הנא ה גדולה ביותר!!!\

הנא ה גדולה ביותר!!!\

יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד!! לכל שמבין, הייה לי הנאה גדולה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד!! למה לא הגיעה גבאי????????????????? למה לא הגיע ריייייין???????????????? למה אני לא שולח?????????? למה אליס לא הגיעה????????????? כי לא הזמנתי אותה!!!! יחי המלך!!!!!!!!!!!!! הרב שטיינליטא הוא צדיק גמור!!!!!!!! חמורו של משיח הרב דקל שליט"א יחי המלך הרב דקל חרמן אחול בלוע

מוטלה1

New member
הנאה גדולה ביותר

חמורו מתאושש מהשיכרות סיטרא עוד ישן אחר לא יודע מאיפה זה נפל עליו והרוסישער מנדנד לי שאני ארד כבר מהמחשב >עד כאן מוטלה מזירת הקרבות בבגדאד< נכתב תחת איומים של החמור

../images/Emo49.gif הנאה גדולה ביותר ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

אני שמח לפתוח בזאת שרשור מזל טוב לשותפים היקרים חמורו ואחר שחגגו הלילה ברוב פאר והדר את חגיגות ימי ההולדת שלהם. עד מאה עשרים שנים מאושרות מלאות בהנאה מכל הדרגות (כפי שסוכם "אין הנאה" לא נחשב כסוג הנאה) ועד להנאה גדולה ביותר ברוב אושר אהבה ושמחה. היתה מסיבה באמת פצצה והנאה גדולה לכולנו, המון המון מזל טוב, אוהב אתכם תמיד.

rizzo

New member
המון מזל טוב לכם!!!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

קולולולולולולולולולולולולולולולולו

יום גדול בישראל שני מאריות החבורא חוגגים את יום הולדת מזל טוב לאחשלי חמורו של משיח הגדול מכולם מזל טוב להעילוי שלנו אחר הרבה אושר וכבוד עד מאה ועשרים ענק זאלן שטייגען אין תורה ויראת שמיים אוהב אתכם ושמח איתכם מריחוק המקום וקרוב אל הלב חמורו של משיח מתי רואים אותך עוד הפעם ? שבת שלום לכולם

R a c h e

New member
../images/Emo49.gifו-../images/Emo49.gif

תסבירו לי, בבקשה: אתם הגעתם לעולם ביחד? טוב, לא משנה, בכל מקרה
אחר ו
חמורו של משיח אז מה? צריך לדאוג גם לכפול
תחלקו בינכם ואל תריבו.... וגם לך
: ברוך הבא! מה קורה? מה נשמע? ומה שתית אתה אתמול? מקווה לראות את כווווווולכם רחל

נוראות החמרמֹרת

אני רוצה, מעל במה זו, לבקש את סליחתו של כל מי שפגעתי בו אתמול בהיותי תחת השפעת השֵכר, וביחוד- מהרב דקל שליט"א (הגם שאיננו קורא ולא יקרא את הודעתי) ומתנאית. אין לי מלים ההולמות את עֹצם החרָטה על המעשים. א רוהיקען שבת יונה

סיטרא

New member
בוקר טוב עוילם הזה !!

סוף סוף התעוררתי, רצוח אחרי אתמול למרות שלא בא יי"ש אל פי רובו של לילה, אך, איזו חגיגה, מי שלא ראה שמחת יום הולדת דאמש לא ראה שימחת יומולדת מימיו, סיטרא

מותר לדעת איך היה המסיבה ?

כמה אנשים היו ? מי ומי ההולכים? מי נאם עם איזה נאום לכבוד המסיבה ? מי שר "כל מקדש " ?

תנאית

New member
היה, אני מצטטת"הנאה גדולה ביותר"

בעגת החמור.... החרטה היחידה היא שלא היה מסרטת ודיאו או שלא כתבתי איזה מחזה סוריאליסטי במיוחד בהשראת הערב (הבוקר..) כן יויינע, תהרוג אותי!!!!! היה ערב הזוי במיוחד, אני נהנתי מכל רגע..(והאמת שאם צריך אז אני מודה שגם תרמתי קצת להזיה ...) <תנאית ששוקלת ברצינות להיות אם פונדקאית לנורה. לא נורה נורה, 20 וואלט ,אתם יודעים....>

../images/Emo93.gifנראה לי שהפסדתי את כל האקשן!!!

למה חיכיתם שנלך לפני שהתחלתם את החגיגות הרציניות????? לא נורא שנה הבאה!!!! היה ממש כיף!!! תמשיכי לחגוג חברים!!!!

נסתרת

New member
הנאה גדולה ביותר../images/Emo48.gif

היה כייייייייייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אחלה מסיבה , היתגעגתי לכוווווווולם אני עדין קצת מסטולה מאתמול חזרתי מהקולנוע לא לפני הרבה זמן מסרט שניקרא "השעות" על 3 נשים חולות נפש לילה טוב !

יעלוש2

New member
היה כיף לפגוש אותך

ואני תמיד אוהבת את השימחה ואהבה שאת משדרת

נסתרת

New member
יעלוש ! !

את כ"כ חמודה ומתוקה שיהיה לך המון בהצלחה אני כ"כ יודעת שמה שאת עוברת מורכב ולא פשוט ושצריך כ"כ הרבה כח להתמודד תחיכי ! תיהיי חזקה! אנחנו איתך!

R a c h e

New member
כך קוראים לזה היום?

קולנוע?
בסדר, את לא צריכה להסביר.... ומה שלומך? רחל

למעלה