המ. שלום.

המ. שלום.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אני לאורנה, ורק לאחרונה גיליתי את הפורום הזה, דפדפתי קצת וזה נראה מעניין. כמה פתטי, הגעתי לאומנויות הלחימה בעזרת משחק מחשב (הלא הוא סטריט פייטר שראיתי שכמה מכם מכירים), יחד עם עוד כמה חברים הקמנו מעין קבוצה ואנחנו נלחמים (בחובבנות, אמנם) כמה פעמים בשבוע. טוב, זהו. מקווה שיהיה לי מעניין.

Wing Chan

New member
חי זקנו של רירוקס!

תמיד רציתי האמת להיכנס לפורום דראגוןלנס ולהשתתף האמת.

מטאטא

New member
מה הפורמט שבו אתם עובדים?

לאורנה, כמה שאלות ברשותך: האם אתם מנהלים שיעור בעל מבנה מסודר? האם יש לכם מדריך? על איזה תרגילים אתם עובדים? מה טווח הגילאים של המשתתפים?

T z i a N

New member
לאורנה...

מי יתן וסולינארי ינחה את גרכך בבטחה, והומא ישמור עליך מפני סכנה. ברוכה הבאה. ארתור, רייסטלין לשעבר.

frodo1

New member
מה זאת אומרת?

אתם עושים שיעור מסודר? איזה סוג של לחימה אתם עושים? וד"א, ריו הוא הדמות האהובה עלי!

../images/Emo13.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

(כמה אוהבי רומ"ד יש פה!
) אנחנו לא עושים שיעור מסודר, אלא שעה-שעתיים של קרבות, כמו מן ליגה. זה די מסודר, כן, כי יש חימום בהתחלה ו"השתחררות" בסוף, אבל זה בלי מדריך של ממש. כל אחד מראה מה הוא למד, ומלמד את היתר (למרות שחלק מעדיפים לשמור לעצמם טריקים). יש לנו ילד אחד שלומד קראטה כבר 4 שנים (בחוג), והוא מלמד אותנו לפעמים. אנחנו לא קבוצה מקצועית או משהו, למרות שאני אישית הייתי שמחה ללמוד אצל מורה, אבל יש לי כבר 2 חוגים...

frodo1

New member
אה, אז חלקכם יודעים אומנויות לחימה

ואתם לא עושים סתם שטויות. הבנתי. מגניב!

למעלה