המ..סקר...

Blessed By Gore

New member
ידוע לי שהיה סקר כזה בעבר, ציינתי

זאת קודם. ולא רוצה להיות מקורית, הרגשתי צורך עז לחקות מישהו. בכל אופן..הסקר הקודם היה רלוונטי לאותו רגע...

V.W

New member
איזה ארוניה...

בלה פלק (יותר נכון וויקטור ווטן כי זה סולו שלו)- אמייזינג גרייס

HP900PTW

New member
כן..העתקתי העתקתי את כולו למחשב

(עכשיו הסידירום שלי "אוכל דיסקים", אז פשוט העתקתי הכל :)

תלוי

מאיפה אתה מסתכל על זה מאסטר אין ספק שהוא יצירת מופת אבל מבחינת נגינה ואיכיות ג´אסטיס לוקח אותו

חולוני

New member
בורות ? מה הקשר ?!

תגיד יש לך בעיה במוח או מה ?? גש לפסיכיאטר מייד. שמעת את כל הדיסקים של מטאליקה שאתה יודע על מה שאתה מדבר ? יש לך את Kill Em All בבית שאתה יודע ? כי לי יש, וקיל אמ אול זה הדיסק הכי טראשי והכי כבד של מטאליקה, והוא גם הכי טוב מבחינת נגינה. שוב, אם אתה לא יודע על מה שאתה מדבר אז אל תדבר. זה פשוט מאוד. איזה בנאדם מעצבן.

כן יש לי את כל הדיסקים!

כולל את kill em all!(מה אתה חושב שזה נדיר או משהו? רק לך יש אתה זה?) ובתור נגן גיטרה שבדק אחד אחד את הקטעים בדיסקים, kill הוא לא הכי טוב מבחינת נגינה אלא ג´אסטיס. ואני ממש אבל ממש לא מתכוון להתווכח על זה...

חולוני

New member
זאת דעתך.

מי אתה שתקבע איפה יש נגינה יותר טובה ? מה היית איתם בהקלטות ובדקת איך הם בדיוק מנגנים, באיזו מהירות בדיוק, איזו וירטואוזיות והכל ? זה אותו דבר כמו לקבוע מה יותר יפה - אדום או ורוד ? זאת שאלה של טעם אישי. לפי דעתי יש נגינה יותר בקיל אם אול, ולפי דעתך בג´אסטיס. בוא נשאיר את זה ככה. מי אתה שתקבע שזאת בורות להגיד שבקיל אמ אול יש נגינה יותר טובה ? הא ? פשוט שתוק. ולהבא תחשוב פעמיים לפני כל תגובה שלך.

אז ככה...

כמו שאמרתי, אני נגן גיטרה, ובדקתי את זה, ניגנתי דברים שלהם וראיתי טאבים, ומבחינת ביצועים ומורכבות, ג´אסטיס לוקח, אם אתה מדבר על מה יותר יפה לדעתך, זה כבר משהו אחר ועם זה אני באמת לא יכול להתווכח איתך, אבל להגיד שמבחינת נגינה קיל יותר טוב, זה לא נכון...

../images/Emo32.gif

שמעתי את הקטע הזה של המלצת לי עליו - immunity vector של tourniquet וזה ממש קטע נחמד! יש לך אולי עוד קטעים שלהם שאתה ממליץ?, וגם אלבומים? תודה מראש...

חולוני

New member
TourniqueT

קודם כל, שמח שאהבת למרות שאתה עולה לי יותר מדי על העצבים.. אז ככה, tourniquet הם להקת כריסטיאן מטאל ( להקת מטאל נוצרית..), הם הוציאו 10 אלבומים ( שלא ניתן להשיג אותם בארץ אלא אם כן אתה מזמין אותם דרך האינטרנט..הם לא ממש מוכרים..), בתחילת דרכם הם היו טראש מטאל בתקופת הסולן ה-1 שלהם, אחרי זה החליפו סולן ( השני יותר טוב לדעתי..), והם פנו יותר לפרוגרסיב מטאל.. הקטע Immunity Vector הוא מהאלבום האחרון והמצוין שלהם שנקרא ( שם ארוך..) - Microscopic View Of A Telescopic Realm. הוא ממש מעולה, אחד היותר טובים שלהם אם לא הכי טוב. עוד אלבום מצוין שלהם הוא - Pathogenic Ocular Dissonance. ד"א המתופף של טורניקט Ted Kirkpatrick, הוא המתופף הכי טוב שאי פעם שמעתי,יותר טוב גם מפורטנוי לדעתי. עכשיו לשירים מומלצים ( יש כ"כ הרבה..), טוב הנה כמה - The Skeezix Dilemma The Skeezix Dilemma part 2 If I Was There If Pigs Could Fly Pathogenic Ocular Dissonance The Tomb Of Gilgamesh Phantom Limb Ready Or Not Microscopic View... Spineless Broken Chromosomes ובעצם כל האלבומים שלהם..יש לי את כולם ( הכוונה הורדתי את כולם..). תוריד כל שיר שלהם שאתה מוצא.

MuffinMan

New member
לא המתופף הכי טוב

ואני יכול להגיד את זה גם בלי לשמוע אותם... כי המתופפים הגדולים הם בג´אז... מצטער לאכזב אותך.

למעלה