המ...

המ...

למי ששאל על מה עושים באר פי ג´י (לא מוצאת את ההדועה ולא זוכרת מי...) הנה ההוראות...בעיקרון, ההשראה היא מפנדום, אבל הוספתי כמה פורומים אחרים.... יש את משחק תפקידים-פורום ראשי-שם אתם ממציאים דמות ומשחקים אותה-להסבר טוב יותר, אתם יכולים להיכנס ופשוט לקרא את ההודעות(רוב ההודעות שצריכים נמצאות בעמוד השני...או הראשון...) יש עוד משחק-אליפות בתים-אתם נרשמים לבית, כותבים שם כל מה שאתם רוצים...אההה...כן...ונרשמים לתחרויות שנמצאות תחת קטגוריית אליפות בתים-זה יזכה אתכם בנקודות ובסופו של דבר, יקבעו המנצחים! (הוריי!) יש גם יש פורומי פיתוח, פורומים פרטיים למנהלי פורומים בלבד, הנביא היומי, שם יהיו חדשות על האתר ופורומים ששייכים לקטגוריית אליפות בתים-הוגוורטס-פרטיים, לשם צריך סיסמא מיוחדת. אם אתם רוצים להיות מנהלי פורומים (ראש בית הפלפאף...איימ לוקינג פור יא!) אז תודיעו לי בפורום פיתוח או משהו...אם אתם רוצים להיות בפורומים הפרטיים, פנו למנהל הפורום ש....יתן לכם מבחן או משהו ואם אתם רוצים להירשם לבתים...הממ....לגריפינדור ורייבנקלו נראה לי כבר שתצטרכו מבחן, אבל לסלית´רין והפלפאף נראה לי שבשלב זה מקבלים את מי שמגיע...עד שיהיו 5 חברים, או משהו כזה...המ...אני לא יודעת....תשאלו את מנהל הבית....שיש! זה היה ארוך....=אהמ= -ליאת-

Nagini Potter

New member
את אומרת להיכנס להודעות אבל.....

אטומה שכמותי לא הצלחתי להיכנס להודעות! בעצם נראה לי שהצלחתי אבל לא הבנתי על מה הם מקשקשים וברחתי.... Nagini Potter

למעלה