הנאום האחרון

.המוסד

New member
לא הגבת על טענותיי

אני הגבתי לטענתו של דריעד, ראה תשובתי לגבי מעבר אוסלו כנסת, אתה עוד לא ענית לנתונים שלי ענה בנקודות, כדי שיהיה קל יותר להבין

EverMan

New member
עדיין , זה רוב יהודי

של 61 ! ללא הח"כים הערבים שתמכו גם ! וזאת עובדה ! ואני עניתי לנתונים שלך.

EverMan

New member
כמה הרבה תיקונים

ברור שלהפגנת שלום יש מטרה פוליטית ! רק במדינה "מיוחדת" כמו ישראל - שלום הינו מטרה פוליטית ולא ערך כללי ! המטרה היא להראות שהשלום חשוב לעם , ורק במדינה כמו שלנו זה נחשב פוליטי , וצר לי על כך ! תתפלא , זו מחלה , תבדוק אצל כל רופא. תקופת שקט ? איזו תקופת שקט ? שכל הזמן זזים כוחות לעבר הגבול ? שיש ירי מסיבי של טילים וכדורים מהגבול המצרי והלבנוני ? שיש מלחמה מתמדת בירושלים ? שמקורות המים שלנו בסכנה תמידית ? זה שקט !? תגיד אתה מכיר בכלל את התקופה ??? מה הוא עשה ? צר לי , אני לא כלכלן ויכול להסביר לך את הפעולות שהוא ביצע , אני יודע שבתקופה שלו הכלכלה פרחה הרבה יותר מאשר בתקופה של שמיר קודמו שהשאיר את המשק עם מובטלים רבים וכלכלה מרוסקת ! איזה גרעון הוא העמיק ? הגרעון של ישראל קיים מאז 67 שהיא התחילה לקבל הקצבה מארה"ב , ובתקופת רבין ההקצבה ירדה אפילו ! עולים הם לא דבר חיובי , להפך ! זה לתת להם סל עליה , זה ליצור להם מקומות עבודה , זה עוד נטל על משלם המיסים ! צריך למצוא עבורם מקומות עבודה ! בדיוק כמו שהיום העולים מארגנטינה אין להם מקומות עבודה , כך גם להם לא היה ! אך ממשלה טובה , כמו זו בראשות רבין , עזרה ומצאה להם עבודה ! וזאת ההוכחה שהיא הייתה ממשלה טובה , שהגל הרוסי השתלב בארץ שלנו בצורה מושלמת מבחינה כלכלית ! סליחה ? מה ההבדל בין "גרילה" לטרור ? הא ? בגלל שאתה ביצעת את הטרור זה אומר שזה גרילה ולא טרור ?! הם היו ארגוני טרור לכל דבר ! וזאת כבר הוכחתי !!! לגבי הרוב , הסכמי עודפים הם דבר מקובל בשיטת הבחירות הקיימת , הם עשו את השיקול הזה לפני הבחירות , זה דבר קואליציוני מקובל ! זה לא דבר לא מקובל , וחבל מאוד שאתה לא חושב על דברים כאלה. מה לעשות , זה נקרא חוק ! זה עדיין רוב ! ותתפלא , גם הליכוד קיבל באותה כנסת עודפים ... הוא עדיין הפסיד ! ובנוגע ל"התעמלנות" שלך , תקרא את מה שאור כתבה לך ! חושב שסימני קריאה הם סימן לצדק ? מצטער לבשר לך , סימני קריאה הם סימן לצעקות ולסיסמאות בדר"כ. (רק שאני משתמש בהם זה רק בשביל שתבין את התגובה לכל סימן קריאה שלך). האמת כואבת , לכן אתה לא יכול לראות אותה ככל הנראה !@

.המוסד

New member
לא לא, ההפגנה הייתה כשהימין

הוביל בסקרים(בע"מ) תקופת ההמתנה הייתה תקופת השקט, במהלכה התמוטט רבין רבין הגדיל את הגירעון, ביבי צימצם אותו לגירעון סמלי, רבין הגיע שנתיים אחרי גלי העלייה הראושנים, שנה שנתיים זהו הזמן בו משתלבים כוחות חדשים במשק, כלומר, רבין קיבל את הדחיפה בזכות השתלבותם, אף שלא הייתה מוצלחת בוודאי שלא "מושלמת" שמיר השאיר את הכלכלה פגועה? נתונים בבקשה גרילה היא פעילות נגד צבא האויב, או שלטונו, טרור הוא פעולה פוליטית תוך פגיעה באוכלוסיית האויב סימני קריאה אינם סימן לצדק, ואתה משתמש בהם פעמים רבות ממני, אתה יכול לבודק זאת

EverMan

New member
תגיד את ממציא את ההיסטוריה ?

