המ...נמ..

חצילע

New member
מאוד.../images/Emo99.gif

יא כוסיט,תעשי לי חציל גינה אתיופי.

moshit1

New member
אנלא מבינה למה...

לא שיש לי בעיה, באמת שלא, זו בחירה שלך, ולי אישית טוב עם האנשים פה, ואני בטוחה שאפילו למדת מזה משהו... אבל- למה? כי אמרו לך שיש פה אנשים טובים? ראית שלא, ראית שלא כולם. ואם מי שאתה מכיר טוב הם כן- אז תהיה איתו בקשר, לא צריך בשביל זה פורום... תאכלס, אתה רוצה? בכיף, לאכפת לי, אבל זה קצת מטומטם, אנשים זוכרים אותך לרעה (חלק לפחות...)

סיוני 0

New member
את אמרת "זאת בחירה שלך"

"לי לא אכפת" אז אם לא איכפת לך אז למה את אומרת לו לא להצטרף?! הוא לא עשה לך כלום את לא מכירה אותו אז די עם זה כבר למה לעשות רע לאנשים.. וזה לא אישית אלייך הדרי זה אל כולם זה פשוט ממש מעצבן אותי כל הקטע הזה אז מצטערת אם אני נשמעת מגעילה או משו פשוט ניסיתי להגיד לכם בלי מריבות והכל ואני באמת לא רוצה לריב איתך!
אבל אף אחד לא שם עליי פה אז מצטערת

moshit1

New member
זה לא שאני אומרת לו לא,

אני פשוט לא מבינה למה לו להצטרף.... פשוט לא מבינה. אולי אני סתומה כי אני לא מבינה, אבל נראה לי מטומטם, כאילו... תאכלס, תחשבי על זה, הוא הצטרף פעם קודם וממניעים כאלו או אחרים לא הלך לו פה, לא יצא לו שם טוב פה (נקרא לזה ככה?) מה המטרה שלו לחזור לפה אם לא היה לו טוב, אם לא קיבלו אותו...? לא עושים את אותה טעות פעמיים. אני חוזרת- אולי בעבר, הייתה לי בעיה עם הנוכחות שלו פה, אבל אני מאמינה שהוא למד, והוא רוצה- שיעשה מה בראש שלו, אני פשוט לא מבינה לאיזו מטרה הוא יחזור לפה. אבל ניחא.

סיוני 0

New member
טובב אז לא צריך

אוף..... למה כולם רעים.. אין לי כוח לכלום.. וזה לא קשור רק לזה אל תדאגי אני לא לוקחת את זה כל כך קשה חח

moshit1

New member
סיוני...

זה באמת לא מרוע. באמת באמת. ודברי איתי אם יש בעיות
אוהבת אותך.

חצילע

New member
כי אולי הוא הבין שהוא טעה?

שהוא לא היה בסדר, והוא כן רוצה לדבר עם אנשים פה, כי הוא מבין שהוא היה הבעיה ולא אתם.

moshit1

New member
אוקיי.

פשוט בתאכלס חשבת על זה? זה אידיוטי, ככה אני חושבת. אבל לא כפת לי. שיעשה מה בראש שלו, באמת.

nutty boy

New member
לגמרי מסכים איתך.

מה שאתם עושים זה ממש לא יפה, ואתם לא מכירים אוו טוב כמו שאתם חושבים, הוא ממש אחלה. ואני מדבר כמישהו שמדבר איתו המון.

חצילע

New member
כי...

הוא אוהב את מוניקה? אולי הוא מבין שהוא טעה ורוצה לפתוח דף חדש? מכפת לכם לתת לבנאדפ צ'אנס.

יש לי רעיון בשבילך ...

תעשה משתמש חדש אל תספר לאנשים שזה אתה ותצטרף נכון ערמומי? חחחחח

סיוני 0

New member
איך ידעתי שאת תקבלי אותו ישר חחחחחח

זה היה כזה ברור
מתוקהההההה

למעלה