המ..............................

המ..............................

שלום לכולם, אתם לא מכירים אותי ואני מקווה בשבילכם שלא תכירו ( לא כדאי לכם!!) פשוט נורא קשה ואני רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים אחרים, מי שאני לא מכירה יענה לי בכנות .. אני מקווה.. ראיתי שזה פורום שנקרא "חברויות" והרגשתי שזה כל כך מתאים לי והחלטתי לכתוב פה מיד! ( אחרי שחפרתי לאנשים בפורום אחר.. ) בקיצור : אני כל הזמן רבה עם חברות שלי , הן כל כך ילדותיות ונמאס לי מהיחס שלהן אלי.. הן מתכננות מיד "תוכניות" כאלה כאילו הן הFBI ואין לי יותר חברות אחרות.. הלוואי והיו לי .. אני פשוט רוצה להתנתק מהן ולא לדבר איתן יותר! אבל עדיף אותן מאשר כלום, לא? אנחנו כל הזמן רבות על שטויות ! פשוט שטויות אני אומרת לכם! אין להן שום אהבה לחברות אחרות שלהן, אין להן כבוד ולא סבלנות! אני מרגישה שהן ילדותיות מדי בשבילי.. ותאמינו לי חשבתי על להתחבר עם אנשים אחרים וכל זה .. ואני מנסה , באמת.. הבעיה היא שזה לא כל כך מצליח.. אני גם לא כל כך "מקובלת".. טוב, סליחה על הטימטום המוחי שקראתם זה הרגע, ואני מקווה שתגיבו לי.. אם אתם רוצים יאללה ביי .. אני לצערי!

דעתי...

לא זה לא עדיף אותן מאשר כלום.. את מרגישה שזה לא מה שמגיע לך? את מרגישה שהן לא בשבילך? תגידי שלום יפה וזהו... אנשים חדשים מכירים בכל מקום (בת כמה את?) בבית ספר במקומות שאת יוצאת אליהם בכל מני חוגים תמיד אפשר להכיר אנשים. ואני לא מבינה למה היחס הזה לעצמך? איך שאת מתייחסת אל עצמך ככה אנשים יתייחסו אלייך... את אומרת שאין להן כבוד אלייך? תתחילי לכבד את עצמך ולהעריך ולהאמין בעצמך זה קודם כל.. שיהיה לך בהצלחה

אמממ...

דבר ראשון, הן חברות שנורא לא ראויות לך.. בכלל בכלל בכלל.. הן לא שוות שתהיי חברה שלהן. ולפי מה שאני מבין עם יחס כמו שלהן מי צריך אותן בכלל?! קחי צעד ענק אחורה ותתרחקי מהם. אם את מרגישה שהן לא לרוחך, והן לא בשבילך, ואת לא מוצאת איתן שפה משותפת ואתן לא גולשות על אותו גל, מה את מחפשת איתן? אני מבין את הפחד שלך לא להישאר לבד ובודדת בלי חברות. אבל צר לי לומר לך כבר עכשיו שאת בלי חברות. כי אלה לא חברות. פשוט לא.. תנתקי איתן קשר, אין לך מה לחפש בחברות עם תת רמה ותרבות. ותמצאי לך חברים/חברות חדשים/שות. אני לא יודע בת כמה את ומה עיסוקייך בחיים. אבל אם את תלמידה, את יכולה להתחבר לחברים חדשים בבית הספר. או במקום העבודה/חוג/שכונה/ וכ'ו וכ'ו... לא חסר איך להכיר אנשים חדשים וחברים חדשים. בעיקרון אל תתייאשי ותחפשי בנרות עכשיו חברים וכל מיניי... תעשי לך חיים יפים, זה כבר יבוא לך לבד ואת כבר לבד תכירי אנשים חדשים. תהיי בחוגים, בכל מיני קורסים, תתחברי לאנשים. תציעי הצעות... אני האמת יוכל לתת לך יותר הרבה רקע להצלחה כשאני אדע מה סדר יום שלך בערך, ומה תחביבים שלך והאם את בכלל תלמידה ובת כמה את, ואיזה חברה יש סביבך.. כרגע אני מוגבל בהצעות אלייך כי אני לא יודע מה טיב חייך מספיק... תרחיבי יותר מה סובב אותך ביום יום...

dorine91

New member
/////

היו לי גם חברות כאלה ופשוט (כמו שאמרו לך ליפני )היתרחקתי מהם... בהתחלה היתחברתי עם ילדים שאני בחיים לא חשבתי להיתחבר איתם והם בסוף חברות אמיתיות עכשיו מה שאת צריכה לעשות זה לא להיות איתם ''ברוגז'' פשוט להיתרחק....ויום בהיר ומאושר אחד את תסימי לב שאת לא דיברת איתם כמה חודשים וזה לא מפריא לך... עוד עצה תילכי למקום שאת אוהבת תרגישי טוב בגוף שלך תחייכי גם עם לא שמחה כי אנשים מתרחקים מפרצוף עצוב... אני את המקום שלי מצאתי בנוער העובד והלומד (המחדשים) [סתם עוד משהו שקשור לתנועה] אז נכון זאת תנועת נוער וזה כיאלו לחנונים אבל הכי לא!!! שם פגשתי אנשים שיודעים איך להקשיב להבין ולאהוב אותי איך שאני מקווה שתימצאי את המקום שלך! המתוק אף פעם לא מתוק בלי חמוץ

../images/Emo24.gif

תודה לכולכם על העצות הנפלאות שנתתם לי.. חשבתי על להתרחק מהן כבר מזמן אבל כל הזמן אני איך שהוא מוצאת את עצמי יושבת איתן ועושה דברים מטופשים כמו תמיד.. אני באמת אנסה להתרחק מהן .. אבל חוץ מהן אין חברות אחרות.. זאת בעיה..

sh53

New member
מבחינת אופי - האם את סבלנית?

אולי החברות שלך לא הכי מושלמות, אבל אולי יש דברים אחרים שאת אוהבת בהן? אולי יש דברים חיוביים שכיף בגללם להיות דווקא איתן?

יכול להיות שיש, אבל בכללי אני לא שמחה איתן

לדעתי זה אומר הכל! ואני נורא סובלנית איתן!! הכי סובלנית שאני יכולה להיות!!

mirit111

New member
לפי דעתי קודם כל את צריכה לחשוב אם

בס"ד את באמת רוצה לוותר עליהן ואז אם כן לנסות למצוא חברים חדשים וגם אם תחליטי שאת רוצה להשאר איתן בקשר אז גם את יכולה לנסות להתחבר אל אחרים. וד"א תתחילי לכבד את עצמך!!! אם את תתיחסי אל עצמך בזלזול למה שמישהו אחר יעריך אותך?

למעלה