המ תגידו..? באתר של הבארבי כתוב שההופעה מחר היא בישיבה, הגיוני? 0.0'
ט טלטל1410 New member 22/3/07 #1 המ תגידו..? באתר של הבארבי כתוב שההופעה מחר היא בישיבה, הגיוני? 0.0'
D daannaa13 New member 23/3/07 #4 חבל חבל חבלל אני לא יכולה להגיע לתל- אביב [ אני ירושלימית] ואני רוצה שהם יבואו להופיע בירושליםם :]] אוףףף... ואבי לא הכי חמודד..!!! יובל הכי חמודד..!!!
חבל חבל חבלל אני לא יכולה להגיע לתל- אביב [ אני ירושלימית] ואני רוצה שהם יבואו להופיע בירושליםם :]] אוףףף... ואבי לא הכי חמודד..!!! יובל הכי חמודד..!!!
K keeeren New member 23/3/07 #5 שרשור מי בא היום?../images/Emo13.gif אני כנראה לא שם אבל אני סומכת על רז להרבה תמונות ופירוט מלא של ההופעה.. וגם הקדשה ממישו פה יהיה נחמד:] תהנו
שרשור מי בא היום?../images/Emo13.gif אני כנראה לא שם אבל אני סומכת על רז להרבה תמונות ופירוט מלא של ההופעה.. וגם הקדשה ממישו פה יהיה נחמד:] תהנו
D dsol New member 23/3/07 #6 מההה למה לא באה ?!_../images/Emo189.gif ואני ונופר שם ! ואולי גם טולי תצטרף
K keeeren New member 23/3/07 #7 למה? הרבה סיבות.. בעיקר כי לחברה יש יומולדת אז אני הולכת איתה והיא ממש לא בקטע של שייגעצ בוא נגיד את זה ככה.. לא נורא יהיו עוד הזדמנויות..
למה? הרבה סיבות.. בעיקר כי לחברה יש יומולדת אז אני הולכת איתה והיא ממש לא בקטע של שייגעצ בוא נגיד את זה ככה.. לא נורא יהיו עוד הזדמנויות..
K keeeren New member 23/3/07 #14 אוווווווו כפרעליכם../images/Emo23.gif תאמין לי הלוואי ובמקום פרחות הייתי יכולה לבוא.. הלוואי
N Nielle New member 23/3/07 #13 אני..חח למרות שזאת פעם ראשונה שנכנסתי לפה חח ואני מזה מקווה שההופעה תהיה בעמידה
ל לאיור New member 23/3/07 #10 ../images/Emo3.gif גם פעם שעברה באתר של הבארבי היה כתוב שזה בישיבה זה אומר שיש גם מקום לישיבה וגם לעמידה, ניראה לי אני באה
../images/Emo3.gif גם פעם שעברה באתר של הבארבי היה כתוב שזה בישיבה זה אומר שיש גם מקום לישיבה וגם לעמידה, ניראה לי אני באה