הנאות..

הנאות..

הנאות .. הנאות .. הנאות .. הונאות ..מטפסות על גבי אין לי כוח יותר ל``סחוב`` קחו ריקוד אחרון .. תרקדו תרקדו...עם זכרון העולם שייך לצעירים אוי אוי .. מעציב כמה שזה נכון כנראה שנגמר תורי.. ואני הייתי שם לפניכם והם היו שם לפניי.. המציאות מנצחת .. החיים מנצחים על כלים ..שחוקים השגיאות מחייכות ..אליך .. צוחקות עליך ... על מה שכל אחד יכול היה להיות מתחת להנאה מתחת להנאה מעל ההונאה .. אתה מודע ..הכל גם המציאות היא מדומה מתקרב לשמים ? מתקרב לאדמה ? החתול מת מסקרנות.. נראה שגם אתה שתית מהחלב החמוץ .. נשירה .. פריחה ..בסופו של כל גלגל.. על נשירה אצל כולם זה נעצר אתה לא קובע מתי מה נשאר .. להלחם למות מאושר ..

tairon

New member
טוליייייי צפרא טובה...

אני מתאר לעצמי שכולם במרדף החיים אחר האושר אחר המנוחה והנחלה.. ולכל אחד הזמן שלו... אלו שהיו אחריך לא מנצחים.. הזמן שלהם שונה פשוט והחיים??? החיים מובילים אותנו בדרכים עקלקלות אני מתאר לעצמי שאם האושר היה בא קל אז היינו מתלוננים שמשעמם....... בוקר מלא שמש לך ידידי היקר מכל ותתלבש!!!! חההה

בוקר אור ...

לא יודע זה נוחת עלי כל תקופה מסויימת .. קשה לי להשלים .. עם הכל ... במיוחד לגבי אחרים . למה להתלבש אני לא מראה מלבב שאני עירום ?

למעלה