הן כאן!

הן כאן!

ציפיתם להן, חיכיתם להן, לא יכולתם לישון בלילה ולא חשבתם על זה אפילו לרגע עד שראיתם את ההודעה הזו - התוצאות של Pure Magic כאן! את מי אהבתם, את מי שנאתם, ואל מי פשוט הייתם אדישים בצורה מחפירה - כל התוצאות בדף המצורף. כל הדיסקוסים, התהיות, הודעות הנאצה [לא סתם, אל תכתבו כאלה, הן ימחקו
] וכו' אתם מוזמנים לשרשר לכאן. אתם מוזמנים גם להגיד למי אתם הצבעתם, את מי הייתם רוצים לראות זוכה ולהוסיף כל מה שעולה על דעתכם
. תודה על ההצבעה! זוכי ההגרלה שאלו שהצביעו לתחרות יפורסמו מחר. יש פרסים שווים

Fairywitch

New member
כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

עכשיו אני רצה לקרוא

anat113

New member
ואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אין לי מילים! בין הדברים הכיפים והמושקעים שיו בפורום...
עזבו שרוב הדברים שבחרתי ניצחו...
זה פשוט הזכיר לי שוב כמה אני אוהבת את הסדרה הזאת, (לא שזה יכול להישכח,אני רואה אותה בלופים בלי סוף..) אבל בכל זאת... אבל אתם יודעים איזה עוד פרק מעוווווווווווווללללה!! בין האהובים עלי.. sympathy for the demon - 5x7 אני מתה על הפרק הזה!!! וזהו..חוץ מזה..שאר הדברים בול!!
זה היה ממש כיף...אבל אני מקווה שזה לא מצביע על סופו של הפורום..

guy988

New member
לא הצבעתי אבל!! ואו!!!

השקעה - יש!!! והרבה! בדיוק מה שהפורום היה צריך תעשו עוד פעילויות!

כל הכבוד לכן!

היה ממש כיף! מבחינת התוצאות חצי ממה שהצבעתי זה מה שנבחר אבל לונורא... היה ממש כיף!

liran12986

New member
האמתי שהסצינה שהכי גרמה לי לבכות

הייתה בפרק שפייפר הפכה לפיורי ופייג' וליאו לוקחים אותהלקבר של פרו והיא מתפרקת עליו... זו הסצנה היחידה בערך בסדרה שגרמה לי לבכות.... ולי קשה לגרום לבכות... בקטע הזה פשוט בכיתי כמעט כמו במלך האריות שאבא מת!!!

flying eagle

New member
וואי זה באמת קטע ממש ממש עצוב!

אבל כשמופסה מת לא בכיתי... אהבתי יותר את סקאר
(הוא כזה מתוקי!!
)

flying eagle

New member
אחח איזה קטע טוב...

אבל למען האמת, שימי לב טוב טוב, זה סימבה שם ולא מופסה. זה בגלל שזה תמונה ממלך האריות 2 שם יש קטע שסימבה חולם איזה חלום ומופיע קטע כזה...

flying eagle

New member
חחחח גם לי יש מלא...

אבל אין מה לעשות, כשרואים משהו יפה רק רוצים עוד ממנו

anat113

New member
תכל'ס זו סצנה...../images/Emo60.gif

בין הדהימות
היא באמת בין אלה שגרמו לי לבכות.. אבל יש עוד הרבה..קשה לבחור...
אך.הולי...איזו שחקנית..אין דברים כאלה...

m1311

New member
בדיוק! חשבתי גם שהיה צריך להכניס...

את הסצינה הזאת לרשימה.. אבל לא חשוב...

יפה... כל הכבוד על ההשקעה!

עבודה תודה! פשוט אין מילים... תודה! הפורום טיפה שיגשג בזכות זה... ובקשר לתוצאות... הרוב שאני ברחתי במקטום ראשון... אבל רק אני לא מבין איך הציטוט של פרו ככלבה, שליאו אומר עליה שהיא יכולה להיות דוברמן לא במקום ראשון!?!@?!???#@@! אניוואיי... יהיה טוב, אני עדיין חי.. חח יומטוב לכולם!

למעלה