המ, היי^^ אמ היי ס: הייתי שמחה להצטרף :> אני ממש אוהבת את פול אאוט בוי
א אלמוווגיי New member 7/9/07 #1 המ, היי^^ אמ היי ס: הייתי שמחה להצטרף :> אני ממש אוהבת את פול אאוט בוי
א אלי אליסיה New member 7/9/07 #2 היי..ברוכה הבאה אלי *(יותר נכון קוראים לי נועם אבל אני שונאת את השם הזה)* 14 ח' רעות ד"א תכתבי עוד קצת פרטים על עצמך ואני הכי אוהבת את פייט מפול אאוט בוי..*(*[*{*ואת הזין הגדול שלו *}*]*)* את מי את ?
היי..ברוכה הבאה אלי *(יותר נכון קוראים לי נועם אבל אני שונאת את השם הזה)* 14 ח' רעות ד"א תכתבי עוד קצת פרטים על עצמך ואני הכי אוהבת את פייט מפול אאוט בוי..*(*[*{*ואת הזין הגדול שלו *}*]*)* את מי את ?
ר ר י נ ת ו ש ש New member 7/9/07 #3 היי וברוכה הבאה היי אני רינת 14 מהדבלחור בת חפר מסן [email protected] אייסי אין לי כוח אני גם לא מתחברת לשם הרבה
היי וברוכה הבאה היי אני רינת 14 מהדבלחור בת חפר מסן [email protected] אייסי אין לי כוח אני גם לא מתחברת לשם הרבה
C chocolate chips New member 7/9/07 #4 welcome... רעות [זה השם שלי לא כמו אלי שגרה שם ] 13 וחצי ראשון.. אמ ספרי קצת על עצמך.. ואייסיק..160060194 מוזמנת להוסיף!11
welcome... רעות [זה השם שלי לא כמו אלי שגרה שם ] 13 וחצי ראשון.. אמ ספרי קצת על עצמך.. ואייסיק..160060194 מוזמנת להוסיף!11
1 1הדור הבא New member 7/9/07 #5 ברוכהבאה ^^ אני ריחן בת 14 מהמרכז .. ספרי קצת פרטים עלייך השתלבות מהירה
א אלמוווגיי New member 7/9/07 #7 אמ ..D: אמ אני אלמוג שלום, אני גרה בערד, בת 13 עוד חודש, ואני כיתה ח' D: ואני הכי אוהבת את פייט *~* נעים מאוד D: אממ אייסי ומסנ: [email protected] 204379180
אמ ..D: אמ אני אלמוג שלום, אני גרה בערד, בת 13 עוד חודש, ואני כיתה ח' D: ואני הכי אוהבת את פייט *~* נעים מאוד D: אממ אייסי ומסנ: [email protected] 204379180
ט טל 182 New member 7/9/07 #8 ברוכות הבאות!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif [<--לשתיכן] אני טל, בת 14+, כיתה י' מרמת גן. תהנו! ד"א: לאלמוג ערד זה נחמד יש לי משפחה שם. אולי את מכירה אותם
ברוכות הבאות!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif [<--לשתיכן] אני טל, בת 14+, כיתה י' מרמת גן. תהנו! ד"א: לאלמוג ערד זה נחמד יש לי משפחה שם. אולי את מכירה אותם
N NoAmItA ChAn New member 7/9/07 #11 ברוכות הבאות D: ("אלמוווגיי" = ספרי קצת על עצמך בבקשה). השתלבות נעימה לשתיכן D:
N No FOB No Life New member 7/9/07 #12 ברוכות הבאות היי , אני מעיין 13 מפ"ת .. שתלבות והתמכרות מהירה ^ ספרו (ספרי) על עצמך (עצמכן) XD
F falloutgirl XD New member 8/9/07 #14 ברוכות הבאות ../images/Emo24.gif אני טל, בת 13 מקריית שמונה [שאני מקווה שלא תימחק מרוב קטיושות ] השתלבות נעימה
ברוכות הבאות ../images/Emo24.gif אני טל, בת 13 מקריית שמונה [שאני מקווה שלא תימחק מרוב קטיושות ] השתלבות נעימה
F Fall Out Liel New member 8/9/07 #15 ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה !