הנאסד``ק לאן?

מצב
הנושא נעול.

ירון.

New member
הנאסד``ק לאן?

הנאסד``ק לאן? בימים האחרונים המדד נראה כמחפש כיוון:1- להמשך גל העליות [כמובן גל מתקן] 2 - להמשך ירידה לפחות עד 1950 . מתנועת המדד בחמש יום אחרונים ניתן לראות בברור התכנסות וצמצום פערים בין המוכרים לקונים, בדגש על רמת 2050-2030 נק`. ירון.

ירון.

New member
תיקון- מדובר בשלושה ימי מיסחר אחרונ

הנאסד``ק לאן? בימים האחרונים המדד נראה כמחפש כיוון:1- להמשך גל העליות [כמובן גל מתקן] 2 - להמשך ירידה לפחות עד 1950 . מתנועת המדד בחמש יום אחרונים ניתן לראות בברור התכנסות וצמצום פערים בין המוכרים לקונים, בדגש על רמת 2050-2030 נק`. ירון.
תיקון- מדובר בשלושה ימי מיסחר אחרונ בנוסף הקו הירוק אינו רמת השיא של הגל המתקן הנ``ל.

.עמית

New member
ירון

תיקון- מדובר בשלושה ימי מיסחר אחרונ בנוסף הקו הירוק אינו רמת השיא של הגל המתקן הנ``ל.
ירון אני משוכנע (כמעט בוודאות) שרמת 2200-2250 היא-היא הפסגה של הנאסד``ק לתקופה הקרובה, שלאחריה יבואו צלילות חדות והמדד יתור אחר תחתיות חדשות מתחת לרמת 1600 נקודות במשך חודשים מספר. להערכתי השבוע הקרוב בוול-סטריט הוא שבוע ההכרעה בעתידם של המדדים. נוסף לכך, אל תשכח שהגל החמישי של אליוט ארוך ואכזרי לא פחות מהראשון או השלישי. ההפך הוא הנכון. באשר לדאו, המדד צפוי לרדת חדות, היות ותבנית היהלום (בהנחה והשתלמה בגרף המדד) גוזרת ירידה של לפחות 2000 נקודות מהרמה הנוכחית (כמו כן, מדד ה- Eliades new trin רומז על ירידות חדות במדד, בקרוב מאד). אשתדל, כמיטב יכולתי, לצרף גרפים להודעותיי בהמשך השבוע ובכך לבסס את דבריי. שבוע טוב לכולם!

.עמית

New member
ירון (עוד מילה)

ירון אני משוכנע (כמעט בוודאות) שרמת 2200-2250 היא-היא הפסגה של הנאסד``ק לתקופה הקרובה, שלאחריה יבואו צלילות חדות והמדד יתור אחר תחתיות חדשות מתחת לרמת 1600 נקודות במשך חודשים מספר. להערכתי השבוע הקרוב בוול-סטריט הוא שבוע ההכרעה בעתידם של המדדים. נוסף לכך, אל תשכח שהגל החמישי של אליוט ארוך ואכזרי לא פחות מהראשון או השלישי. ההפך הוא הנכון. באשר לדאו, המדד צפוי לרדת חדות, היות ותבנית היהלום (בהנחה והשתלמה בגרף המדד) גוזרת ירידה של לפחות 2000 נקודות מהרמה הנוכחית (כמו כן, מדד ה- Eliades new trin רומז על ירידות חדות במדד, בקרוב מאד). אשתדל, כמיטב יכולתי, לצרף גרפים להודעותיי בהמשך השבוע ובכך לבסס את דבריי. שבוע טוב לכולם!
ירון (עוד מילה) דומני שראיתיך בדיבורסה מספר פעמים. בכל אופן, הפורום עצמו ירד (חדות, יש לאמר) ברמתו בזמן האחרון, שעה שכל הכותבים הרציניים (ואני ביניהם) התנדפו. שים לב לתהליך מעניין: תחילה, הפורום באנאליסט היה הטוב ביותר, לאט לאט רמתו הדרדרה, וכותביו עברו לדיבורסה. עתה, הפורום בדיבורסה הדרדר, והכותבים הטובים נעלמו. אנסה, כמיטב יכולתי, להביא לכאן את המנתחים הטכניים המצויינים שבדיבורסה (דנדון, ניר וכו`). עם זאת, יש להיזהר ולשמור על רמתו הגבוהה של הפורום הנוכחי, ולמנוע פרסומו ברבים. אחרת, סופו יהיה כסופם של קודמיו, וחבל.

