, כשהכל יסתדר היא תחזור לשלוט פה גם במהלך השבוע. Go נטע!

הייתי בטכניון היום..

וחזרתי חי כדי לדווח! מקורות הודיעו שויימס נעלמה בנבכי פישבאך (האגדות מספרות שגם ביניין אולמן 3 נמצא אי שם, כמו גם המנטיקור המפורסם, ושבטים גדולים של סטודנים..) מי אמר מרחב ס' ולא קיבל?

מ א ג ר ט

New member
ואם כבר טכניון...

ציטוט שחביב על חברה שלי: הטכניון, מבחינה מתמטית, הוא נקודת השקה בין עקומות ומרובעים. ותודו שזה טוב!

ויימס

New member
לא יודעת,

דווקא יש הרבה כוסיות בטכניון, עד כמה שזה נשמע מוזר. (אני מתכוונת, 'כוסית' במובן של הציפור, כן?)

מוכר וישן..

ודווקא יש שם חבורה לא רעה שרובצות על הדשא כשאין גשם.. העובדה שכל העצים שם מדיפים ריח של זרמה (שפיך בעגה) רק גורמת לי לתהות.

ויימס

New member
אההההההה!!!!!!

מלדיקטו!!!
התגעגעתי. אז באתי. חסר לכם אידיוט? אין ספק שהנוכחות שלי בפורום שואפת לאפס מהכיוון השלילי... אבל נע לכם! הייתי אצל רחל ביום חמישי שעבר והיא העמיסה עליי קלטות וידאו (שעדייו לא הספקתי לראות...) מאגנה, היית בטכניון ולא הודעת לי?!?! יכולנו להיפגש! היית יכול להיות הבחור הכי חתיך שפגשתי מזה שבועיים!!!

Athaclena

New member
שגם הוא נעלם, אני מניחה.

וזה לא נכון. אני כתבתי קודם שהרבה אנשים נעלמו, אבל לא התייחסו אלי (כמה מפתיע). ויימס, אני דורשת תגובה לתמונות שהעליתי... את רצית אותם!

Athaclena

New member
אני מוחה! מה עם אריה?

ורגע, בטכניון יש בחורות נאות אבל לא בחורים שווים? איזו אפליה...

ויימס

New member
אריה שליטה. ../images/Emo45.gif

שיחקנו יחד ב...דבר הזה. לא יודעת, לבחורות חרשניות יש נטייה להיות יותר חינניות מלבחורים מוזרים.

ויימס

New member
רשמיי מהטכניון- לשם ובחזרה.

אוקיי, החודשים הרבים שביליתי כמנהלת פורום בהחלט לא העניקו לי הכנה מספקת לשעות של נדידה בין עשרות אתרים שונים שלא ברור איזה מהם הוא אתר הקורס חדו"א 1מ, וקריאת אלפי מיילים שונים ומשונים. חוץ מזה כיליתי את זמני בפתרון תרגילים שלא הייתי אמורה לעשות, אך כעת גיליתי מה הם התרגילים שכן יש לעשות, ואני שמחה ומאושרת. האנשים פה, ארר... אם היה לכם נדמה אי פעם שאתם חנונים, לא ראיתם כלום. כזו אסופה של ווירדוז:
המחשב שלי היה בתיקונים, וכעת יש לי מחשב אך עדיין עליי להתחבר לאינטרנט ולא בא לי על חוות המחשבים או על הספרייה. (בטח לא אחרי ההפחדות של מלדיקט). התגעגעתי!!! כן כן כן!

מ א ג ר ט

New member
../images/Emo24.gif

כל פעם כשאת פותרת תרגיל קשה, או חורשת בסיפריה או עושה משהו לימודי ולא כייפי כזה או אחר, תמיד תוכלי לזכור: לצעירי הפורום יש לא רק את העבודה שעוד עתידה לך, אלא עוד כמה בגרויות בדרך! ואני בטוחה שיש כמה חתיכים בטכניון. את פשוט מחפשת אותם במקומות הלא נכונים. בקמפוס. אבל באמת, לחיפה יש ים. בקיץ יש חתיכים בים. אז כשיגיע הקיץ תיבאי לך אחד.

למעלה