אז מה אם ההפגנה הייתה שהימין הוביל בסקרים ? זו הצהרה שאומרת שאנחנו רוצים שלום , לא משנה מי בשלטון ! זו ההצהרה , לא שרוצים עוד קולות ! אלא שרוצים שלום ! מה כל כך קשה להבין בזה ? לא הייתה תקופת שקט ? התקופה הייתה לחוצה מאין כמוה עם התקפות מכל כיוון הגבול ! רבין הגיע שנה אחרי הגל עליה , שהעמיס מאוד על המשק הישראלי ! ותלמד כלכלה ותבין שעליה היא לא דבר טוב אף פעם ! השתלבותם בכלכלה , הייתה מושלמת , וחבל שאתה מברבר בלי לקרוא או לברר מה שאתה צועק. כן , שמיר השאיר כלכלת מלחמה אחריו. כלכלה פגועה אחרי שאנשים במקום ללכת לעבודה הלכו למקלטים. וכן הוא השאיר כלכלה הרוסה כמעט. גרילה היא פעילות נגד צבא האויב? (נגד מי נלחם החמאס ? צבא האויב הישראלי! נגד מי נלחם הג´יהאד ? נגד הצבא הישראלי הכובש!) או שלטונו ? נגד השלטון הצבאי הישראלי בשטחים למשל ??? טרור הוא פעולה פוליטית ? מה ההבדל בין בקשה לעצמאות לבין קריאה פוליטית ? הרי עצמאות היא דבר פוליטי מייסודו ! אין הבדל בין גרילה לטרור ! תפנים ! אתה מבין , לצערי הרב , אתה ממציא מושגים במקום להתעמת עם האמת ! תסתכל לתוך הקנקן כבר ! תתפכח ...

.המוסד

New member
אם רוב העם העדיף את הימין

באותה תקופה, הלא ההפגנה לא הראתה שהעם רוצה שלום, אלא שחלק, המיעוט רוצה שלום בתקופת ההמתנה לא התנהלו קרבות, אשמח אם תציין אחד למדתי כלכלה, ואני אלמד גם השנה, בשיעורים הבסיסיים אמרה לנו המורה, שעליה זה דווקא דבר טוב, מגדיל את גורם כ"א במשק, דבר שמגביר את הצמיחה שמיר וכלכלה: לא הבאת נתונים החמאס וחבריו מבצע גם פעולות גרילה, פעולות גרילה אינן טובות ביסודן, הם עשויות להיות טובות אבל החמאס רוצח אזרחים בכל הזדמנות, לכן הוא אירגון טרור דרישה לעצמאות היא קריאה פוליטית, הראה איפה אמרתי שלא

EverMan

New member
להזכירך בבחירות ב96

שהעבודה לא עשתה קמפיין והייתה באופריה , היא עדיין קיבלה את כמות הקולות כמו הליכוד והפסידה בשליש אחוז ! אז עובדה , שחצי רצו שלום , וזה בלי גוש-שלום שלום-עכשיו דור-שלם-דורש-שלום מרצ חדש השמוצ והנוע"ל שהיו בהפגנות האלה. לא היית תקופת המתנה ! להזכירך נכנסו למלחמה מיד לאחר שחסמו לנו את הים, והרי לומדים בכל בתי הספר שאנחנו תקפנו כי הזיזו כוחות בגבול המצרי (ובמייצרי טיראן) וירו עלינו מסוריה ! אז תגיד למורה שלך שהיא צריכה ללמוד שוב , או שאתה צריך להתחיל להיות ער בשיעורים. עליה היא טובה אך ורק אם יש תשתיות אליהם , מי שבנה את התשתיות לעולים היה רבין , לא שמיר (שעליו הבדיחה : מה ההבדל בין רעם ברק ושמיר ? ברק רואים רעם שומעים שמיר לא שומעים ולא רואים) , וזו הבדיקה למממשלה טובה , אם היא מצליחה לשלב עליה כמו שצריך במשק העובד. מבצע גם פעולות גרילה ? מה מהדברים שהוא עושה אינם פעולות גרילה ? גם הלח"י והאצ"ל רצחו אזרחים בריטיים וערביים בכל הזדמנות , לכן הם ארגוני טרור. דרישה לעצמאות היא קריאה פוליטית ... לכן , בדיוק כמו שנתנו לארץ הלחי והאצל עצמאות , כל גם לארץ החמאס והתנזים.

למעלה