ירון.

New member
עמית שלום

עמית שלום לפי מה שאני מבין ושומע ממשקיעים ,ישנה מחלוקת לגבי אורך הגל [3] שאותו מתקן הנאסד``ק בימים אלה. למיטב הבנתי אתה ``נעול`` על 2250 נק` כתיקון לירידה 2800-1600 נק`. יחד עם זאת יתכן והתיקון הוא לירידה 4200-1600 ,ואז הגל 4 אמור להיות גבוהה יותר מרמת 2250 נק`. צרפתי גרף ואפשרות מסוימת לספירת הגלים, כאשר בדרך כלל גל 3 הינו גל ארוך יותר מהאחרים. כמובן שניתן לספור את הגלים אחרת אך אז רמת 1600 הופכת ל``תחתית`` ולפי ההסטוריה לגבי אורכם של שווקים דובים לא נראה שכך הדבר. לגבי הדאו , תבנית יהלום הינה תבנית נדירה למדי אך כמובן קיימת. יחד עם זאת לאחר שהמדד צלח בחזרה את כל ההתנגדיות החזקות אותם פרץ קודם לכן ,נראה שהיעד הוא בדיקה חוזרת של רמת השיא. הציפיה ששם המדד יבלם סופית ומשם כל הדרך להסגת היעדים שהיזכרתה. בהצלחה. ירון.

ירון.

New member
דאו ארוך טווח

עמית שלום לפי מה שאני מבין ושומע ממשקיעים ,ישנה מחלוקת לגבי אורך הגל [3] שאותו מתקן הנאסד``ק בימים אלה. למיטב הבנתי אתה ``נעול`` על 2250 נק` כתיקון לירידה 2800-1600 נק`. יחד עם זאת יתכן והתיקון הוא לירידה 4200-1600 ,ואז הגל 4 אמור להיות גבוהה יותר מרמת 2250 נק`. צרפתי גרף ואפשרות מסוימת לספירת הגלים, כאשר בדרך כלל גל 3 הינו גל ארוך יותר מהאחרים. כמובן שניתן לספור את הגלים אחרת אך אז רמת 1600 הופכת ל``תחתית`` ולפי ההסטוריה לגבי אורכם של שווקים דובים לא נראה שכך הדבר. לגבי הדאו , תבנית יהלום הינה תבנית נדירה למדי אך כמובן קיימת. יחד עם זאת לאחר שהמדד צלח בחזרה את כל ההתנגדיות החזקות אותם פרץ קודם לכן ,נראה שהיעד הוא בדיקה חוזרת של רמת השיא. הציפיה ששם המדד יבלם סופית ומשם כל הדרך להסגת היעדים שהיזכרתה. בהצלחה. ירון.
דאו ארוך טווח

