המ...נמ..

המ...נמ..

זוכרים את תומר? הילד שאתם שונאים כזה..? |זה אני| אז סיוון, דחפה את תומר [אחרי חודשים של עימותים] וגם לנוען היה חלק בזה, כדי שאני אחזור לפורום.. ממ.. אני יודע שסתם הייתי טיפש.. לא ידעתי מה סתומרת לשרשר וזה.. ;[ עכשיו אני יודע ואני לא מציף.. ו..לא'דע. המ.. [אני גרוע בלהסביר את עצמי אגב..] ו..אמ.. אם אתם עדיין לא עד כדי כך שונאים אותי.. אז אולי אני אוכל לחזור..? לא יודע.. תגיבו פשוט.. יומטוב, תומר.

סיוני 0

New member
היי שקט!!! בטח שאתה יכול

לא צריך לשאול! אני מרשה זה מספיק
חחחחחחח טוב אז קיצר ברוכה הבאה
ואף אחד לא שונא אותך!!!!!!!

נאמ |: למה חזרת?!../images/Emo194.gif

סורי כן אבל היה יותר טוב כשעזבת.... כיאלו סתם רבו איתך וזה לא היה נעים אז למה שוב?! אוף לא יודעת תעשה מה שבא לך |: חוחו

נאמ אוף לא יודעת../images/Emo194.gif

אם לא יהיו ריבים כל שניה [וכן אני מבטיחה שלא לריב] אז סבבה אבל אם אנשים כן ירריבו כמו שהיה אז לא כדי ;[ ניתן לך צ'אנס
אולי אתה שר מהלב :p

סיוני 0

New member
יששש הצלחתי!! חחחחחח

ידעתי שזה יצליח בסוף!! אמרתי לך שאת מקסימה!

סיוני 0

New member
אסי דייי את לא יכולה להגיד כזה דבר

כמו שאמרתי לך כבר מילא היית מכירה אותו אז הייתי אומרת בסדר שיהיה זאת הדעה שלך אבל את לא!!!!!!!!! נו מה את רוצה להרוג אותי די עם זה כבר!!!!!!!! חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי כוח יותר אתם אנשים מקסימים אז די לנסות להרוס את זה בכוח. אני הכרתי אותו וגם נועם והוא ילד ממש נחמד אז דייי כבר לשמור טינה. אוףף למה אתם חייבים לעצבן אותי כל הזמן
מספיק זה יום חרא..

סיוני 0

New member
פאק אנחנו משלימות מהר חחחחחחח

זה בדיוק כמוני וכמו חברה ממש טובה שלי אנחנו רבות מקללות מרביצות אחת לשניה ואז אחרי שניה משלימות חחחחחחחחחחח טוב לא משנה ובסוף תמיד אני יוצאת ביצ'ית יותר ממה שאני חחח

מה?!?!???!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif

די אני לא רואה
הנה אני נותנת לו צ'אנס מה אוףף שירה את רעה ;[

nutty boy

New member
קרן!

היו ריבים בכל מקרה! זה ממש לא יפה שאת מתייחסת ככה לבנאדם.

למעלה