כמה הרבה תיקונים
ברור שלהפגנת שלום יש מטרה פוליטית ! רק במדינה "מיוחדת" כמו ישראל - שלום הינו מטרה פוליטית ולא ערך כללי ! המטרה היא להראות שהשלום חשוב לעם , ורק במדינה כמו שלנו זה נחשב פוליטי , וצר לי על כך ! תתפלא , זו מחלה , תבדוק אצל כל רופא. תקופת שקט ? איזו תקופת שקט ? שכל הזמן זזים כוחות לעבר הגבול ? שיש ירי מסיבי של טילים וכדורים מהגבול המצרי והלבנוני ? שיש מלחמה מתמדת בירושלים ? שמקורות המים שלנו בסכנה תמידית ? זה שקט !? תגיד אתה מכיר בכלל את התקופה ??? מה הוא עשה ? צר לי , אני לא כלכלן ויכול להסביר לך את הפעולות שהוא ביצע , אני יודע שבתקופה שלו הכלכלה פרחה הרבה יותר מאשר בתקופה של שמיר קודמו שהשאיר את המשק עם מובטלים רבים וכלכלה מרוסקת ! איזה גרעון הוא העמיק ? הגרעון של ישראל קיים מאז 67 שהיא התחילה לקבל הקצבה מארה"ב , ובתקופת רבין ההקצבה ירדה אפילו ! עולים הם לא דבר חיובי , להפך ! זה לתת להם סל עליה , זה ליצור להם מקומות עבודה , זה עוד נטל על משלם המיסים ! צריך למצוא עבורם מקומות עבודה ! בדיוק כמו שהיום העולים מארגנטינה אין להם מקומות עבודה , כך גם להם לא היה ! אך ממשלה טובה , כמו זו בראשות רבין , עזרה ומצאה להם עבודה ! וזאת ההוכחה שהיא הייתה ממשלה טובה , שהגל הרוסי השתלב בארץ שלנו בצורה מושלמת מבחינה כלכלית ! סליחה ? מה ההבדל בין "גרילה" לטרור ? הא ? בגלל שאתה ביצעת את הטרור זה אומר שזה גרילה ולא טרור ?! הם היו ארגוני טרור לכל דבר ! וזאת כבר הוכחתי !!! לגבי הרוב , הסכמי עודפים הם דבר מקובל בשיטת הבחירות הקיימת , הם עשו את השיקול הזה לפני הבחירות , זה דבר קואליציוני מקובל ! זה לא דבר לא מקובל , וחבל מאוד שאתה לא חושב על דברים כאלה. מה לעשות , זה נקרא חוק ! זה עדיין רוב ! ותתפלא , גם הליכוד קיבל באותה כנסת עודפים ... הוא עדיין הפסיד ! ובנוגע ל"התעמלנות" שלך , תקרא את מה שאור כתבה לך ! חושב שסימני קריאה הם סימן לצדק ? מצטער לבשר לך , סימני קריאה הם סימן לצעקות ולסיסמאות בדר"כ. (רק שאני משתמש בהם זה רק בשביל שתבין את התגובה לכל סימן קריאה שלך). האמת כואבת , לכן אתה לא יכול לראות אותה ככל הנראה !@