המ צעד הקובני לשבוע!

Lechko

New member
המ צעד הקובני לשבוע!

אמנם היו עיקובים בגלל יום הזכרון ויום העצמאות, אבל אני לא אפספס את ההזדמנות לתת לכם עוד כמה שירים טובים להקשיב להם בזמן שאתם ממנגלים לכם
אז הנה זה: Charanga Habanera y Haila Mompie - Pa' arriba מתוך דיסק של הופעה חיה משותפת שלהם, הזמרת המעולה של במבולאו ואזוכר נגרה, יחד עם הליווי והכורו של שרנגה.. פשוט מדהים. El Nino Jesus - Asomate a La Ventana מענו אותו בדיסקים עם Azuquita, Edwin Bonilla ועוד הרבה אחרים. וכאן בדיסק משלו, קובני משהו- Soy montuno.
פשוט אי אפשר לשבת. קצר יותר רגוע הפעם: Issac Delgado - Malecon מה יש לי עוד להגיד עליהם שלא אמרתי? פשוט תקשיבו
--> Bamboleo - Yo no me parezco a nadie פשוט מפוצץ לא טימבה הפעם, אבל אחד מהשירים הכי יפים שתשמעו, פשוט מדהים מה שהוא עושה כל פעם מחדש: Willy Chirino - Tu Eres Mejor ובכן, בברכת, לכו תנפנפו... תהנו מהשירים. תודה לכל מי שהיה אתמול בזירה על האווירה הכיפית וכל ההנאה שקיבלתי שם ואלה מכם שאני אראה היום בפארק הירקון, נתראה
אלכס

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifהמצעד../images/Emo124.gif

קצת באיחור אבל גם אני לא אפספס הזדמנות לתת לכם עוד כמה שירים טובים...
סלסה:
אז להתחלה אני אמליץ לך על שיר מאוד חמוד ולא מהיר של Conjunto Chaney: Conjunto Chaney - Amor de primavera marcela morelo - Novale la pena - אחד השירים הראשונים של מרסלה מורלו.. אגב - השבוע מישהו פה חיפש ת'שיר הזה.. אני אישית חושב שזה שיר ממש חמוד
Hansel y Raul - Soy - שיר עם מלא קצב שאני אישית אוהב.. (
לא מזמן הורדתי אותו והייתי חייב להמליץ לכם עליו
) Adalberto Alvarez - A Bailar el Toca Toca - אחד השירים היותר מקפיצים מהאלבום שלו- Jugando con Candela (שיר רואדה)
סגנונות אחרים:
La Lupe - Fever - אחד השירים שתמיד אני יואהב...
יש לו עוד המון גרסאות אבל זאת אחת הגרסאות ההכי יפות מתוך הדיסק: clube arcade - latin party
תהנווווו וחג שמח

למעלה