המ....סיונרה לכולכם!

המ....סיונרה לכולכם!

האינטרא-ננט שלי עומד להתנתק...אני מניחה שכשנחזור לבצפר אני אכתוב משם, אבל בכל זאת- - - ביי לכולם וכו וכו... תמיד תישארו בליבי וכו וכ... -ליאת-

S.Riddle

New member
אנד נאוו, דה אנד איז ניר...

אנד דה סוו אפייס, דה פיינל קארטן.... ממממממיי דיר!!!.... בכל מיקרה..... אני רק רוצה שתדעי שאני ממש אתגעגע לזיבולי שכל היומיים שלך, ושאני אמשיך לזבל לך את השכל גם בטלפון.... היי חזקה ידידתי! אל תוותרי! יחי הלורד מיצי! וכו´ וכו´ וכו´...... שלך, צעיר(ה) לנצח, לירון או השם האמיתי שלי, (~Sakura Riddle~)

קו!!!

המ...כן. בסדר. או, כן...כמה דברים שאני מרשה לעצמי לעשות בפעם האחרונה בהחלט...המ... תבקרו באר פי ג´י אם יהיה לכם זמן....המ....קיבקנו הודעות עתיקות...^-^ ו....אני מוסיפה את התמונה האהובה עלי של סנייפי. לירון-זה בשבילך...אמרת שלא ראית...! -ליאת-

סיונרה, אולד פרינד (אור סאמת´ינג)

היי שלום, תהני, ועוד משהו ששכחתי... נתגעגע אליך, חזקי ואמצי, ועוד כל מיני דברים שאומרים כשנפרדים... תשתדלי לכתוב מבי"ס. That´s just the way it is... Things´ll never be the same

סיונרה!

אבל לאן את הולכת
ואני היחיד שבבצפר שלו לא מרשים להשתמש במחשבים חוץ מבשיעורים
אוףףף... s@me @ne

P. Patil

New member
../images/Emo5.gif

אתה לא היחיד, גם אצלי אסור להשתמש במחשבים מחוץ לשיעורים. איזה מעצבנים בתי הספר האלה! אבל לליאת הבי"ס דווקא עוזר במקרה הזה... (לא?)

טוב לא נורא, אני מניח שאם זה כן היה

פתוח בהפסקות, כל הילדים היו מסתערים על זה, לפחות אצלי. שלא לדבר על זה שחצי מהמחשבים אצלנו לא עובדים... ברצינות. יש איזה אחד בכיתה שלי שמהמחצית היה בלי מחשב פועל! ובגלל זה הוא קיבל 70 במחשבים! בלי אשמתו! אמרתי לכם שלמורה למחשבים צריך להקדיש הודעה שלמה... s@me @ne

P. Patil

New member
אני גם לא אתחיל לספר על זה...

רק אומר שרק במספר מחשבים אצלנו יש אינטרנט! האו רוד! ואני, יושבת ליד מחשב מבין המעטים האלו! אומנם זה מקום קבוע, אפשר לומר, אבל בכל שנה אני תופסת את המחשב הזה...

Mentos

New member
לאאא ../images/Emo7.gif ../images/Emo5.gif

אל תלכי!!! עכשיו לא יהיה מי שישים כל פעם את התמונה המטומטמת של סנייפ... ארר! אז בכל מקרה אז רציתי להגיד שלום לכולם כי גם אותי מנתקים מהאינטרנט. ואני חוזר לבצפר ביום רביעי, ביום רביעי הזה!!! הזה!!! אהההה!! לא רוצההה! *חותך את הוורידים* -=MentoS=-

Meijen Shaggy

New member
ליאת?

לאאאאאאאאא! תגידי שזה לא הסוף!! בבקשה תגידי שזה לא נגמר!!!
נתגעגע, ליאת!
אוהב תמיד, Meijen Shaggy

P. Patil

New member
ביי ליאת

חבל שאת הולכת ~נתגעגע~ ו... לא תתחברי שוב לאינטרנט?
אז, אל תשכחי לשלוח לנו הודעות... ביי ביי

חיחי

האינטרא-ננט יתנתק רק מחר...המ...וזו רק הקפאה לחודשיים, אז יש סיכוי שאני אשוב...! המ...אני אכתוב מבצפר ומאנשים אחרים, אני מקווה...! המ...כן...

קרואלה

New member
אני תגעגע אליך ולזיבולים שלך על

הגורילאז וכו´. מה קורה? ההורים מנתקים את האינטרנט לכבוד הלימודים? בכל אופן, אצפה בכיליון עיניים לזיבולים שלך בפורום. ביי בהצלחה בלימודים!

awww!

בעיקרון, מנתקים בגלל הלימודים...אבל זו בקפאה לחודשיים כדי לראות אם "אני אשתפר" וכו וכו...אמ...לא נראה לי...אבל אני מניחה שהאינטרא-ננט יחזור...! לכבוד הוא לי שהודעותי נקראות זיבולים {במיוחד אחרי הדיונים על העגבניות מלפפונים שרצו פה ובהם, רק בשביל הקרדיט, לא השתתפתי! ואגב-עגבניות זה טעים! אני חובבת ירקות נצחית.} -ליאת-

Mentos

New member
זה באמת לא תמונה מטומטמת

אבל אהה בפעם ה50 שאת שמה אותה פה אז זה קצת מעצבן... ובכל מקרה גם אותי מנתקים... אז אהה... תעשי חיים בבצפר!!! *בורח* -=MentoS=-

P. Patil

New member
יופי!

ואני הולכת להדפיס את התמונה הזאת ליומן שלי!!!! אז... נדבר... מה יהיה עם האיציק... מה יהיה.....

ביי....

היה נחמד להכיר.... אני במקומך הייתי מאיים על ההורים שאם הם לא יחזירו את האינטרנט אני עוזב את הביית!!..או פורץ בשביתת רעב...

S.Riddle

New member
הגעתי למסקנה ש-

בלעדייך, אני חצי בת-אדם, בלעדייך, אניייי בעעעעצם כלללללווווווםםם!!!! וכו´ וכו´..... אגב, ראיתי את הסליירס בפעם ה-11, ויש שם מישהי שמזכירה אותך.... גם היא מזבלת את השכל כל הזמן.... *בורחת* אם את עדיין תהיי היום אז תיכנסי לאודיגו! מתה עלייך (כשאת לא נימצאת), לירון&גוורי (כן כן, הוא האהבה החדשה שלי ^^)

למעלה