א-ר

New member
ירון

ירון יופי של ניתוח וצארט של הנאסד``ק. כמו שאמרת, כל אחד סופר איך שבא לו, ואין לי בעיה לראות את הירידה ל 1600 כגל 5. האמת, זה לא הכי מעניין, אי אפשר כל-כך לעבוד עם זה. אם ה 2,250 יפרץ, עם מחזור נאה, וכמה סגירות מעל (פילטרים), אזי גם הקו מגמה היורד ישבר ותמשיך המגמה השוורית. אם נסתכל יותר קרוב, תראה שהיומיים של הירדות לאיזור ה 1,600 לפני תחילת הריבאונד, היו יומיים על מחזורים גבוהים מאוד שנראו כ selling climax (יותר מהמחזורים ולא שיעור השינוי באחוזים). ומעכשיו הכל ספקולציות, 2,250 כן? או לא?, האם תהיה רגל עולה ? האם יהיה תחתית כפולה ? אין לי מושג, הנבואה ניתנה....אז מה שחשוב זה לעבוד עם מה שיש, מומנטום חיובי וסטופים קצרים ליד נקודות משמעותית. אם תעבוד לפי גליי אליוט, לא תצא מזה. אני יכול להראות לך הרבה מנתחים מעולים עם הרבה ספירות. תמשיך עם הצארטים - צארט אחד שווה אלף מילים !

.עמית

New member
ירון, תודה ולילה טוב.

ירון, תודה ולילה טוב. ראשית, הרשה לי להחמיא לך על הגרף ! שנית, ייתכן ואני טועה בהערכתי לגבי הנאסד``ק. השבוע, קרוב לוודאי, נדע את התשובה. בהקשר לאליוט אכן, ישנה מחלוקת באשר לאורכו של הגל השלישי (שכן רבים, כפי שציינת, רואים את מהלך הגל השלישי כמרחק 1620-4250 ואז, מן הסתם, היעד גבוה יותר מ-2250). בהמשך לכך, איני משוכנע שאכן ירדת לסוף דעתי. לטובת החברים האחרים (ולטובתי, על-מנת שאבין אותך טוב יותר), אשמח אם תצרף גרף נוסף, הפעם עם הספירה האלטרנטיבית, בה הגל הנוכחי מתקן את הירידה מרמת 2892 הנקודות. בהקשר לדאו, הרשה לי לחלוק על דבריך. לדידי, הדאו לא יבחן את רמת השיא, אלא יסוב לאחור. נוסף לכך, דע לך שהן ה- P/C, ה- TRIN (לסוגיו) וה- CCI מאותתים על פסגה במדד. כיעד ראשוני, אסמן את אזור 10300 הנקודות. בכל אופן, בהנחה ותחזיתי תתממש, הדאו לא ירד אל מתחת לשפל הקודם של 9100, היות ובסיטואציה מעין זו ``תהרס`` התחזית הדובית, ארוכת הטווח, למדד זה. כפי שציינת, הירידות עוד לפנינו. אני מעריך, ששנתיים וחצי נוספות של ירידות בנאסד``ק וב- S&P הן זמן מספק לתום המחזוריות. אם בדעתך לפקפק בדבריי (וזו זכותך המלאה, ירון) דע, ששווקים דוביים מתרחשים קרוב לשלוש-ארבע שנים. ב-1929, אגב, ירד הדאו לעשירית (!) משיאו. אין סיבה בעולם שבגינה בנאסד``ק לא תיווצר סיטואציה דומה (וסליחה על פסימיות היתר, אני אדם סופר אופטימי ! רק לשוק אני מאד פסימי !). אתה מוזמן לדעת, שכותבי ספרים טכניים (וביניהם דוקטור Alexander Elder, הפסיכולוג והמנתח הטכני, מחבר הספר המצויין trading for a living) שותפים לדעתי ! בהקשר לנאסד``ק, תודתי תהא נתונה לך על צירוף הגרף ! דע, שהאינדיקטורים המנוגדים למדד זה (עדיין)לא מאותתים על פסגה מקומית. והדגש הוא על עדיין, שכן בקרוב מאד, קרוב לוודאי, הם יעשו כן. לסיום, הרשה לי לנצל את ההזדמנות ולהודות לך (בפרט) ולחברי הפורום בכלל על אדיבותם ! דומה, שיש כאן פורום משובח, עם מנתחים טכניים ברמה גבוהה מאד. אני שמח לשתף את החברים בהגיגיי כאן !

מצב
הנושא נעול.
למעלה