המ

רונההההההההההההה!

תמונה שלך מותק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק אני גם יודעת מאיפה היא....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוייייייייייי איזה עוגת יום הולדת יפה לגרשון...חחחחחחחח בטוחני שהוא לא יתנגד לעוגה הזאת
... אחחחחחחחחח כמה שאני צוחקת...(מאמי...תשתדלי לא לצרף קבצים בשעות כאלה) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקסימושששששששששש

חחחחחח אני מאמינה לך מותק!

פשוט את לא יודעת כמה צחקתי.... ומה את מתנצלת בכלל? שטויות...דווקא עשית לי אחלה בוקר עם הטעות הזאת

רונה55

New member
../images/Emo70.gifמקסי

את פשוט שובבההההההההההההההההההה לאללההההההההההההההההההההההההההה

א ו ר1

New member
רונה!!!!

התמונה הזו אולי הצחיקה אחרים , אבל ככה אני מרגישה בחודשיים האחרונים!!! חחחח

א ו ר1

New member
אבל.....

אני עדיין נשואה ובכלל אני לא מסוגלת עדיין לראות את עצמי במיטה עם גבר אחר. בעלי הוא הגבר היחיד שידעתי... אני מרגישה כמו בתולה. אני חושבת שיהיה לי מאוד קשה להתחיל חיי מין עם גבר חדש. כי 14 שנים אני עם אותו הז...

gershon17

New member
אוי, זו היתה הודעה

מסוג ההודעות שיגרום לתיבה שלך להתמלא במסרים... ואני אומר - קחי את הזמן. מה החוכמה להלחץ ושיהיה קשה? אם את לחוצה זה לא יהיה שווה את זה בכלל. אני אשאיר לאחרות פה לספק לך את הפרטים (מקסי בודאי תקפוץ על ההזדמנות, כי היא תמיד מתנדבת לעזור
), אבל אפשר להסתדר גם לבד בעיתות מצוקה.

א ו ר1

New member
להסתדר לבד ...

צעצועים יש בשפע אבל אני רוצה את הדבר האמיתי. אני רוצה לחבק ושיחבקו אותי לנשק ושינשקו אותי. אני רוצה חום , חיבה, אהבה ... אבל , כמו שגילה אמרה לי פעם, אני עדיין שם בחיים הקודמים שלי, ובגלל זה קשה לי ואני לא פנוייה לאהבה , למרות שאני כמהה לאהבה...

gershon17

New member
כן, אצל כולנו

טוב, אצלי דווקא אין צעצועים שכאלה בכלל, אבל זה בגלל שהציוד אצלי שונה
ואם תמצאי דרך פשוטה להשיג את הדבר האמיתי, תספרי לי בבקשה...

רונה55

New member
אבל אור

יקרה שלי את בנתיים עשית צעד גדול ומוצלח בשבילך.לאט לאט את גם תמצאי את האהבה שלך אל תמי את עצמך גם אם תכירי מישהו עכשיו תאמיני לי רק טוב זה יכול לעשות לך. ושהאקס שלך יחפש.................

א ו ר1

New member
רונה יקרה שמתי לב ששינית את

החתימה שלך למשהו אופטימי יותר ואני ממש שמחה על כך. יש לי תחושה שאת גם לאט לאט תמצאי את האהבה שלך ויהיה לך טוב.

למעלה